Tort, Sabina, si bla bla
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simmonna
Nu am putea sa deschidem subiect separat in care sa ne povesteasca Sabina zilnic ce si cum e cu boala ei? Ca asa ce m-am plictisit sa o gasesc pe la toate topicurile, unde indiferent despre ce se discuta, Sabina, asa ocupata cum o stim cu totii, gaseste totusi timp sa ne explice, cu rabdare infinita cum a facut ea de s-a imbolnavit si ce boala rara are, ceva de sange albastru, de noi nu pricepem si nici doctorii n-au mai vazut. Sabina, draga, incearca putina decenta, ca nu strica. |
am si blog, draga:))
si ACUM f f f mult timp de stat pe forum.
Mirela,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Se pare ca cineva trebuie mai intai sa moara ca sa stoarca o lacrima aici pe DC. Poate ca daca in loc sa scrie Sabina ca e bolnava, scria cineva ca e in coma si pe moarte, ati fi gasit putina decenta sa nu sariti pe ea in halul asta. Si ce daca se plange? Unii tin in ei si asa se simt mai bine, altii vorbesc si asa se simt mai bine. Asta nu inseamna ca trebuie inorata situatia care da nastere ambelor comportamente -- si anume ca persoana respectiva e bolnava, speriata si cauta suport moral. Ar trebui sa ne amintim sa avem mila si compasiune si pentru cei care inca mai traiesc si care nu sunt pe moarte... 29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006) POZE |
subscriu!prea multa rautate!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
andacos spune:
citat din mesajul lui desprecopii Nu vad de ce trebuie Sabina sa va informeze personal despre starea ei de sanatate - si ce drept aveti ca sa ii reprosati faptul ca raspunde la acest topic. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
pai noi nu vrem sa ne informeze,aici e diferentza!
desprecopii,chiar insist sa se deschida un subiect cu tema "suport pentru Sabina"!Asa toate mesajele se vor grupa acolo unde le e locul!
Dana
desprecopii spune:
anda - asa e, la asta ma gandeam si eu, eu as vrea sa ii dam suport Sabinei pentru ca intre prieteni asa se sade.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Sabina spune:
andacos, exista, am scris la blog, nu trebuie.
am mentionat asta numai pt ca am vrut sa subliniez ca rautatea IN GRUP (nu a uzerului x y z in parrticular, aia nu e problma mea) poate sa faca rau fara sa stii.
Dupa cand au venit intrebari si urari, ce era sa fac? sa nu-i rapsund lui Sirimie care m-a intrebat in clar cum mai sta treaba??
ca doar nu se dezabatea structura atomului casa fim offtopic, toata lumea a fost offtopic aici:D
Si nu ma indoiesc de sinceritatea urarilor si chiar eu am cerut sa nu se mai faca referiri la sanatatea mea, LOOL:)), de vreo cateva ori in subiectu asta.
Cum mi-am alaptat copiii
andacos spune:
citat din mesajul lui Sabina andacos, exista, am scris la blog, nu trebuie. Dupa cand au venit intrebari si urari, ce era sa fac? sa nu-i rapsund lui Sirimie care m-a intrebat in clar cum mai sta treaba?? ca doar nu se dezabatea structura atomului casa fim offtopic, toata lumea a fost offtopic aici:D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
este ultima mea interventzia pe tema sanatazii tale.Trebuia sa faci direct trimitere la blog(asa cum ai facut d e mai multe ori)sau sa-i fi scris pe pm si gata!
Daca dai pe forum cautare cu mesajele tale,ai sa vezi singura ce si unde ai scris!
Sanatate!
Dana
sinzi_ana spune:
Sabina, sper sa nu pleci urechea la ce se spune aici...si nu te lasi influentata in vre-un fel.
Eu chiar tot nu pot sa inteleg, cum, cand in cineva, care are nevoie de sustinere, intelegere si o vorba buna, se poate arunca cu atatea cuvinte urate si jicniri...
Oamenii, mai ales in momente grele lor, simt nevoia de incurajare, o vorba buna putina energie pozitiva...si cum Sabina are multi prieteni aici, reali sau virtuali (eu o stiu de 6 ani aproape), e normal sa le caute pe forum...
Sabina nu cere nimic, nici compasiune, nici vorbele voastre bune...incearca doar sa mai "taie din elanul" de jicniri, la care nu poate face fata in conditia in care e...Are prea multe de dus acum, si fara criticile de pe forum...
Si ca de obicei se fac atatea analogii si legaturi care nu au nici o importanta cu persoana in cauza...
Toti suferim, am pierdut la un moment dat pe cineva drag in familie, pe DC (cu demnitate sau fara) dar ce legatura are cu ceva din astea cu Sabina???
simmonna spune:
citat din mesajul lui Sabina am si blog, draga:)) si ACUM f f f mult timp de stat pe forum. |
Ahh, da, ala in care povestesti cat de adanc te-a jignit unul facandu-te inginera, nu-i asa?
Mitocani si inginerii astia
Sabina spune:
andacos, e fix treaba mea ce scriu si unde scriu
, a mai e si a Mirelei care poate sa stearga oricand daca o deranjeaza:)))
Sanzi, iti jur pe ce vrei tu ca nu sunt deloc suparata, pe cuvantu meu de onoare!
Nici macar pe simmonna care vb efectiv fara sa stie despre ce vorba :)))))
Cum mi-am alaptat copiii
andacos spune:
citat din mesajul lui Sabina andacos, e fix treaba mea ce scriu si unde scriu Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Exact!Dar..atunci itzi asumi consecintzele!
Dana