Tort, Sabina, si bla bla

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

deci acu pe taraba am si tort de zmeura, si merge foarte bine!
multa lume ia pentru Sabina, acu ca sa i-l ofere ca desert sau sa i-l buseasca in fata, asta nu mai stiu, eu stiu ca afacerea cu torturi merge bine!

Ba, si eu am blog, pe mine de ce nu ma bagati in seama, ai? Si ce daca muncesc ca un sclav...am blog, na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

maru, sa nu cumva sa uiti sa-mi dai un procent din afacere! Ideea cu torturi (tòrturi; pluralul de la tort, nu de la tortura - desi unii vad ca o prefera pe ultima) fu a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

blue eyes, pai desigur meriti 30% din profitul la torturile cu zmeura, lamaie mai nou, ca am prea multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ba io am citit la tine pe blog si mai ai si zmeura....:))))

tort numa pt ten accept

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

pai am o idee de complot, dar sa nu spuneti la nimeni!
Sabina provoaca, maru vinde si impartim profitul la 3: ce ziceti?

Mergi la inceput

io zic da:))
mai ales ca dau si partea mea de tort, eu vreau masca faciala cu zmeura si lamaie!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu cred ca Sabina e destul de matura sa inchida calculatorul daca chiar ii face rau.
Si nu despre jigniri personale e vorba aici, e o discutie de principiu. Am mai spus de zece ori, este moral gresit sa iti reglezi gradul de empatie si compasiune acordate unei persoane asa ca de la buton, in functie de grupul socio-economic caruia ii apartine persoana respectiva. Este o contradictie in termeni, pur si simplu si empatia si compasiunea se duc naibii (devin ipocrizii). "Scuze avusesem o zi proasta" ar fi rezolvat problema de acum doua luni, justificarile pe douazeci de pagini nu fac decat sa-mi confirme o data in plus ca am avut dreptate.
M-am plictisit si eu de atata explicat, om mai discuta pe tema asta si altadata, poate o fi terenul mai favorabil. Si cu asta I am out of here.

Marule, incearca ceva sovin daca vrei sa fii vedeta.

Mergi la inceput

Llaura dar exact asta am zis atunci :)

Citat:
Daca scriam in loc de asta: "mi-e teama de influenta proasta pe care o persoana straina , mai in varsta si gresit aleasa ar putea-o avea asupra copiiilor mei" mai mergeai cu disectia pana in maruntaiele maruntaielor?

pt ca e evident ca asta am vrut sa spun!!! la halul in care eram, exact la jignirea a jumate de mapamond ma gandeam, LOL.... se exagereaza la greu. A fot o exprimare exact ca alea de genu " il omor pe ala daca imi bate copilu", desi e evident ca persoana nu o sa omoare pe nimeni niciodata.

si am mai zis si asta:

Citat:
am afirmat ca, conform piticilor mei pe creieri(prejudecati, ce-or fi) o bona asa cum le vad in parc[ mi-ar influenta in rau copiii. I-ar mitocani, da.
am folosit un termen dur pe un topic de SELFHELP, intr-o perioada in care eram extrem de necajita . (asta iar e f urat, sa-mi aduceti aminte de topicu ala, ca a ma necajesc din nou)

probabil ca pe Llaura, fata fina,a socat-o sa-l vada scris de mine, asta e.Probabil am si eu doza mea de mitocanie de care mi-e frica, si de aia nu vreau sa o vad activata pe nicaieri.

asa ca mie mi-a parut rau instant ca am generalizat, , dar ati fost prea ocupate cu vendeta sa observati.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

daca tot e off off topic atunci trebuie musai sa fiu in ton: Sabina, am vazut astazi concertul (superb) insa nu l-am inregistrat.nu mi-a trecut prin cap.Ai idee unde l-as putea gasi pe net? Site ul asta :
http://www.srr/ro apere rupt la mine.Multumesc.

Mergi la inceput

am gresit eu, oof, e punct, nu linie.
www.srr.ro

dar nu stiu daca o fi imprimat...

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput