Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)
Raspunsuri - Pagina 9
ale1212xa spune:
neatza fetele
multumim de cafea...eu m-am trezit asa cu o durere de spate...ca de rinichi...toata noaptea am simtit-o dar acu ca sunt treaza o constientizez mai rau

-----------------------------------------
36+ cu
Dragos-Andrei
plateea spune:
neata fetelor... facem si astazi precum fluturasii?
luati de vreti, de la mine una bucata cana cu laptic cu cacao, si i completare o felie dubla de tort de clatite, asa, ca sa incepem cu bine dimineata...
vad ca fetele au discutat azi-noapte una alta, si e super ca au reusit cat de cat sa se lamureasca. poate vin azi vesti bune despre roco, ca altfel... nici nu ma pot gandi!
eu raportez o noapte roaznica, in comparatie cu ce am avut pana acum. aseara, dupa ce mi s-au calmat uratele de contractii, am incercat sa dorm, si am dormit eu intr-o parere, dar... cu au si vai de fiecare data cand miscam orice, sau voiam sa ma foiesc sa nu amortesc. nici no-spa n-am mai luat, ca de la gustul lui fantastic de bun, imi vine sa dau la rate... asa ca... greu a mai venit dimineata. sper dupa stat in pat 2 zile sa imi revin, ca n-am nici un chef sa merg la spital acu... de anu' nou... las sa se mai invecheasca nitel!
si daca tot am fost in transa azi-noapte, am tot avut senzatia ca se nasc cat de curand 4 pufuleti. si aveam pe lista numele lui mamidepuiuti, si a lui ofe, si... nu mai stiu. nu dati cu pietre, ca-s nedormita, si aberez... da daca nu cu voi, cu cine altcineva?
si week-end placut sa avem!
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
plateea spune:
ratusca, da... bine, nu cu virgula... e ok numaratoarea ![]()
aleeee... durerile alea... daca hotaasti clar ca "nu e" de rinichi, mai bine bagi un no-spa, ca nu e de glumit... alea e dureri precursoare de contractii, nitel asa ca... presteaza rapid la dulapul cu pastilute, si nu ne fa surprize de dimineata...![]()
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
ale1212xa spune:
pai de unde sa stiu daca e de rinichi sau nu, neuronul meu e
...ma duc sa pap ceva si sa iau un no-spa ca daca il inghit pe stomacul gol la rate direct ajunge
revin
36+ cu
Dragos-Andrei
mamidepuiuti spune:
plateea...

...al meu sa mai astepte acum pana luni! ca si eu l-am asteptat si nu a vrut el,pupe-l mami de nazdravan...
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
38+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
ratusca_mica spune:
Eeee, pai problema e mai complicata: pe ultima eco (de pe 28 dec) am varsta ecografica 35 saptamani si DPN 01 februarie. Deci, 5 saptamani to go, corect? Dar totusi, daca ma uit pe calendar, mai sunt doar 4... de-aia imi da cu virgula...cred... of, neuronul meu e in moarte clinica 
Ratusca
35+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 27 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
ratusca_mica spune:
AM STELUTE COLORATE!!! 

Ratusca
35+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 27 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
plateea spune:
mamidepuiuti... eu am zis sa nu dati cu pietre, ca-s cheauna de somn...![]()
ale.. fa ce trebuie, da baga no-spa, ca ajuta chiar si la rinichi. desi, sincer, iti doresc in faza asta sa fie contractie, si nu colica renala, ca tot acolo ajungi...
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
ale1212xa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica AM STELUTE COLORATE!!! ![]() ![]() ![]() Ratusca 35+ ![]() AMR 4 SAPTAMANI - 27 zile and counting (oare da la socoteala? )POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
eheeee ratusca_mica felicitari pentru stelute...la mai multe si mai frumoase

36+ cu
Dragos-Andrei
plateea spune:
ratusca... stelutele merita sarbatorite!
scoatem wisky din bar, si facem o bauta pe cinste...
la mai mare (sau... mai multe ar fi mai corect, nu?)
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.