Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

plateea ciugulit ceva si bagat no=spa-ul...asteptam sa vedem ce si cum... e ciudat oricum ca nu ma stiu cu probleme la rinichi...

-----------------------------------------
36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Ratusca felicitari pentru steluta! Din pacate stiu si eu cum e cu migrenele astea. La fel ma bucurasem si eu ca nu ma apucasera in sarcina... pana la 32 saptamani, cand m-a prins una de m-a tinut 3 nopti Sper la tine sa treaca mai repede.

Mama da' ce sume se practica pe la voi pe la Pitesti! La noi, la maternitatea privata costa atat : cu tot cu "cazare" - sunt conditii exceptionale - rezerva arata ca si o camera de hotel, masa- de la restaurant si tratament"preferential", adica toata lumea e pe langa tine. Si partea cea mai frumoasa, achiti totul la final, la receptie. Nimeni nu primeste sau asteapta ceva... ma rog, daca simti tu nevoia sa dai un buchet de flori, e altceva

tzontzo manager 37+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

err... ale... daca ai pe cineva in familiecare face "pietre" la rinichi, se poate sa ai si tu predispozitie. si la cate suplimente luam noi in timpul sarcinii, o parte din calciul ala, se mai depune si aiurea... sau de la apa (eu daca beau apa de la chiuveta, intr-o luna fac calculul apoi si colicarenala aferenta, de ma tavalesc pe jos. asa ca nu am mai baut apa de la chiuveta de 10 ani). sau, alte diverse trebusoare. poate fi legat si de ingestia de apa din ultima vreme: prea multa sau prea putina, sau de anumite toxine aparute mai nou in alimentate. sau, ... la varsta asta a sarcinii... cel mai pobabil, ca si procentaj, e un inceput de contractie. ambele simptome se trateaza cu no-spa, asa ca te-ai scos...
oricum, poti sa iei 2 odata, daca-s de-alea de 40mg, ca sa stii o treaba.

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

La multi ani, 2010! Un an nou cu multa sanatate, bebelusi sanatosi si frumosi, dragoste si intelegere si... tot ce va doriti!

am tot intrat ultimele zile, cate putin, sa va urmaresc, dar nu mai apucam sa scriu nimic... a fost ceva activitate, nu gluma

vreau sa felicit si eu cu mare drag proaspetele mamici de pufuleti:

Felicitari mami rox_y pentru micuta Diana! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Felicitari mami decenuela pentru bebe Luca! Sa aiba parte de o viata frumoasa, cu sanatate si fericire!

ma bucur din suflet pt rox_y, ca a scapat asa usor, ea care isi tot facea griji, cand, cum, in ce fel... va fi, si uite ca s-a intamplat atat de repede sa vina minunea cea mica...

iar decenuela a fost o surpriza foarte neasteptata si frumoasa! cand citeam capitolul respectiv, treceau paginile si nu intelegeam de ce in titlu apar felicitari pt ea, in timp ce dansa avea activitate constanta pe forum ... spre final m-am lamurit si m-am bucurat nespus pt ea si bebe mic!

scot si eu niste majorete pt roco, in semn de incurajare si imbarbatare; e foarte greu prin ce trece ea... si tocmai de asta se temea saracutza... hai, roco, fa-ti curaj, mai e doar putin si vei tine in brate minunea pentru care lupti acum si vei uita zilele acestea incarcate de suferinta

HAI ROCO!!!

mami de Marcu (04.02.2006) si 36+ cu Madalina
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

la multi ani !!!
am mai pus cateva poze cu bebi dragos.....inca nu sunt acasa ei...e putin puturos si nu papa prea mult...inca invata.a facut si icter...am inteles ca il tine la niste lampi speciale...speram ca luni sa vina acasa
o zi placuta!

http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

se pare ca a fugit durerea...poate doar ii era foame

-----------------------------------------
36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mamidepuiuti... eu am zis sa nu dati cu pietre, ca-s cheauna de somn...

ale.. fa ce trebuie, da baga no-spa, ca ajuta chiar si la rinichi. desi, sincer, iti doresc in faza asta sa fie contractie, si nu colica renala, ca tot acolo ajungi...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

cum sa dau cu pietre? ca mi-esti draga...... dar am si eu niste "idei...putine,dar fixe"

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 38+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

zi-i pa la durere, si ureaza-i sa nu se mai intoarca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza, fetele

Vad ca ati fost foarte active toata noaptea. Beau si eu o cafea sa-mi revin dupa o noapte proasta...

Ce mai stiti de Roco?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 36+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimi
mamidepuiuti multam de

sagetuza,ale ce fain v-ati conversat voi in schimbul 3.Iar discutia voastra m-a interesat cat se poate de mult asa ca profit sa emit o rugaminte pt fetele care nasc-bagati si la noi niste info despre diferitele "taxe " de prin maternitati
blue rain pai si eu ma oftic la greu ca nu sunt peste tot maternitati de astea normale(a se citi private dar cu scoruri rezon) la care sa poti plati civilizat la receptie

mai fetelor pe mine m-a trecut un fior cand am deschis calc si am vazut ca nu s-a schimbat titlul cap-ma asteptam la "bravo Roco"-ar mai fi o singura speranta ca nu a ajuns inca la noi inf ca altfel iti vine sa te urci pe pereti

ratusca_mica imi pare rau ca o tragi asa rau cu migrenele. sa treaca

Mihaela 36+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput