Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)
Raspunsuri - Pagina 3
evyme spune:
Am pus si eu la semnatura cateva pozici de azi-noapte...
Si sa mai scot niste agitate pt Roco... Nu-mi vine sa cred ca nu a nascut inca!

HAI ROCO!!! CURAJ!!!

33+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
ayanna_xem spune:
Am reusit sa incarc si eu cateva pozici noi...la semnatura.
37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
evyme spune:
Ayanna foarte frumi pozele... Si tu ai o burtica 

Felicitari!
33+
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
IRA_LIZA spune:
Buna seara, la multi ani generatiei de mamici & bebei ianuarie 2010 va ureaza o fosta gravidutza din Odiseea de ianuarie-februarie 2009 devenita mamica de licurici! nastere usoara va dorim, un an cat mai usor cu bebeii vostri si nu uitati k laptele & dragostea voastra sunt cele mai importante pt ei! anul trecut pe vremea asta habar n-aveam k mai e o zi si jumatate pana nasc! ce repede a trecut timpul! va pup mult!
Ira, mamica Elizei
ayanna_xem spune:
Multumesc evyme!!!
Si pozele tale sunt super...iar burtica foarte curajoasa daca a indraznit sa se cocoatze pe casa!!! Bebe o sa fie un 'zbantzuila'...mai ales daca experimenteaza de pe acum senzatii tari. ![]()
37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
cristies spune:
Fetele, eu iar cu intrebari stupide. In messengerul comun am vazut un bebelin care nu mi-e cunoscut (ce-i drept e poza micuta). Mai avem un pufulet sau chiar am nevoie de lecitina?
Merci Ira_liza de incurajari!
Merci Lorex de capitol! Si ma bucur ca ti-a placut pletosul
.
Mai scot niste agitate pentru Roco!

HAI ROCO!!!

MAI E DOAR PUTIN!
Ma bag la somnic ca am obosit... am avut musafiri si a fost frumos.
Evyme, tu te-ai urcat pe casa si pe scara? Bravo! Frumoase burtici, si tu si Ayanna_xem.
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
evyme spune:
Dap, m-am catarat pe scara ca sa ajung pe casa... Nu puteam sa raman eu jos cand toata lumea era pe acoperis, nu?
Oricum, aveam un paznic jos la baza scarii, si unul sus, care sa ma ajute ![]()
33+
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
amiss_zip spune:
BAly mersi mult pentru raspuns.
fetitele tale s-au grabit sa vina sau nu prea ?![]()
La prima sarcina am avut si eu travaliu de 12 ore tot cu apa rupta fara alte simptome si la fel mi-au dat oxitocina. A fost cat de cat in regula.
Nu am cerut nici un fel de calmant si nici epidurala, dar am fost mega obosita pe final cand trebuia sa dau tot ce pot [:-D]. Nu prea mai aveam ce. Pe masa intre contractii adormeam instant
.
Daca travaliu e mai scurt la a doua sper ca si pe final sa fiu mai odihnita si cu mai multe forte
.
Trebuie sa recitesc despre nastere ce si cum, sper sa regasesc site-urile/articolele pentru a ma simti oarecum pregatita, Am tendinta sa intru in panica daca nu sunt bine pusa in tema cu ce se va intampla in cele 12 ore ce trebuie sa fac eu, ce asteptari sa am de la moase etc...
La fel si cu alaptatul. Am avut in jurul meu tot felul de povesti horror de la mami si sora mea care s-au chinuit super mult cu alaptatul. Am petrecut luni intregi citind despre asta, vazand filme explicative etc...si am avut placuta surpriza sa am parte de cea mai frumoasa experienta in a alapta 1 an si ceva.
Din nefericire lucrurile se uita si va trebui sa reiau studiul [:-D].
Va pup si mai revin. Tin pumnii gravidutelor pe ultima suta de metri! Nastere usoara si bebei sanatosi!
amiss_zip spune:
| Citat: |
Intrebam pt ca la mine s-a mutat de la 8 feb la 01 feb, deci cu o saptamana Ratusca 35+ ![]() AMR 5 SAPTAMANI |
ohoo destul de mult! Cum asa? Varsta echografica e mai avansata? Inseamna ca bebe e mai mare? Poti sa imi spui si mie cate gr are?
Eu am emotii cu greutatea celui mic. Sper sa nu creasca foarte mult ca sa pot sa il nasc fara complicatii. La fetita a venit cu 3 saptamani mai repede si a fost de 3 kg daca era mai mare
Sper ca natura sa isi urmeze normal cursul si cel mic sa evalueze situatia si sa decida bine ce cum cand...
amiss_zip spune:
Fetelor, foarte frumoase pozele!
Mama dar ce bine aratati! Super tare.
ayanna_xem vad ca nasti in Piatra Neamt
.
Eu sunt din Piatra dar stabilita de ceva vreme in Bucuresti. Dr. Margine este un doctor bun si va tinem pumnii.