Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 8
cosminica spune:
buna!
carla, bamsy, intr-un fel si eu ma bucur ca n-au aparut dintisorii, pe motiv ca inca alaptez!!
carla, din ce am citit eu, mai multi sunt de parere ca, nu exista legatura intre aparitia tarzie a dintilor si "starea de sanatate" a dintilor definitivi; si ma am exemplu chiar pe mine, mi-au aprut dupa 8 luni si a trebuit sa merg la stomatolog de mica!!
kiralina, chiar ma gandeam la tine; ma bucur c-ai mai scris! sa aveti noroc de zapada! la Brasov ninge de vreo 10 ore incontinuu!!![]()
bamsy, philip, felicitari pt dintisor/dintisori!
deea, felicitari pt...olita!
fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
andata spune:
Coraly, aveti baiat mare. Sa va traiasca Sergiu, sa creasca frumos, sanatos, destept si norocos. Sa vedeti implinite toate dorintele voastre pt el.
Un cald si din inima La Multi Ani !
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
bamsy spune:
bebe Marina Denise de Ely, bebe Diana Maria de Feomiha, bebe Tudor de Tudorcami, bebe Theodor Cristian de Dicirstea
Sergiu de coraly, sa cresti mare, sa fi sanatos, sa se bucure mami si tati de tine 
kiralina distractie placuta la munte.
phillip felicitari pt. dintisor.
coraly, carla multa sanatate,
sa treaca raceala.
badriana multi
, sa va faceti bine, si eu tot 3d l-am vazut, super film.
mami fericita
de
Maia Riana (13.05.2009)
http://img189.imageshack.us/img189/8828/dsc04898g.jpg
dicirstea spune:
LA MULTI ANI FERICITI!!
CA nu am avut puterea si dispozitia sa scriu, sunt vraiste cu creierii rau de tot.
M-am dus cu bb la baie sa-l spal si pana nu l-am imbracat la loc nu mi-am dat seama ca l-am lasat cu sosetele in picioare
mai erau si rosii sa se vada din avion
L-am lasat putin in dundul gol pana i-am luat hainutele de schimb si cand sa-l imbrac am vazut sosetele ude si am fost convinsa ca i le pusesem deja si ca a facut pishu in pat, asa ca m-am apucat sa caut udatura sa sterg, abica cand am vazut ca nu era ud pe nicaieri, nici la cocoshel, am realizat ca l-am spalat cu sosete in picioare.
Treaba asta cu revelionul ne-a dat peste cap cu somnul pe toti, Matei se trezeste pe la 10 si doarme de pranz pe la 16-17 pana pe la 20:30-21 si adoarme somnul de noapte pe la 2, Th are program de joaca de la 2 la 4, da' cu chiote nu gluma, iar eu sunt zombi, am niste pungi sub ochi de zici ca o tin tot intr-o betie. de fapt ieri m-am si scurs pe jos la baie.
Durerea de spate s-a transformat in anchilozare ca m-a mancat in fund sa merg la biserica de Sf. Vasile la slujba. Am uitat ca sunt in Romania. Evident ca nu s-a sinchisit nimeni sa-mi dea o margine de scaun macar sa ma sprijin, la un moment dat mi l-a luat o tanti pe Th din brate ca nu mai puteam de rau. Criza asta a scos lumea la slujba, asa ca a fost superaglomerata biserica, m-am ratacit de Adi, dar oricum nu ma putea ajuta, ca el era cu Matei pe umeri si ii adormise in cap.
Acolo m-am intalnit si cu o fosta colega de servici de la care am aflat ca sotul unei foarte bune colege, un om deosebit, a incetat din viata in urma unei leucemii intro forma galopanta. A fost diagnosticat anul trecut prin iarna si in octombrie, la 31 de ani si la cateva luni dde cand devenise tatic, a incetat din viata. Banii pentru transplant s-au strans evident cand a fost prea tarziu. A fost un shoc groaznic pentru mine, si acum plang cand scriu, nu am puterea sa o sun pe fosta mea colega si nici pe sora lui, care a fost coafeza mea de 10 ani. In anul care a trecut mi-am evitat prietenii, din cauza problemelor mele, ca nu vroiam sa ii indispun ca ele si m-am bagat in carapace, aici ce ma mai deschideam si eu...dar uite ca acum imi e rushine ca am gandit asa.
O sa imi ia ceva timp sa ma adun, cumulat cu oboseala asta simt ca ma paste o depresie.
Flobaby oare ce-o mai face??
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Multumim de urari si felicitam si noi albinutele sarbatorite
si fratiorii lor, sa va traiasca mariceii Madalinutza si Coraly
Btw, dar
Madalinutza, tu pe unde ai cabinet? Vreau si eu un dr. cu rabdare pentru Mateiul meu, ca i-am vazut un punct negru la o maseluta si i se cam innegresc incisivii cei loviti, dar numai cand plange. As vrea sa-l vada cineva de specialitate dar si cu suflet bun, ca l-a cam traumatizat la ultimul vaccin.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Deea_24 spune:
Buna fetelor,
sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari si sanatosi!
Sergiu! Sa cresti mare si sanatos!
Denise bebe de Ely si noruta mea scumpa!
Sa fi mereu la fel de dulcica si frumoasa!
Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate si dragoste cat cuprinde!!! 
philip bravo pentru dintoc! ![]()

kiralina multam! ce frumos ca s-a invatat Ada sa nu mai faca kk in scutec si e asa de micuta inca! Deci se poate. ![]()
ganesha
sa treaca raguseala la puiut!
andata multumesc!
nu pare genul meu de film. ![]()
badriana uf, imi pare rau...
chiar sunt si eu curioasa cum de are voie branzica si iaurt... 
cosminica

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
madalinuza spune:
'Neata la amiaza!
DICI- si noua sarbatorile ne-au facut vraiste programul, de fapt bruma de program pe care o aveam. Si Luca are acu' un program f asemanator cu al lui Matei
.
Cabinetul il am pe langa Obor-Mosilor, e pe strada Fainari, eu insa merg doar 1 data/saptamana, de obicei vinerea, inca nu am pe cineva care sa stea cu Iosef. Bona cea noua a lui Luca sta doar cu el, iar in ziua de cabinet imi mobilizez sotul. Daca crezi ca va pot ajuta, cu mare drag.
BADRIANA- imi pare tare rau pentru intoleranta. Si Luca a avut insa lui nu i-am dat deloc branzica si nici iaurt. Insa probioticele chiar fac minuni, eu am folosit Protectis, contin culturi bacteriene de Lactobacillus reuteri, lactobacil care in mod normal exista in laptele mamelor sanatoase. Costa cam 50 ron insa dupa parerea mea merita banii. La cat antibiotic am bagat eu in Iosef, asta a fost salvarea noastra si Iosef nu a facut intoleranta la lactoza. Va dorim sa va faceti bine cat mai repede. 
madalinuza spune:
DICI, faza cu sosetele e mortala. Stiu ca pe tine te-a deranjat insa eu nu m-am putut abtine sa nu rad. Cand am mintea ocupata si eu fac lucruri anapoda, mi s-a intamplat de mai multe ori sa pun rufele la masina fara detergent
. Acum mi-e asa frica sa nu o mai patesc din nou, ca-mi fac un semn cand pun detergentul in masina
.
Referitor la prietenii vostri, Dumnezeu sa-l odihneasca, uite asa ceva ar trebui sa ne reaminteasca cat de repede ne poate lovi nenorocirea, ar trebui sa nu ne mai facem griji din toate nimicurile....Si sa ne bucuram de ai nostri in fiecare clipa.
DanaMi spune:
La Multi Ani!!!!!
m-am apucat de citit din urma dar nu cred ca reusesc sa termin, e foarte mult, m-am oprit la mesajul lui badriana, Bubu a avut rotavirus in august , la 4 luni, iti recomand sa urmezi cu mare strictete ce iti spune dr. pt ca noi si acum ne chinuim cu caca cu mucus si diaree, motiv pt care la 8 luni fata nu papa decat lapte de soia si piure din morcov, telina, pastarnac si carnita (la 4 luni avea 6 kg si acum la 8 luni are 7kg 
)si de atunci si pana in prezent ii dau biotics sau mai nou ca nu se mai gaseste am trecut pe enterolactics, si mie mi-a spus atunci sidr ei pediatra si dr care ne-a facut analizele sa nu-i mai dau san pana nu scapa de virus. va doresc din suflet sa nu patiti la fel ca noi si sa scapati cat mai repede de el. Multa sanatate 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
philip spune:
Danaaaaa, v-am visat si pe tine si pe sora ta aseara, parca eram impreuna la o petrecere (imi pare rau ca Bubu nu e bine).
kiralina, merci de reteta, eu faina de orez am (deh, celiaca) dar cu ovazu' nu stiam ce si cum. am sa-l pun la food processor ca si eu tot fulgi am.
carla
, mai exact 1 cup=236 ml.
adriana, eu asa fac, iaurt, branza si carne dupa 8 luni. am incercat cu iaurtul de vreo 2 ori dar fara succes. i se face greata.
pup la gasca!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009