Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaalex spune:
Andreea felicitari si pt dintoc si pentru ajutorul care vine miercuri Si noi asteptam al doilea dar e destul de grav cumulte crize de plans
Kiralina ma bucur ca sunteti bine
Madalinutza sa-ti traiasca baiatul cel mare ( pt intarziere stiam ca omit ceva)
Se vede ca e sotul pe acasa dupa cat scriu, nu?
kiralina spune:
philip reteta de biscuiti: faina de orez - 125g, faina ovaz 250g (eu am pus din ochi ca nu am cantar si a fost ok) , o lingura de ulei masline extra virgin si apa dupa ochi. Apa o pui usurel si amesteci pana cand ai un aluat compact care se dezlipeste. Pui faina pe un fund si intinzi foaia cat mai subtire si tai forme de biscuiti cu un pahar. La cuptor tb sa stea cam 25 de min.
Fainurile le-am obtinut din orez si fulgi de ovaz - le-am dat prin rasnita de cafea.
Biscuitii sunt fara gluten si sunt chiar gustosi si f crocanti. Sunt numai buni pt gingii. :)
bamsy am vazut poze cu printesa ta, e o dulce
bebebeca ai pm in caz ca nu l-ai observat deja :)
Poze cu Craciunita mea:
poza 1
poza 2
mamica Adei (11.06.2009)
badriana spune:
Buna dimineatza si LA MULTI ANI, multa sanatate tuturor.
Noi am fost la doctor, are intoleranta la lactoza in urma diareei care se pare ca a fost de natra virala (rotavirus). Suntem la regim cel putzin 1 luna, lapte fara lactoza, supa fara zeama de carne, cartof si rosie, fructe doar fierte sau coapte si numai piersica, para si banana, marul cica are multe fibre. Apropos nu avem voie nici cereale decat cele din orez si tapioca. Avem voie ou si culmea branza facuta in casa, la fel si iaurtul.
Amu' intrebare prosteasca, astea doua nu au lactoza? Se pierde prin prelucrare?
Cel mai nasol nu are voie tzitzi deloc si in consecinta mulgem dar nu prea mai avem ce
Am citit pe diagonala capitolul trecut si le urez tutror bb-lor bolnaviori insanatosire grabnica, cat despre celalalt topic, no comment.....
Am fost la film la AVATAR, l-am vazut 3D caci la Imax nu am gasit deloc bilete, mi-a placut foarte mult si atmosfera si mesajul.
Carla, banuiesc ca pasta aia Nenedent se gaseste la farmacie, nu? Chiar ma gandeam sa ma ingrijesc de cei 2 coltzosi ai lu' fi-mea
Fetelor va pup si fug la datorie,
Adriana, Irina (19.05.2009) + Andrei (04.04.2006)
badriana spune:
Apropos de diversificare, americanii recomanda introducerea proteinei + a branzeturilor dupa varsta de 8 luni.
Uitatzi link-ul: http://www.babycenter.com/0_age-by-age-guide-to-feeding-your-baby_1400680.bc#2
Stupid question: cate grame are un cup de-al lor? Phillip....please.
Txs, Adriana
coraly spune:
Badriana, nu stiu cat de grava poate fi o intoleranta secundara, adica dupa o viroza, cat de moi are scaunele, dar eu una i-as da san! Iaurtul are lactoza.
Phillip, felicitari pentru dinte!
Multumim de urari!
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
badriana spune:
Coraly, am incercat sa reiau treptat san + formula dar revin scaunele, multe si cu mucus. Asa ca am renuntzat....
Mda, nu o sa ii dau iaurt si cred ca printzesei nu o sa ii placa nici branzica aia de casa deocamdata.
coraly spune:
Da-i probiotice pentru refacerea florei intestinale - enterolactis e f bun - macar vreo 10 zile! Si ar fi indicat si un supliment cu enzime digestive - acesta contine si lactaza, enzima necesara descompunerii lactozei(din cauza virozei, s-au deteriorat peretii intestinului subtire si nu se mai produc enzime). Noua ne-a indicat doctorita dupa antibiotic siropul Senzyme.
Alaptatul - Help Line
CarlaV spune:
Coraly, pentru Sergiu, ai baiat mare .
Badriana, imi pare rau pentru intoleranta la lactoza. Daca totusi nu poti sa reiei alaptarea, bucura-te ca ai facut-o pana acum. Nenedent este in farmacii dar costa spre 30 lei. Eu pun foarte putina, nu din cauza pretului, ci pentru ca nu-mi place sa o inghita.
Pana apare Philip, eu stiu ca 1cup este aproximativ 250ml.
Andata, multumesc pentru link.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
coraly spune:
Carla, iti multumesc! Cum mai stai cu raceala? Eu tot cu nasul infundat, muci verzi si transpir, si tusesc...
Alaptatul - Help Line
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coraly Carla, iti multumesc! Cum mai stai cu raceala? Eu tot cu nasul infundat, muci verzi si transpir, si tusesc... Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009) www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze Alaptatul - Help Line |
Si eu tot asa, dar cu secretii transparente, ma mai doare si gatul putin, in schimb ma doare capul de mor.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"