Albinutze de Mai-Iunie 2009(53)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaalex spune:
Madalnutza mersi de raspuns. Pasta Alex nu o inghite de aia nu m-am stresat si oricum ii pun putina
Deea si eu vreau la Mara sa incep mai repede cu olita ca am prietene care au fcut-o si la 1 an jumate era accident cand faceau pe ei,mai ales caca. Alex deabia la 2 ani si 4 luni a invatat sa faca la wc pipi si aia pt ca l-am lasat sa ot faca pe el vreo luna ca ma saturasem de spalat si caca abia pa aproape 3 ant sa incerce sa faca la wc. Asa ca felicitari de reusita i sa-l pui zilnic ca asa din cand in cand nu fctioneaza ca asa am facut la Alx si de la o vreme nu a mai vrut sa stea.
Baby ce frumos va distrati, vrem si poze
Carla ma doare stomacul cand citesc de cucuiul tau
alic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madalinuza
DEEA, CARLA ti-a raspuns f bine, m-a scutit pe mine sa tastez cu un deget 5 minute de raspuns. Chestia aia catre seamana cu un degetar/deget de manusa e f buna. CARLA, intr-adevar, s-ar parea ca dintii care apar mai tarziu ar fi mineralizati mai bine. Cel putin astea suntunele opinii. Oricum, ne cam agitam degeaba cu varsta de eruptie ca nu o putem influenta cu nimic. Iosef inca nu are nici un dinte desi cei 4 incisivi centrali (sus si jos) stau gata gata sa strapunga gingia. Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009 POZE |
fetelor, unde se gaseste degetarul asta de silicon? noua ne-ar fi foarte folositor....Naty de la 4 luni are dintisori
ALICe, mamic de bebic Natalic
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!
blue77 spune:
Carlacredeam ca doar eu sunt cu teorii de astea
Deeafaci cum crezi tu ca e mai bine pt copil....stiu ca asa faceau in Ro mai ales cand erau doar scutece si le era greu la spalat...ii obisnuia pe copilasi cat mai repede, cu ai mei nu am nici o sansa chiar de dau slujbe...stiu ca am inceput cu Marc la 2 ani ca era vara si a facurt de 2 ori si apoi il uita D-zeu pe olita...si nimic...
Bafta
Bebebecati as spune si ti as arata daca as putea, chestia e ca tipii care fac asta sunt ca niste doctori numai asta fac, noi degeaba facem ca nu reusim e o tehnica...oricum eu care stateam langa masa de mesaj plangeam , bebe plangea...si tot asa, e tare impresionant, ai impresia ca l omoara....poate exagerez dar ma rog la D-zeu sa nu mai imi faca ca nu rezist psihic.
Oricum de la 10 luni nu le mai face ca cica pot tusii bine si degaja singuri plamanii.
A si am uitat ii dadeam si vantolina cu baby haler-ul de 2 ori pe zi..pt tuse.
Si ca sa ma laud si eu un pic...de pe 4 decembrie am primit si noi nationalitatea franceza acum asteptam sa ne cheme prefectul sa ne dea certificatele de nastere mie si lui Silviu,sa ne facem acte.
Abia astept sa mi folosesc pasaportul francez si sa nu se mai uite nimeni crucis la mine...
pupici
Raluca_Ioana spune:
Buna fetelor!am intrat sa va salut.eu abia acum,dupa multe zile in care nu am putut face nimik de fata sau alte treburi, am reusit sa citesc ce am pierdut.inca mai am de citit asa ca voi raspunde pe rand pt ca daca nu uit.
Asadar cu intarziere multumiriri pentru fetele care mi-au raspuns si care mi-au sfaturi fff folositoare.
Iar pentru restul fetelor multi
Madalinutza...mersi de ideea cu infectia urinara.luni mergem la dr si sa facem analize.
Ana...mersi mult pt recomandarea dr. Iurian.cred ca vom merge sapt viitoare si pana la el daca nu descopera dr noastra ce are fata.
Alic...cred ca am uitat sa iti multumesc si eu pt albumul de 6 luni.(rusine sa-mi fie)e superb!!!
Maria...mersi de sfaturi!
Ramona...nu-i nimik!6500gr dezbracata,cantarita acum 2 zile.imi vine sa...dar...printesele sa fie sanatoase ca recupereaza ele.
eu va las momentan pentru ca merg sa mananc pana doarme puiul si pe urma mai continui cu cititul.inca o data scuze intarzierea.
va pup si revin mai incolo.
Deea_24 spune:
madalinuza mersi!
oanaalex multumesc de sfat.
blue77 ai dreptate asa faceau si mamicile sau bunicile noastre dar evident eu am alt motiv Felicitari pentru cetatenie!
Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
CarlaV spune:
Marcela, la multi ani pentru Luca!
Si eu am scris mesajele cu 2 degete de la mana stanga . Multumesc pentru raspuns, sigur ca nu putem influenta noi cand apar dintii, dar eram curioasa daca este doar o vorba din popor sau se bazeaza pe ceva stiintific.
Deea, si eu stiu multi copii care la 2 ani nu mai folosesc pampers. Fiecare copil este diferit, dar in general se considera ca ei au controlul sfincterelor in jurul varstei de 2 ani. Eu voi incepe sa o pun pe olita mai devreme decat pe Saby si cred ca va scapa mai repede de pampers pentru ca o va vedea pe surioara, si puterea exemplului functioneaza cel mai bine. (asta a mers in sens invers la noi, Saby era de pe la 2 ani doar cu pampers de noapte, dar dupa ce am nascut si a vazut la cea mica, a inceput sa ceara si ziua, si trebuie sa o luam de la capat, am zis ca o voi face cu amandoua in acelasi timp, mai spre vara)
Blue, , felicitari pentru cadoul de Mos Nicolae!
Alic, degetarul il gasesti in farmacii sau supermarketuri pe langa suzete si lucruri de genul asta. Unele paste de dinti il au atasat.
Cristina, bine ai revenit, ma bucur ca v-ati distrat bine.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Raluca_Ioana spune:
Am revenit.am terminat cu cititul,in sfarsit sunt la zi.
Imi pare rau sa citesc ca unele fete ne-au parasit.speram sa treaca repede "criza" aceasta(daca o pot numi asa) si sa speram ca vom reveni la cum am fost la inceput.
Uram multa,multa sanatate atat bebeilor cat si parintilor bolnaviori.sa va faceti repede bine!
sarbatoritilor!multa sanatate si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!
Am vazut ca se vb despre curatarea dintisorilor.eu am o periuta de dinti de la Aquafresh(insa nu imi prea place) si un set de periuta de dinti si una de masaj a gingiilor de la Nuk insa nu le-am folosit inca.si pasta am de la Colgate dar are fluor chiar daca scrie ca e continut redus asa ca o sa o schimb cu cea de la Nenedent(asta dupa ce am citit ce ati scris ).dar nu prea stiu cum sa procedez cu peria de la Nuk si nici cu pasta.ce imi recomandati?need help pls!
Va las putin ca au venit niste musafiri la noi.va pup si intru mai tarziu!
la toate si toti!
CarlaV spune:
Oanaalex, am dezvoltat subiectul cu capul spart pentru ca m-au intrebat Ioana si Andata, multumesc pentru simpatie . Se vindeca foarte bine, de fapt, chiar de atunci a aratat mult mai rau decat a fost. Acum sunt chiar bine si este sub par. Doar ca eu imi boscorodesc sotul ca a deschis geamul larg deschis si ar fi putut fi Saby in locul meu, iar el ma bate la cap ca m-am repezit cu prea mare elan fix in colt .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Pup fetele. Vazut Avatar, este superb. Recomand.
Marcela, multumesc de raspuns. Acum mai pot reveni la 0,75? Sau trebuie sa continui cu 1 mg?
Nu pot sta, plange Sara, va pup.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
philip spune:
Mada, la multi ani lui luca!
Corlay, la multi ani pt Sergiu maine!
Blue, felicitari pt cetatenie
Carla, pup la cucui :)
Ioana, si sotul vrea sa vada filmul
Baby first, bine ca va distrati
Si noi folosim degetarul sa ne spalam dintosul.
Sunt tare obosita, azi-noapte am adormit tare tarziu si m-am sculat din ora-n ora, o pun pe seama faptului ca am iesit sa alerg aseara pe la 7 si aveam prea multa energie. azi am dat bradul jos si m0am apucat de aruncat de prin casa
Pup la gasca!
ps miercuri vine soacra
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009