Mamici prin fiv (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Lachi, vezi ca io sunt pe early booking pt Turcia in septembrie, sa nu uiti!!

Kid, cum pui lucruri in bazar?

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

madalina noi am vrut amandoi sa-l facem tot pe principiul sa nu ducem acasa virusul... acum in schim nu mai stiu ce sa cred. Daca sambata trecuta eram decisa sa-l fac, azi nu mai sunt... ma enerveaza si presa asta cu atatea pareri!
ciarli la ce hotel v-ati hotarat si ce perioada de sept.... si noi cred ca tot in sept. vom merge ca emai acceptabil ca si clima dar la inceput, maxim mijloc! As vrea Ic green palace, dar inca nu ma studiat ofertele.
lachi superbe fetele si fff mature! Si bronzate! Cand incepeti gradi?

v-am zis de Ana ca recunoaste literele... acum vine la mine cu caietul si imi arata cum le scrie..I(cu punct), O, C si G.. ea descopera cum sa le scrie... cand a venit cu G-ul... se vedea clar pe foaie ca facuse mai multe incercari...Eni in schimb nu are nicio treaba, nu le stie pe toate... nu asculta cand vorbim de litere ... tot ce prinde, prinde din zbor... dar la poezi Eni e cea care le invata mai repede! Sunt atat de diferite!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

pussi nu ne grabim cu gradi, cel mai devreme prin toamna si oricum orar redus.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc mult pentru lamuriri privind alimentatia.
Am renuntat deocamdata la mar si am introdus nectarina. Cu legumele se impaca amandoua f. bine. Dar am obs ca Laura nu mai mananca asa bine laptele de cand a dat de gustl alimentelor.
Referitor la concediu noi ne propunem anul acesta Bulgaria prin iunie si o Turcia in sept. In Bulgaria inca nu am fost dar am inteles ca e ok si pt copilasi. In Turcia as alege un hotel din lantul Delphin, Rixos sau IC. Vad ca multe vreti anul acesta Turcia, cine stie poate ne vedem pe acolo si facem gasca de gemenute.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salutare!profit pentru ca prichindei imi dorm
Ieri am fost sa vizitam gradinita unde vom merge la toamna.Aici ,inainte de a se deschide inscrierile pentru noul an prescolar se face o sedinta la gradinita de unde apartinem cu primaria ,asa ca ieri m-am pregatit sufleteste dar venind de acolo m-a apucat plansul in masina de emotie.I-am dus si pe ei ,fiind un open day ( sa cunoasti educatoarele si unde se pot juca copii)si au fost foarte incantati.Au facut bandiere cu amprenta mainilor, bandiera care v-a fi expusa in toamna cand vor incepe si mi-au facut lantisor din macaroane colorate.Eu am fost foarte placut impresionata .Deci,azi noapte nu am dormit mai deloc de emotii ,nu stiu ,imi vin lacrimi in ochi cand realizez ce repede trece timpul si ce repede cresc copii...
Pupilici la mamici si prichindei-ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

David merge in picioare
Si tot astazi a implinit 11 luni.
E asa de dulce, merge cativa pasi, se apleaca putin ca sa-si recapete echilibrul si apoi iar face pasi. Mancalar mama de grasunel frumusel

Asadar am inteles, singura solutie ptr imbunatatirea look-ului sanilor e implantul

Moniland si David a redus lapticul dupa inceperea diversific. Acum la 11 luni bea cam 4-500 ml zilnic

Pupici si somn usor

Primul Craciun

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Salutare!

Remember me? Vin de la aspirante (FIV in Ungaria), dupa care am fost si pe la mamici prin FIV si acum v-am gasit aici. Nu m-am vazut in listuta, asa ca va dau datele: FIV Budapesta, dr. Peter Kovacs - punctie 19 feb. 2009, ET 24 feb. 2009; Nicholas James s-a nascut pe 9 noiembrie 2009, 3070 g, 52 cm, Apgar 9. Avem pozici la semnatura.
Eu activez mai mult pe la fulgusori, dar voi incerca sa intru mai des si la voi. Va pup pe toate si pe toti puiutii scumpi!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Pussi,
Eu am fost la Cornelia anul trecut si tot acolo vreau si anul asta. Ultima spat din august-prima din septembrie (vreau 10 zile), din toamna incepem si noi un pic de gradi.

Pupici

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Bianca, felicitari pentru Davidutul umblaret ! Cred ca la petrecerea de mot vrea sa se fugareasca cu copiii. Ilincuta mea e mai lenesa la mers singurica vad, dar recupereaza pe partea artistica. Pupici pentru mami sensibila.

Amzulico, tu ce mai faci draguto ? Lasa, nu te mai plange de greutate ca esti foarte bine. Cand le facem cunostinta la pici, ca uite acu' se face anul !

Fetelor, cum fac sa-i recoltez pipi pentru urocultura, ca pungutele alea vad ca nu sunt bune de nimic... Ma gandeam sa-i dau sa bea apa, sa o las in funduletul gol, sa o pun in cadita si sa astept cu borcanelul in mana sa faca...ce ziceti ? Alte idei ? Ca daca o pun pe olita ma gandesc ca se contamineaza proba, trebuie sa fie sterila. Si oricum mai nou nu mai vrea sa stea pe olita... Intrebarea e daca pipi poate fi recoltat cand se trezeste ea pe la 9, sau ar trebui mai devreme ?

Noi in continuare nu prea mancam iar in unele zile avem o usoara stare febrila (37.6-37.8 - rectal), sa fie totusi dintisorii ? Am descoperit ca e pe cale sa iasa inca un incisiv lateral de jos... Dar ea la primii 6 dinti care i-au iesit n-a avut nici un fel de probleme ! Febra e aparent fara explicatie, n-are nici un fel de simptom de raceala (ne-a ferit DD pana acum) si nici nu e deranjata la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor

Azi am fost si noi la vaccinul de 6 luni. Doare vaccinul asta. Au plans piticii si se uitau asa urat la asistenta. Noroc ca s-au linistit destul de repede.
In rest piticii sunt bine sanatosi. Ana cantareste 8380gr si are 70 de cm inaltime iar Matei are 8150 gr si tot 70 cm inaltime.
De o saptamana papa piticii supica. le place si deocamdata nu au facut figuri. pana acum le-am dat supica din morcov, pastarnac, patrunjel si telina. Maine cred ca o sa le fierb si un cortofior micut dar nu o sa il pasez. Abia poimaine il o sa le pasez si cartofiorul.
Mi-a dat si dr schema de diversificare. Mi-a spus ca abia dupa ce terminam de introdus in supica toate legumele si cand eliminam lapticul de la pranz abia atunci sa incepem cu fructele si branzica.
Mi-a spus ca ea nu recomanda sa bagam deodata doua alimente noi pt ca daca e alegic la ceva nu ne dam seama usor la ce. daca bagi intr-o zi si para si brocoli si face alergie nu stii de la care din ele.
a zis si ea ca nu e nici o graba. incet papam de toate. Ce nu am descoperit eu la supa e carnita. Nu scrie nimic de ea in schema. dupa ce termin cu legumele o sa intreb si de carnita. Tot in schema scrie mare fara ceapa. O sa intreb de ce. Eu stiu ca ceapa baoneaza. poate din cauza asta.
Am incredere in dr asa ca o sa ii sfaturile.

uitati cum stam noi in fundulet http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/video%20pitici/?action=view¤t=Staminfundulet.flv
Pupici tuturor

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput