Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes http://www.youtube.com/watch?v=jbEXr9-5UjI&feature=player_embedded Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ |
Tizo, eu l-am vazut de vreo 10 ori in ultimele 2 ore, de cand l-am descoperit, si tot mai rad cu lacrimi...
Am doi motani in casa, unul a ramas ascuns/indiferent, celalalt tot mai cauta "intrusul" prin casa!
Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
e belea,dar asa tare se potriveste la topicul ala cu zmeurica ca m-a busit rasu' ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Doamna,vreti sa ma vedeti nominalizata si pi mini .....da' las' ca eu ma consolez ca vazui asta
... daca continuam o luam pe cocoasa
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Doamna,vreti sa ma vedeti nominalizata si pi mini .....da' las' ca eu ma consolez ca vazui asta ... daca continuam o luam pe cocoasa ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |