Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 3
totulii spune:
Buna din nou.
Fetelor de cand nu am mai intrat pe forum nici nu mai stiu sa-l folosesc, spre rusinea mea.
Vroiam sa intru la profilul personal ca sa pot pune niste poze si nu reusesc, ma intreaba cateva chestii generale si apoi gata, nu pot merge la semantura sau altele care mai erau.
Alina, multumim de pupic, noi suntem bine.Asa este nu pare ca a trecut mult timp de la micile noastre iesiri. Acum Serban este la mama, a ramas inca o saptamana cu sotul, eu azi, am ajuns singura in Bucuresti pt ca de maine incep serviciul.
Inca nu am inceput gradi chiar daca l-am inscris din toamna, am amanat-o de teama virozelor. oricum le aduc eu acasa.Vom merge din martie si-mi pare sincer rau caci este si scump(1000)cu program scurt si masa dar e singura aproape de casa.
in rest vorbeste foarte bine, ne spune povesti, mimeaza ca ne citeste povesti, stie bate vantul, podul de piatra, mos craciun, poezii, e curios si debordeaza de energie. Dupa ce l-am imbracat sa iesim afara eu ar trebui sa fac un dus ca sunt leoarca de atata alergat dupa el. Papa bine si multumim ca nu prea am racit.Facem si multe boacane, mai lovim si muscam dar incercam pe cat putem sa-i controlam instinctele.
Sunt multe de povestit, poate reusim sa ne mai revedem, ar fi tare frumos.
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oana_B Stefania, done! Am pus listuta de la capitolul 204. Un An Nou Fericit fetelor. |
multumesc mult Oana!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui ellis Sa va zic de cum a primit Alessia pe Mosul...cand a vazut ca intra, striga cadooo...apoi nu a vrut sa se apropie...iar dupa insistentze, a acceptat sa se aseze pe piciorul lui si sa cante MO CACIUN CU PETE GABE(mos Craciun cu plete dalbe) a cantat colinde, DOMN, Domn, a cantat sorcova, a strans bani copilul meu! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
bravo Alessia
...asa se face
istetica de mica..
sa dea DD sa va aduca multe satisfactii!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cum ati petrecut revelionul??? noi ne-am distrat superrr... ![]() am dansat pana la 5 dimi....am crezut ca mi se rup papucii...happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eu nu va spun cum l-am petrecut de data asta ..dar pot sa va spun ca la anu' nu'l m-ai salt
cel putin asa-mi propun..cine stie..poate il voi petrece doar romantic..ehe..
ma bucur ca v-ati distrat...mi-o imaginez pe buburuza ta mica, istetica dansand
sa o tineti tot asa si sa nu va lasati 
papa buuun
slimatei spune:
totulii te asteptam la povesti atunci mamico
...ai ceva de recuperat.. aaa si vrem neaparat pozeee...![]()
si stefi pan' la urma a reusit de a racit..mi'e asa de mila de ea..ca nu pot sa-i iau eu raceala cu mana :(
multa sanatate tuturor copilasilor!
papa buuun
ellis spune:
BB - despre rev..in familie...atat...am fost, insa, extrem de apreciata pt meniu...
ANK - tot tu ne-ai mai zis de coryzalia, demult...ca eu i-am si dat A de cateva ori..insa..vreau sa te intreb...daca zici ca dai din ora in ora, cum procedezi cu interdictia de a manca/bea 1/2 ora inainte/dupa homeopate??? sanatate multa piticilor!
luna trecuta, pe vremea asta eram internata in spital cu A...uufff...ce groaznic..de fapt..ma externam..
ALINA - si a mea viseaza, inca nu imi povesteste...cred ca viseaza gradi, pe miss...ca de multe ori o pomeneste imediat ce deschide ochii....
astazi a vazut-o fina noastra de la Constanta(pediatra) - s-a mirat de ce frumos vorbeste , canta si spune poezii, de cum facea puzzle si i-a recunoacut culorile si de cat de inalta e...si slaba
...insa a zis ca are niste muschiuleti!!!!!!!!!
GINA - PUPAM, NE BUCURAM CA SUNTETI BINE!
STEFANIA - merci, mai, pai tu de ce crezi ca am invatat-o colindele????
...avem bunici usor de impresionat...imediat platesc fata..stiti cum se termina SORCOVA? va zic eu...."a anu i mutzi ani...pegatiti banii!" ...la anul si la multi ani, pregatiti-va de bani!...nu-i tare??? sora-mea a invatat-o, nu eu!!!!!!!!!
sanatate si Stefaniei mica!
totulii spune:
luna trecuta, pe vremea asta eram internata in spital cu A...uufff...ce groaznic..de fapt..ma externam..
Am citit si eu pe blog intamplarea, ma bucur mult ca acum sunteti bine. Ati avut cateva experiente destul de traumatizante.va pup si sa ne mai povestesti cum este la gradi.
ellis spune:
GINA - la gradi mergem din 11...pana atunci ma rog sa nu mai raceasca asa cum a patit-o....pup.
popbianca spune:
buna searaaa! si de la noi bineinteles ....toate urarile de bine pt. Noul An!!!!...fericire , sanatate, bucurii, impliniri pe toate planurile!!!
in alta ordine de idei Ana si cu mine nu am mai plecat in Austria...a plecat sotul cu fratele meu....
...trebuia sa plecam in 30....Ana incepand cu 28 imi face febra....angina eritematoasa= rosu in gat(fara puroi)...in dimineata plecarii(in 30)din nou febra ...
amanam plecarea pe 2...in 31 mergem la orl , vb cu pediatra..diagnostic ...laringita...trecem pe injectii de hidrocortizon hemisuccinat...nu avem voie afara...deci ramanem acas....o sa ne luam noi revansa !nu stiu cand ca burta mea e tot mai maaareee!cu Ana nu am fost asa...acum mi se pare imensa...si am abia 20 satamani....ca ma gandeam la niste bai in ungaria prin martie...mai vedem!pana una alta voi merge macar un we pana in Austria la ceva shoping..(asa mi-am propus eu
...dar nu e cum te pregatesti ci cum se nimereste)
de Revelion am fost cu prieteni la un restaurant....a fost chiar fain!....si noi am stat pana pe la 5....ca-n tinerete!![]()
dar azi, bineinteles ca imi curge si mie nasul si ma cam doare gatul...sper sa nu mai pricopsesc copila cu recadere!
vasari, ank83....multa sanatate copilasilor!abia trecem si noi de faza nasoala ...acum mai tuseste...bag prospan ..e mai bine fata mea,oricum... ca nu mai reusit sa o culc inaite de 11 noapte acum seara...cat a fost bolnavioara se culca fara nici un fel de pretentii, o aseazam in patut,se ntorcea pe o parte si sooomn...acum ca si-a mai revenit a si inceput...apa, la olita, sa aspiram nasul, sa schimbam bibi, sa o acopar/sa nu o acopar....
eladea ...tu cand mergi la eco?
woww..pussi...ce tare! de faza cu exploratul mi-e si mie groaza...asa ca inca mai tin zabrelele....dar ce-i drept , a mea nu a incercat inca sa iasa din el!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
17+
bb_yasmi spune:
helloo
ank, ma bucur ca e mai bine raul. multa sanatate la amandoi!!
bia, un
mare anei si multaaa sanatate!!
stef, pai noi am fost fara buburuza mami, ca ea doarme seara de la maxim 23 si nu ii stric programul.....woww pana la ora 5 sa fi stat si ea???......
alina, cum se mai simte maria?
doamne ajuta Iasminica nu mi-a mai fost bolnava de prin octombrie. la ultima raceala a fost ceva usor si care a trecut repede. sper sa mai fie asa multtt timp!!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ALESSIA MARIA (20.11.2007)