***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***
Raspunsuri - Pagina 20
mihamora spune:
Ioana- nici mie nu mi se pare ca seamana cel mic cu Domi.Da, cel mic mananca foarte bine, dar cel mare nu prea mai mananca, mi se pare ca s-a mai subtiat, sau a mai crescut in inaltime si poate de asta...oricum se face baietel si nu mai e bebe. Eram relaxata, ca nu stiam ca o sa apar si eu in poza
dar, intradevar sunt foarte relaxata, asa o sa fii si tu cu bebe 2, am si noroc ca e cuminte si fara colici.
Faina discutia cu Patrick, deci il vrea pe tati cand il superi tu![]()
Si eu am fost operata de polipi cand eram mica, nu imi aduc aminte.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
ckristina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ioana- nici mie nu mi se pare ca seamana cel mic cu Domi.Da, cel mic mananca foarte bine, dar cel mare nu prea mai mananca, mi se pare ca s-a mai subtiat, sau a mai crescut in inaltime si poate de asta...oricum se face baietel si nu mai e bebe. Eram relaxata, ca nu stiam ca o sa apar si eu in poza Faina discutia cu Patrick, deci il vrea pe tati cand il superi tu Si eu am fost operata de polipi cand eram mica, nu imi aduc aminte. Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007 POZE |
michelle, la poze ai pus link catre forum

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
ankaa spune:
Salutare mamici de capsunici.La noi e fffff frig azi,piticul doarme si am intrat sa citesc ce mai fac capsuneii.Doar ca nu prea am ce citi
.
Mihamora-am vazut pozele de la sanius,petrecere...sunt foarte frumoase,mai ales cea cu amandoi piticii.Cand se supara,al meu face la fel.Daca indraznesc sa-l cert,imi spune"pleaca de aici,il vreau pe tati.Pleaca la alt copil" si dupa ma intreaba :"mai esti suparata?",de parca eu m-as fi suparat
.
E asa o plictiseala,mai ales cand trebuie sa stai in casa,ca nu mai stiu ce jocuri sa inventez sa treaca timpul mai repede.Ieri ne-am jucat cu plastelina,Alex mi-a facut cadouri (ca asta face de la Craciun incoace)
,am dansat,am cantat,dar am epuizat toate optiunile.Azi l-am lasat la calculator vreo ora pana am terminat ce aveam de facut.I-am pus pe youtube si isi alegea ce cantecele vroia,dar cand se trezeste nu stiu ce sa mai fac
.Voi ce activitati mai aveti pe vremea asta??
mihamora spune:
Multumesc Ckristina
nu stiu cum am facut. Cred ca am reparat.
Ankaa - multumim frumos, Domi de dimineata a insirat liniile si s-a jucat cu trenuletele si cu niste soldatei de plastic de la pufuleti. acum deabia s-a trezit, se uita si el la Cars de pe utube
Mai face puzzle, si se joaca cu masini...
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
alynta27 spune:
Salutare!
Ioana..............dragut Patrick! Sunt marisori si deja au inceput sa gandeasca!
Mihamora..................nici D nu papa bine!
CUM PROCEDATI CU CAPSUNEII CARE NU VOR SA MANANCE MAI NIMIC?! David mananca foarte prost! Am incercat DE TOATE dar ne cam dezarmeaza!
Tehnici incercate:
-facut mancarea preferata
-certat
-luat cu frumosul
-distrasa atentia
-putina "zguduiala" si certa de la sot
-dat fortat sa simta gustul alimentului!!!!!
Fara mari succese! ASTEPT SUGESTIILE VOASTRE! Ne confruntam cam de jumatate de an cu asta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
Nu mai stiu de cand nu am scris, dar v-am citit.
Frumoase poze am vazut.
Liv super arata masa de Sf Ion. Mi-am notat si eu tortul aperitiv si ideea cu snitelele la cuptor sa le incerc cand o sa am timp.
Mihamora ce mare e Tudor! Ma bucur ca e cuminte si esti relaxata.
Si Andrei se mai supara cand nu-l las sa faca ceva si se duce la taica-su. Dar nu prea ma deranjeaza, mai respir si eu, caci altfel sta numai calare pe mine. Si are si el pretentii de alta mama. Dar nu pentru el. Vrea un fratior sau o surioara cu alta mama
. I-am spus ca la asta doar taica-su il poate ajuta, dar sper sa nu-i dea idei, totusi
.
Ioana si noi avem discutii cu mersul la serviciu. Luni dimineata cand il trezesc pe Andrei sa-l duc la gradi imi zice:
- Eu nu vreau sa te duci la serviciu. Eu vreau sa mergem sa-l luam pe tata de la serviciu si sa stam toti acasa.
- Daca nu mai mergem la serviciu nu mai avem bani de jucarii, de mancare, de concediu...
- Ba o sa avem, luam de la mamaia din portofel
.
Am dormit si eu la pranz cu Andrei, asa bine ma simt acum.
Ma duc sa fac o prajitura, copilul e cu taica-su plecat un pic.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Madaiulia.................ai vazut cum a gasit copilul rezolvarea: portofelul bunicii?! Si noi ne facem atatea probleme!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
bettyR spune:
Alynta, stii ca si eu ma plangeam ca nu mananca Andreea mai nimic, nu stiu prin ce minune s-a apucat de mancat supa si ciorba. Am pus si mazare azi si tare i-au placut bobitele, o sa incerc sa ii fac mazare. Fac niste ciorbe, de vacuta in general, de iti vine sa bei o bere vorba sotului dupa .
A cerut singura pur si simplu, a zis ca vrea ciorbita cu ceapa ( are ea o pasiune pentru ceapa, si i-am spus ca pun in ciorba) si mananca orice e prin ciorba si spune ca e ceapa verde, rosie, alba. de fapt is legume. A mea vedeam ca nu mananca parca de groaza de cum arata, de cum o sa fie la gust, poate au o perioada. Eu zic sa ii dai pace pur si simplu, si nu-l baga in seama ca cere el, Eu am lasat-o muuult nemancata, sotul m-a trimis mai mult la doctor ca era stresat ca de 3 zile nu manacase mare lucru. Doctorita ne-a prescris Energotonic dar nu i=am dat inca ca vad ca s=a apucat asa singura.
La noi mai functiona sa pun la toata lumea in farfurie si sa mancam, mai putin ei si spuneam ca daca vrea sa spuna ca ii pun si ei, a zis Nu multa vreme si cerea ea doar carne, ou, peste, iaurt, si i-am dat pana cred ca s-a saturat si ea, ca lua o gura doua si nu-i mai trebuia.
Nu-l bagati in seama si nu vorbiti de fata cu el ca nu mananca. Stiu ca e stresant si greu, dar nu moare de foame.
madaiulia spune:
An@ baga te rog reteta de fursecuri. Eu am facut ceva cu galbenusuri si sunt in pana de idei pentru albusuri.
Alynta27 si eu zic sa nu te stresezi, desi stiu ca e greu. Cum zicea si Betty, sigur nu o sa moara de foame. La varsta asta e foarte greu sa incerce gusturi noi. Nu mananca nimic sau ce nu a mai incercat? E o idee buna ce zicea Betty, pune la toti in farfurie si lasa-l pe el. Si tot laudati ce buna e mancarea. Si Andrei are perioade cand refuza sa manance pur si simplu. Zice de la inceput eu nu vreau sa mananc, fara ca macar sa-l intereseze ce e la masa. Asa ca pun in farfuria lui (ii precizez ca nu e pentru el) si incep sa "servesc" plusurile si prietenii lui imaginari. Si ii laud ce frumos mananca si cat au crescut, si ei imi spun ce buna e mancarea si pana la urma vine Andrei singur si cere. Dar nu am mereu chef de spectacol, asa ca uneori il las nemancat pur si simplu pana cere, sau mai tip la el si mananca mai fortat.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
An@ spune:
Madaiulia, uite reteta de fursecurile cu stafide: aici
Eu am facut la jumatate si au iesit 2 tavi...dar trebuie sa mai exersez ca mi s-au latit si s-au unit. Oare trebuia mai multa faina? De bune sunt bune. Aaa, si eu nu ma pus stafide in aluat, doar deasupra.
Mihamora, ti-am admirat flacaii...ce frumos creste si praslea
.
mami de Ana (22 mai 2007)