***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***
Raspunsuri - Pagina 18
angelabv spune:
Mii de scuze Madi...am avut grija sa nu uit fetele care m-au felicitat dar nu ti-am spus tie LA MULTI ANI !!! Stiam ca am uitat ceva...varsta !!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi Madi !!!!
alynta27 spune:
La multi ani, Madi!
L-am pierdut pe David aseara in Carrefour! Am tras o spierietura... Intram si el se tragea la magazinul de jucarii Jocker! L-am luat cu forta, ca uita! Eu vb cu taicasau si numai ce si-a intors Bogdan privirea ca a zbughit-o...L-am cautat in jumatate de supermarket-nimic! Sotul alerga cu Matei in brate si eu in alta directie.... Imi vine ideia sa-l caut in afara magazinului mare!
Si frumuselul tocmai iesea de la Loise, tragand de o cutie de jucarii....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
ankaa spune:
Salutare mamici de capsunici.Azi a inceput sa ninga de dimineata,asa ca am iesit la plimbare printre fulgi.Alex a fost f cuminte,ma si miram ce frumos merge el cu mine de mana.Asta pana mi-a adus aminte ca am iesit sa cumparam plastelina.Si ca sa nu ne mai intoarcem jumate de drum inapoi,intru cu el la un magazin...de JUCARII.Maaaaaaaaaaare greseala.Ii explic eu ce si cum,sa nu puna mana pe jucarii,etc..si cand intram ma lasa de mana si incepe"vreau si masinuta si din asta si..." vede o tricicleta si se urca pe ea.Credeti ca am mai putut sa-l iau de acolo?
Imi era si rusine de tanti aia,ca era mai in varsta si f.serioasa...Si pe drum spre casa mi-a facut niste crize,ca nu stiu cum m-am controlat sa nu-i aplic o palma la fund.De fapt stiu de ce...pt ca era VINA MEA
.![]()
ALYNTA-foarte tare piticul tau,si-a ales singur cutia cu jucarii
.Imi imaginez ce sperietura ai tras.Eu numai cand ma gandesc la asta intru in panica,dar tu..
Haideti sa va arat si eu ce CANTECELE mai inventeaza copilul meu
.
alynta27 spune:
Ankaa..............ce peripetii si cu plimbarea voastra! L-am vazut pe baiatul vostru si David il imita cu zbenguitul de pe final!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
kid spune:

Am spamuit toate topicurile de pe forum, sper sa nu ma dea afara ![]()
arcadia
Multe mamici de aici merita felicitari pentru ca se implica la forumul de umanitare. Mica, doxinu, CarmenSo, DidiAlex, Ioana13, ckristina, Ella si celelalte mamici care au donat produse pentru bazar si care au donat banuti, anonim sau nu. 
Intrebai de desene; Vlad se uita acum la Cars, Bob the builder si mai nou, Tom si Jerry. Nici eu nu l-as lasa la calculator, dar e f greu sa ascund calculatorul. Pana acum a mers pusul parolei, sa vad cat va tine, pt ca numai ce ma asez la calculator ca vine si imi spune ca e randul lui Vlad la calculator, nu are importanta ca abia a fost randul lui.
V-am admirat in poze ![]()
poohy Din pacate si noi am avut probleme cu mucegaiul, inca mai avem
Am curatat cu bizon, tine maxim o luna si reapare; dar la noi e problema in baie, pt ca e mare umezeala, acolo uscam hainele, caci nu avem incotro. Din cate am citit pe net, cica trebuie schimbat tot si eliminata cauza. Ai luat dezumidificator? De care?
chris
Ma bucur ca ai gasit un job care iti place!
I-am lasat lui Vlad de asta vara parul lung, dar acum deja incepuse sa se scarpine si sa tot spuna ca il doare/ mananaca parul, asa ca l-am tuns, spre disperarea lui taica-su.
si a tuturor cunostintelor care acum se plang, ca de ce l-am tuns, ca era asa frumos. Pai daca se plange copilul ca nu ii place parul lung, ce era sa fac?
Nu stiu exact, dar are acum in jur de 92 de cm si 12.5 kg.
Si indiferent de ora la care se trezeste, cand si cat doarme la pranza, inainte de 11-12 seara nu reusesc sa il culc 
Despre olita, cum are el chef. Asta vara, daca il lasam in funduletul gol, cerea la olita. Daca ii puneam chilotel, facea pe el, probabil considera ca e pampers. Spune ca face pipi/kk, il intreb daca vrea la olita, rar spune ca da si atunci il pun, in rest, cu scutec.
Eram intr-o zi in magazin si incepe Vlad sa urle "mamiiiiiii, fac kk! ... si pipi!!!!" toate privirile atintite asupra lui
L-am intrebat si eu daca vrea la olita, a raspuns ca nu, asa ca l-am lasat in pace. I-am explicat apoi ca nu e subiect public ce face el in scutec, ca nu trebuie sa stie toata lumea si cred ca a intreles, ca vine si imi sopteste la ureche. Dar tot inca nu vrea la olita.
Madi Eu am decis sa nu ma vaccinez contra griperi porcine. Nu am facut niciodata vaccin antigripal,asa ca nu ii vad rostul.
Pepsi
Eu nu reusesc sa il pedepsesc pe Vlad cu time out. Il pun pe un scaun si ii spun sa stea un minut ca este pedepsit, el se uita la mine si rade, incepe sa ma gadile si se da jos. Totul e o joaca pentru el.
La multi ani! Madi
La multi ani Angelabv
Multa sanatatte si tot ce va doriti! 
alynta27 Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut! Eu am oraoare sa il pierd pe Vlad, mai ales ca acum nu mai vrea sa stea de mana
se tot trage si fuge, cu toate ca ii explic ca nu imi place si poate pati ceva, nu vrea sa inteleaga inca.
Saptamana trecuta i-am dat cutia cu jucarii, pe care ii place sa o rastoarne, m-am intors sa vorbesc ceva cu unchi-su si in secunda urmatoare a inceput sa tuseasca, ca si cum ar fi inghitit ceva. Dupa un minut si-a revenit si a inceput sa spuna ca a inghitit o piesa mica, rosie. Eu abia seara m-am gandit sa ma uit pe net si am aflat ca indiferent daca e ok copilul dupa ce inghite ceva, controlul este recomandat, asa ca l-am impachetat si am mers la spital. I-a facut radiografie, dar nu s-a vazut nimic. Iar Vlad m-a tot disperat cateva zile, ca lui ii place la doctor, sa ii faca poza(radiografie) si ca el mai baga piese in gura
asa ca l-am luat cu povesti mai dure, ca o sa ii taie burta sa scoata piesa si asa s-a mai calmat, dar tot cu ochii pe el sunt
ankaa Vlad canta varianta cu "un moshiun se iegana" un mos craciun se legana...si a mai venit inca un mos craciun, cu multe cadouri...
Vlad in perioada sarbatorilor, numai cadouri a avut in gand.
Si mai vreau sa le multumesc Livianei, lui DidiAlex si doxinu pentru ca m-au ascultat si ajutat!
, o imbratisare si un buchet de
!!!
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
lbelciug spune:
Buna fetele, m-am invrednicit si am pus poze din DECEMBRIE si IANUARIE 2010. Enjoy!
Ankaa, f inventiv si dragals Alex! 
Kid, n-ai pt ce.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
chiquitita spune:
Heloo, hello!
Madi, mii de scuze, un foarte intarziat LA MULTI ANI, NUMAI BUCURII SI TOT CE ITI DORESTI! 
Liviana, mamaaa ce bunatati, mie mi-e o foame pe la serv si tocmai vad asa papa bun. Frumosi baieti, sa iti traiasca! Inca ceva, de unde ai luat chestia aia atasata la bidonul de apa plata?
anka, alex e un scump!
madaiulia , frumos baiatul iar zapada ca in povesti. Hai ca maine poimaine te aud ca te-ai dus la Vasile cu bb2.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
alynta27 spune:
Kid...................ce intamplare! Bine ca nu a patit ceva!
Liv...................frumoasa iarna la voi! Ce om de zapada fain! Cred ca ai copii cuminti, la asemenea cadouri!
Imi place coloarea casei! Cu ce ai pictat borcanele?
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Liv...........uitasem ceva! Mi-au placut platourile cum erau aranjate! Da-mi te rog si mie reteta de chec aperitiv! aRATA TARE BINE!
pE PLATOUL unde ai ridichii este ceva rotund umplut! Nu am reusit sa-mi dau seama ce e!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!