***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna seara plantatie si LA MULTI ANI ANGELA SI MADI!!!!Sa iti sanatoase,fericite si sa aveti parte de tot binele din lume.
De doua zile incerc sa trimit un mesaj,asa ca renunt pana maine.Am intrat doar sa va arat cum ne-am inteles noi cu www.youtube.com/watch?v=F49XJ5ZlY1g" target="_blank">MOSUL si cum ne dam noi peste cap cand ne plictisim.AICI.
O seara placuta si linistita in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Irinusha, sper sa se inteleaga bine cand vor fi mari ca sunt foarte diferite. Si noi am batut-o la cap cu strada si ascultatul cand iesim afara si imi rtaspunde de fiecare data 'nu vrei sa asculti'.

Madaiulia, ma faci sa zambesc cu odihna si statul acasa, e mai obositor decat lucru, si la inceput am suferit si eu alaturi de Andreea ca nu mai aveam atata timp pentru ea, imi lipsea si mie, d'apoi ei.

Sunt de acord ca ne copiaza si li se intiparesc acuma multe pentru totdeauna, incerc sa fiu un exemplu bun, dar sigur nu o sa ating perfectiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani pt Madi si Angelabv!

Madaiulia, multumesc pt reteta; marturisesc ca n-am cumparat niciodata creveti. Mancam in copilarie din cei expandati prin prajire. Astia de la punga nu sunt gretosi? Cat costa?
Apropo de tipa versus oboseala, uneori ma mir cat de irascibil poate fi sotul meu, el care de regula e f calm si obisnuia sa ma apostrofeze ca tip la cei mici. Acum parca s-au inversat rolurile, cand il vad ca tipa simt nevoia sa intervin si sa calmez spiritele cu vorba blanda sau cu distragere atentiei de la conflict. De multe ori tine faza
Buna si strategia lui Carmen_so cu vorbitul incet; la noi nu functioneaza din pacate. Nu ii intereseaza ce vorbesc.
Ankaa, draguta intalnirea cu Mosul si rostitorul de poezii (pacat ca nu prea se aude). Imi place mult si graiul vostru ardelenesc. Ce inaltime are Alex caci pare marisor.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ankaa.............foarte energic baiatul! Mi-a placut scena cu Mosul! Si David l-a aplaudat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Salutare mamici de capsunici.Am adormit copilul si am intrat sa rescriu mesajul a 3-a oara.
ARCADIA-ms pentru complimente.In legatura cu gimnastica clasica,nu stiu ce sa-ti raspund..Poate fetele au mai multa experienta.Mie mi-ar placea sa-l inscriu la dansuri,pt ca e innebunit dupa muzica.Cum aude cum incepe sa danseze.Fotbalul ii place si lui,da cu piciorul in minge si striga "GOOOL",dar asta cand va mai creste.
MADAIULIA-foarte frumoase pozele cu zapada..La noi n-a fost chiar asa mare,sa putem face ingerasi,dar am apucat sa ne dam cu saniuta.De atunci ma tot pune sa-l plimb cu "saniuta" prin camera,adica cu o patura si tare se mai distreaza.
BETTY-sunteti mari,aveti deja un dintisor.Imi si aduc aminte ce mandra eram de primul dintisor al lui Alex.
Liviana-ms pt complimente si vizionare.Cu graiul ardelenesc el abia acum se obsnuieste,fiind nascut si crescut in BV pana acum 3 luni.Dar a si invatat niste cuvinte de pe la bunici si ma distreaza cand le foloseste.Filmuletul se aude cam incet pt ca era el putin speriat si vorbea incet,dar macar n-a plans.Nu stiu ce inaltime are acum ca nu prea sta sa-l masor,dar o sa incerc..sunt si eu curioasa.Stiu ca la hainute avem mas 104,dar nu stiu cat de relevant e.
ALYNTA-ms pt complimente.Ma regasesc si eu in ce povesteai despre soacra si ce spunea ea,ca neglijezi copilul.Mai avea si al meu momente in care nu vroia sa manance si ii dadea ea,dar cu ochii pe geam si alte metode din astea de manca o farfurie de supa intr-o ora,sau ii amesteca piure de cartofi cu iaurt de fructe.Si era foarte mandra la final sa-mi spuna:"vezi ca a mancat baiatul,da trebuie sa ai rabdare".
Si pentru ca vorbeati si de greutate si marime la picior,al meu are mar 25 si 17kg.Facem parte din categoria "grea".
In rest ma uimeste in fiecare zi cu ceva nou,are momente in care imi zice:"hai mami,sa-ti spun o poveste" si incepe si povesteste cate jumate de ora fara oprire.Partea frumoasa e ca povestile lui au si sens.Mi-a spus intr-o zi "eu n-am coada mami.Pantalonii au coada,aici in spate" si eu f.mirata merg sa vad ce are.De fapt era un buzunar de care el nu stia.
Cu renuntatul la pampers progresam.Ieri,la somnul de dupa-amiaza,l-am lasat fara si nu a udat patul.L-am pus inainte de nani la olita si a mers.Sa speram ca e inceputul sfarsitului pt pampers.
Trimit pana nu se trezeste si pierd iar tot mesajul.O zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Mica, Addinel, Ana, Carmen,Madaiulia, Ankaa , Livianamultumesc de urari, si eu va doresc tuturor mamicilor si capsunicilor un an super bun, cu tot ce va doriti si multa sanatate !!

Noi am sarbatorit ieri cu pizza si mini-tort...am implinit 38 de ani, imi tot repet 38, 38, 38 ...oare unde fuge timpul asta ?

Mergi la inceput

off-topic:pentru ca nu stiu foarte bine cum mai merg bancile in Romania, vreau sa va intreb care ar fi solutia cea mai buna: sa pastrezi "economiile" in RON sau valuta ?? In jur de 10.000 Euro(acum in RON)...multumesc mult. Am sa verific si PM daca cineva are vreo solutie si considera ca e mai OK de trimis pe PM. Scuze pentru "devierea" de la subiect...ai mei parinti incearca sa ia o decizie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

angela, La multi ani! si din partea mea, asa e, fuge timpul si pentru mine, mai ales de cand cu copiii.

Cu bancile e greu de luat o decizie, la RON sunt depozite cu dobanda ceva mai mare in ultima vreme care in timp cam acopera diferenta de curs EUR RON. Acum a mai scazut EUR deci se poate sa mai scada, dar in vremurile astea de criza si la noi sunt cam imprevizilbile schimbarile. Si noi am pierdut f mult ca am avut depozite in lei si a crescut brusc euro, dar s-au ieftinit apartamentele, deci cam tot acolo am iesit. Noi mai tineam o parte in RON, o parte in EUR.

Mergi la inceput

Betty, mersi mult de urari si de informatii...am vazut si eu ca scade EURO, si eu tot la valuta inclin...si curind vor veni la noi, asa ca valuta va fi buna oriunde...Eu sper ca totul sa se mai stabilizeze, aici se face comparatie cu $USA, dar cresterile nu sunt asa mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Multumesc mult pentru urari! Aseara nu mi-a mers netul asa ca nu am putut sa va multumesc ieri. Ii urez si eu Angelei La multi ani si multa santate!

Eu mi-am scos copilu', sotu' si parintii la un restaurant in cartier si am mancat niste paste bune. Totul a fost insa pe mare fuga pentru ca Ana tocmai atunci a avut o anumita nevoie mai mare..

Mergi la inceput