***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna seara si de la noi...

Eu va citesc mereu,ma uit si la poze, dar nu prea apuc sa scriu.
Acum voiam sa va intreb daca s-a vaccinat cineva sau daca intentioneaza sa se vaccineze cineva impotriva gripei porcine?!

Si as mai fi curioasa daca in strainatate sunt la fel de mediatizate decesele sau noile cazuri de imbolnaviri ca in Romania?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Madi, fix acelasi lucru am vrut si eu sa il scriu, despre Cu gripa porcina.

Carstea, nu mai stiu, porcina a avut Rares sau a ramas diagnosticul prin telefon?

Didi, daca tot sintem la porci: ce semnifica porcul roz de anul nou in cultura germana... sau e numai la austrieci? Era plin de asemenea porci de revelion pe tarabele vieneze. Credeam ca e anul pocului la chinezi, dar nu, e anul tigrului... poate stii tu sau alta nemtoaica.

Kid, faine povesti! Stie sa scrie parolele? Al meu pe calc stie doar de desene animate. Ii mai pun cind am ceva de facut prin bucatarie si nu am timp de ajutorul lui.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am revenit pana la urma.
Madi,Ioana-aceeasi intrebare vroiam s-o adresez si eu dar m-am luat cu altceva..si cum intru tot in fuga..Si eu si sotul ne-am cam gandit la varianta cu vaccinarea.Dupa atata mediatizare a gripei,a cam intrat spaima in multa lume.Eu ma gandesc mai mult pt pitic..oricum inca nu ne-am hotarat.
Cat despre purcelusi,Alex tocmai a primit unul mic si roz de sarbatori de la tatal meu si e foarte incantat.Doarme cu el in brate tot timpul.E cumparat din Germania..Poate stie vreuna din fete ce semnificatie are,ca tare as fi curioasa.
In alta ordine de idei,ma bucur mult ca vad mai multe fete care scriau si la odisee,dar ma bucur si pt cele care s-au alaturat de curand.E frumos sa ai cu cine sa impartasesti un gand,sa schimbi o parere...mai ales daca n-ai cu cine in rest,cum e si cazul meu...
Dar destul cu scrisul,deja am intrecut masura si iar ma da disparuta piticul.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Cum i-ati dezobisnuit de pampers noaptea? Mara doarme in pat mare, cu mine si nu stiu ce sa-i pun pe dedesubt. I-am luat saltelute absorbante 90/60 de la Seni, ma gandeam sa i le pun sub cearsaf, in locul unde doarme ea. Dar, daca face noaptea in pat, ma gandesc ca o sa stau sa schimb ditamai cearsaful in creierii noptii.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Cu intarziere La multi ani! celor care si-au sarbatorit ieri ziua numelui.
Si eu citesc zilnic, dar nu mai reusesc sa scriu, uneori vreau sa raspund la ceva din prima parte a zilei dar deja s-a trecut la alt subiect si mi se pare aiurea sa mai revin eu.
Vorbeati de capsunei nervosi, ne inscriem si noi pe lista. El vrea sa apese pe butonul de la lift si daca uit sa-l las scandal mare, el aprinde becul, deschide usa...Cand punem masa mai insiram vreo 3-4 jucarii pe masa in care punem mancare pentru baietii lui. Dar cum zicea si Carmen_So cand motivul pentru care plange e oarecum depasit il las sa urle (nu ne intoarcem de la usa apartamentului sa apese el pe butonul de la lift ca acum si-a amintit). Si oricum si daca il las sa faca el ce vrea incepe plansul ca de fapt nu mai vrea asta. In Dr Spock citisem despre copiii de 2 ani care se contrazic pe ei insusi. Dar din pacate ma mai si enervez uneori si tip la el si dupa ma pun pe plans cot la cot cu el .
Cu culcatul si la noi e problema. Nu adoarme decat cu mine langa el, foarte rar cu taica-su (si atunci dupa cateva min de stat cu el ma cheama tot pe mine), spunem povesti, culcam baietii (si pe cei imaginari si pe cei de plus), ne mai fataim si cand a cazut intr-un minut e adormit. Mai incearca de cateva ori sa-si deschida ochii si apoi adoarme. Dupa vreo 30 min - o ora il mut in patutul lui. In ultimele nopti am fost singura cu el si l-am lasat in pat cu mine, toata noaptea m-a cautat si m-a pipait sa nu cumva sa plec. Si dimineata cam m-am trezit sa ma pregatesc de plecare inainte sa-l trezesc pe el a inceput plansul doar ce am iesit pe usa "Mada, unde ai pecat? Paca acum eiai aici". Deci chiar ma pazise toata noaptea copilul. Si a dormit la pranz la gradinita ca niciodata, mi-a zis educatoarea ca a picat imediat si s-a trezit ultimul. Dar azi am plecat eu un pic mai tarziu si l-a trezit si pe el cu 40 de min intarzire fata de ora obisnuita, asa ca nu a mai dormit la gradinita.
Angela cu olita si noi suntem in proces de invatare. Cred ca are reflexul, dar ii e lene sa spuna si mai bine face pe el. Dar cand suntem in vizita mereu spune.
Al_Ma noi nu am scapat inca de pampersul de noapte, dar de cele mai multe ori se trezeste cu el uscat. Nu ma grabesc tocmai din cauza ca nu ma vad trezindu-ma noaptea sa schimb lenjerii ude. Pentru protectia saltelei exista asternuturi impermeabile la Metro/Selgros pentru pat mare.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi

Buna seara si de la noi...

Eu va citesc mereu,ma uit si la poze, dar nu prea apuc sa scriu.
Acum voiam sa va intreb daca s-a vaccinat cineva sau daca intentioneaza sa se vaccineze cineva impotriva gripei porcine?!

Si as mai fi curioasa daca in strainatate sunt la fel de mediatizate decesele sau noile cazuri de imbolnaviri ca in Romania?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Fac scurt, ca am un film de vazut ...

Noi ne-am vaccinat, fara efecte secundare, inca mai suntem intregi (minte si corp) ;) ... am avut de gand sa vaccinam si copiii, dar nr. 1 a avut puroi in gat si n-a fost posibil, asa ca i-am amanat pe amandoi. In curand urmeaza si ei.
Ne-am sfatuit cu dr. de casa, care la noi n-a avut nimic de comentat, la copii spunea ca mai bine nu, dar n-a putut sa justifice opinia, spunea ca copiii fac forme usoare. Daca e tot asa de usor ca gripa influnta A, atunci "Doamne ajuta!"!, ca-i tare nasol.
Dr. pediatra a spus ca vaccineaza cu drag, a vaccinat si n-au fost probleme ... doar ca trebuie sa fie sanatosi cand primesc vaccinul.
Noi ne-am informat mult inainte ... insa doar in limba germana (in Ro. se face panica fara rost) si nu surse gen Evenimentul zilei sau Formula Ass.
Si fiecare decide cum doreste ... insa eu ma simt mai sigura cand imi pot apara copiii.

Ioana, se daruiesc de Revelion figurete mici (de obicei din Marzipan), care cica aduc noroc, ca porcusori, cosari, parca si bubureze am vazut candva. Presupun ca si in Austria au aceeasi semnificatie.

Si eu bag destul de des un ochi la voi, ma uit si la poze ... des vreau sa scriu si spun "mai bine nu!" ... cateodata mai ma bag. Nu ma simt asa de integrata (daca tot era vorba) ca in grupa lu' nr. 1, dar am si aici mamici dragi :)
Si ca tot uit si daca tot sunt la tema: Addinel, citesc cu drag "randuri ptr. Mariuca!" ... e o placere, la ultima postare am si bocit :) ... scrii frumos, sunt sigura ca o sa-i placa si micii frumuseti (e o scumpete!) cand va fi mai mare. Si recunosc ca-mi pare rau ca nu mi-a venit si mie ideea ... sau ca-mi lipseste talentul. Am tinut un fel de jurnal, "cu ce cand a facut", dar mai consecventa la nr. 1 ... deh, nr. 2 e deja "ceva normal" ;)
Si mi-a parut rau discutia cu/despre Kay ... in grupa celui mare nu s-ar fi intamplat never-ever sa aruncam asa cu noroi ... imi pare rau ca spun asta. Eu una sunt bucuroasa ca am putut ajuta putin la refacera Sosonicii, din simplu motiv ca-mi e f. draga. Eu una stiu -de credeti sau nu - ce inseamna operatie pe inima ... si faptul ca e inca e un copil vesel e si (mare parte) meritul Oanei ... nu ca mi-ar fi draga cumva.
Si cu asta inchei.
Sanatate plantatie! Noapte buna!

PS: Si ptr. ca tot n-am reusit sa fac scurt :
- noi mai suntem cu pampers - spre rusinea mea, dar e f. capoasa
- mai avem suzeta, insa numai noaptea, la nani
- de abia a inceput sa vorbeasca si asta f. stalcit
- nu face crize de nervi (gen tavalit pe jos) dar cand nu vrea ceva, poti sa te pui si in cap, nu reusesti sa-i schimbi parerea
- canta si danseaza - cantareata o fac ;)
- e f. cocheta - sigur seamana in familia lui ta-su :D
- are doar 89 cm si inca 12 kg de nu stiu cand - purtam tot 86 de anul trecut
In mare, e o scumpa! :)
Noapte buna! :)

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madaiulia, si a mea se contrazice non-stop si eu ridic tonul la ea uneori, dar mi se pare normal ca doar nu pot fi tot timpul lapte si miere sau de un calm constant. De plans ma feresc sa plang in fata ei ca s-a speriat cand m-a vazut o data pe la un an si ceva si acum cu moartea bunicii a spus saraca, ca nu mai este vesela mama.

Cu pampersul noi avem noaptea, afara si la caca. Dar nu imi propun nimic deocamdata.

Am avut azi o experienta mai neobisnuita cu Andreea, am aflat ce a visat. S-a trezit plangand tare din somnul de amiaza, s-a mai culcat un pic pe mine si apoi am venit in camera si mi=a cerut sa ii pun film cu Thomas si s-a apucat iar de plans, dar urlaaa ... se linisteste la un moment dat si nu am inteles eu de ce a plans. Apoi pe seara ne uitam pe o poveste si toti plangeau dupa ea, si atunci m-am prins eu ca ceva nu e a buna, am intrebat-o de ce plang, si mi-a spus ca s-au speriat de televizor. Si a luat o foaie si m-a pus sa desenez o Andree cu codite care plange ca s-a speriat de televizor. S-a speriat de un film cu Thomas, i-am tot povestit (tradus) eu inainte sa adoarma ce se intampla si poate a impresionat-o ceva.

Si deseneaza tot mai frumos si complex, trebuie sa mai pun ceva poze.

Inseamna ca de asta urla asa fata mea asta vara si de multe ori, ma bucur ca incepe sa spuna si poate reusesc sa o fac sa inteleaga sa nu se mai sperie asa rau.

Adinel, nu m-as simti nicicum daca ai povesti ce face Mariucul tau vesel zi de zi. Chiar imi place ca scrii f frumos despre copilul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sa aveti un we placut!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ia priviti:

Micul pianist

Balaceala

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna seara si de la noi.Azi a fost o zi foarte frumoasa,cu soare,cald...ce mai,ca de primavara.Am iesit la plimbare si pe drum ne-am oprit si pe la "cofatalie".Alex s-a simtit foarte bine,era lumea lui.Vroia :"si guma si bomboana pe bat si cipciuli".In fine,a fost frumos.Voi ce ati facut azi?Ce activitati mai deosebita mai aveti?

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput