Profil hormonal

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,ei dau limitele foarte largi dar nu trebuie sa fii nici la minim nici la maxim ci undeva pe la mijloc.Eu ma incadram cu toate analizele in limite si totusi Ancar mi-a spus ca nu-i prea bine dar se rezolva repede.Cu un tratament hormonal (humegon,puregon) va fi bine.La mine foliculii se dezvoltau dar nu ajungeau la maturitte in ziua 14.Cu puregon a fost perfect pentru mine dar treaba nu s-a rezolvat din cauza lui.

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Fetelor, stie sa dea cineva limitele valorice min.-max. ptr toti cei 7 hormoni ??? (T4,TSH, Estradiol,FSH, LH, Prolactina, Progesteron)???

Sau exista un site unde putem gasi o grila cu aceste valori ??

Tia, te pup, ce mai faci ???

Eu m-am decis sa las FIV-ul pe primavara - cel devreme...

Vreau sa fac analize complete si un regim naturist de cateva luni, sa ma odhinesc fizic si psihic in acest timp, apoi mai vedem..

Va pup pe toate,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna Anca,

hai ca iti spun care sunt valorile normale de pe buletinul meu de analize.

T4 (tiroxina): 4.5-12

TSH: 0.49-4.67

Estradiol
faza foliculara: 39-189
faza ovulatorie: 94-508
faza luteala: 48-309

FSH
f.f: 4-13
f.o: 5-22
f.l: 2-13

LH
f.f: 1-18
f.o: 24-105
f.l: 0.4-20

Prolactina: 1.39-24.2

Progesteron
f.f: 0.27-2.61
f.o: 3.28-38.63
f.l: 5.25-38

Eu ce sa fac? Ma pregatesc de instilatii si de alte analize, trebuie sa repet prolactina si sa fac o ecografie transvaginala in perioada ovulatorie. Te-ai gandit bine sa te relaxezi o vreme

Pupici la toata lumea si sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragele mele,
Ieri am facut ecografia de ziua a 7 a la Medsana. Uter AVF (e retrovers, stiu). Endometru 8 mm (!!!!!! Eu dupa ce foloseam Oestrogel am avut abia, abia 7.5). Ovar drept cu 3 foliculi (cel mai mare de 15!!!!!!) si ovarul stang cu 4 !!!!!!! (cel mai mare fiind de 7). Acum un an, cand m-am apucat sa fac tratament cu Ovamit, am obtinut in ziua a 16 a un folicul de 13 si unul de 15.5 iar endometrul era liniar (!!!!!! – nici o sansa pentru bebe sa se prinda). Luna urmatoare am obtinut 3 foliculi dar endometrul avea 6 mm. Luna urmatoare am avut 2 foliculi si dupa tratament cu oestrogel, endometrul era de 7.5…Acum, dupa 5 luni de pauza (am luat 10 pastile de Vit E/luna si din cand in cand Acid folic) la ecograf se vad 7 foliculi (unul chiar promitator) si endometrul de 8. Eu nu mai inteleg nimic….Estradiolul a fost 138.10 in ziua 14 si 91.97 in ziua 21. Progesteronul mi-a iesit 0.36….adica mic, mic, mic. Intrebarea mea e: e oare posibil? Eu am citit ca nu prea raman reminiscente din tratamentul cu Ovamit. Sunt curioasa maine la ecografia de ziua 9 ce imi mai zice. Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Cristina tie ti-a zis ginecologul cand sa iti faci analizele? Ai ciclul regulat? pupici, gabi

Mergi la inceput

Da. Ecografia transvaginala in zilele 7,9,11
Analizele hormonale in ziua 14 si 21
Eu sunt la prof. Ancar acum.
Anul trecut in sept. am inceput sa fac niste monitorizari la CMU si timp de 5 luni am luat Ovamit si Oestrogel + Pregnyl (injectie). Din nefericire nu am ramas gravida. Dupa o pauza de 5 luni am mers la Medsana si acum mi-am refacut analizele. Cam asta e istoria...
Cristina

Mergi la inceput

...Si am ciclu neregulat.
37, 35, 48, 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Cristina, analizele hormonale ti le-ai facut doar o singura data sau mai trebuie repetate? multumesc, gabi

Mergi la inceput

Cred ca o data. Eu le-am facut o data la CMU (anul trecut in sept) si acum, ca m-am mutat la Medsana, le-am repetat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ubi..ma tot uitam la ceea ce ai luat.Si m-a surprins ceva, nu ai luat nimic ca PROGESTREON? UTrogestan , duphaston...? Ca daca nu ai luat, nici nu avea cum sa se prinda bebe , cu asa progesteron mic....de fapt si eu am acceasi problema.

AniS

Mergi la inceput