*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

CAMI, schema e ces indicata pe sticluta. 25 de picaturi dimi si seara inainte de masa. Dar de ce? Aveti si voi probleme de-astea (ne)mirositoare?
NOKI, MARA, multumim!

http://www.dropshots.com/leea_cv#date/2009-09-02/13:49:01 sunt aici poze de la salina,nunta, serbare, brad, schi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea imi pare rau ca nu a mers cu postul TV, se pare ca nu au mai amas angajatori seriosi, toti MINT, mint de sting, fara sa le fie jena ulterior ca au pacalit angajatul.
E bine insa ca problemele cu T se rezolva. Restul nici nu mai conteaza

Negara sa-ti fie de bine noul look

Catutza sanatate cumnatului.

Dordia ce baieti frumosi ai, si ce familie fericita sunteti! Mi-a placut atmosfera din pozele de Sarbatori, se vedeca ati petrecut minunat.

Noi duminica am facut un om de zapada (am pus si poze in contul comun, sa-l vedeti ce frumusel era, cu nas de morcov si gura si nasturi). In 2 ore era distrus, calcat in picioare, facut praf. Bai, nene, ce are poporul asta?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Felima faci sa rad. Da unde te crezi? Esti la Romanica soro.Nu stau pet-urile in tomberosne si-o sta un neica nimeni de om de zapada...in picioare. Praf, fir-ar mama lui a dracu' ca asta stim cel mai bine, sa pisam tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli am incercat ieri sa ma uit la pozele tale din contul comun dar nu se putea intra.
Daca intr-adevar 2012 e sfarsitul lumii inseamna tocmai ca se merita atat creditele (iei acum si platesti...) si vacantele cu atat mai mult!
Nu se merita economiile si datul banilor cu imprumut.
Iote ce consideratii financiar-apocaliptice fac si eu!

Doamne fereste de rau, eu sper ca 2012 sa fie un an frumos si 2013 la fel.

Miri pacat ca nu te-a impresionat Viena, am mai auzit la o cunostinta la fel. Era pe short-list-ul meu dar acum nu mai e. Mi-e frica sa nu ma duc acolo si sa dau de o Timisoara la alta scara (imperiala). Totusi cum se numeste hotelul la care ai stat ?

Chestia cu carucioarele pana la 5 ani am observat-o la turistii vestici cand am fost prima oara in Bg si la inceput am crezut ca e vorba de copii cu dizabilitati si evitam sa-i si privesc ca sa nu fiu deranjanta

Tot atunci am avut si socul cultural cu copii care mananca majoritar pizza, paste si cartofi prajiti si beau cola. Apoi m-am obisnuit.

Mergi la inceput

Leea ma bucur ca ai revenit si ca Tudor a inceput sa vorbeasca mai bine. Si pt ca s-a mai rezolvat cu constipatia.

Cami bafta la rezolvarea problemei cu comunicarea. Pe de alta parte exista barbati care asa sunt ei de la natura, mai necomunicativi. Noroc in toate iti doresc!

Noki hai cu pozeleeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

N-am apucat bine sa ma bucur de revenirile voastre din vacante, de re-revenirea Dordiei si a Leei, de CristinaN care sper sa coaca ceva (Lavi, esti incorigibila cu investigatiile ), ca deja m-ati paralizat de frica . Nu-mi ajungea mie barometrul zilnic al porcinei, acum mai incepeti si cu 2012?? Ca sa nu mai vorbesc de amenintarile cu raritul pe forum... .

PS. Nici pe mine nu m-a impresionat Viena - dar deloc! Asteptam totusi s-o revad intr-o conjunctura mai favorabila, pe atunci eram moarta de oboseala si mi se parea doar un ardeal mai civilizat dar facut pana la urma tot din banii ardelenilor
Iar oamenii pareau intr-adevar fericiti si linistiti, cum spune Feli, dar mie mi s-au parut platzi de-a binelea.

Iar ca s-o lamuresc si pe Noki, ca tot editez dupa postarea ei: mi-a placut in schimb, la nebunie!, Parisul si atmosfera lui, infinit mai animata si mai latina - cu dramele de rigoare, evident .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, esti prima persoana pe care o aud ca nu a impresionat-o Viena. Asta dupa ce in dupa-amiaza asta educatoarea Sarei zicea ca nu mai vroia sa se reintoarca in tara dupa Revelionul petrecut acolo.De curiozitate, tie ce tara ti-a placut cel mai mult, dintre cele vizitate?

Feli- am facut sute de poze. Am triat multe din ele, le-am pus pe site dar nu au explicatii, ceea ce e pacat. Mai trebe sa si scot din ele, ca-s cate 1000.Numa' ca mie-mi plac toate. iar timp de denumit nu prea am.

Vreau un sfat de la voi, sunt tare necajita si nu stiu ce sa fac: i-a adus Sarei o cana cu Hello Kitty din Malta. De mult era vorba sa treaca de la bibe la cana, dar nu aveam o cana adanca. Amu asa d etare s-a bucurat, din proprie initiativa a renuntat la bibe si a vrut cana. Asta Duminica seara, ieri dimineata + seara + azi dimineata. DAR...evident ca toata procedura anterioara e diferita acum: in loc de baut bibe in patul meu in timp ce eu ii citesc o poveste, procedura are loc in bucatarie, in fund, pe scaun...not fun in orice caz.
Asta seara nu a mai vrut laptele. A zis ca nu-i e foame (mancase ce-i drept binisor anterior), dar la intrebarea ca daca i-l pun in bibe il bea, evident ca a zis ca da.Deci de ce mi-a fost frica, nu am scapat. Ideea e ca o inteleg pe biata copila: sa stai la masa sa bei o cana de lapte chit ca ti-e foame, chit ca nu, dimineata si seara...nu e foarte placut. Mai ales pentru Sarah care niciodata nu reseste sa stea la mas ala mancare (decat daca e musai-musai si si aia cu foiala cat cuprinde). Cu bieronul era altceva, ca ii conferea cu totul o stare de bine si placere per ansamblu, plus ca nici nu resimtea asa de pregnant faptul ca bea cantitatea aia de lapte. Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun.

Asta seara s-a culcat fara sa bea laptele, ba ne-am mai si certat.

Asa ca am de ales: revin la biberon ca sa mai bea lapte sau ii zic adio laptelui ca aliment?Voi ce ziceti?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Maria & Coralia daca tot e vorba de investigatii, sa revin la cele turistice
Care e miscarea pe la Paltinis, e rost de dat cu saniuta un week-end?
Pe 16-17 planific o intalnire cu sora-mea undeva la mijlocul distantei intre Tm & Bic.
Daca se poate da cu saniuta trec la intrebarea 2: exista pensiuni decente in statiune? si restaurante? Intreb daca e o statiune vie sau doar fantoma unei statiuni din vremea lui NC.
Maria, restaurantul de la Cisnadioara a fost super, multumim de recomandare! Si destinatia la fel.
Ideea e ca nu vrem sa ne cazam la x km de statiune si pana la zona animata, cu restaurante etc sa fie alti y km. dar pensiuni ma pun sa caut daca ziceti ca statiunea exista, traieste si e vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Eu la 2012 nu ma uit, ca si-asa ma streseaza ideea. Azi m-a stresat in plus si porcina! DA! Pe mine, anti-ipohondra-sefa...ma gandesc f. serios sa fac vaccinul.

Leea, ptiiii, da' frumos fecior mai ai! Adica e din ce in ce mai fain!

Maria- aloooooo, tu locuiesti in Sibiu. Hai sa zicem ca ai motive ca la OBOSEALA mare sa nu pici pe spate dupa Viena. Da' Miri traieste in cocina bucuresteana.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Noki ale mele isi beau laptele in bucatarie, in cana, dar cu paiul. Am cumparat niste paie haioase, colorate din Carrefour si in fiecare zi isi aleg cu ce pai sa-si bea lapticul.

Doi la mana: eu vreau sa vad toata mia de poze, cu cat mai multe cu atat mai bine! Nu te stresa cu denumirile, stim ca e Malta iar pt detalii intrebam

Sf lumii - pe mine m-a stresat si preocupat foarte tare prin copilarie, pe la 12-13 ani, era un cosmar. Intre timp m-am deprins cu ideea, vba lui Virgil, pt fiecare sf lumii e moartea proprie. Cel mai nasol mi-e sa concep insa eventuala moarte a copiilor. Sa speram la bine!

Mergi la inceput