*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

CristinaN welcome cu noul nick!

Catutza aoleu, nasoala cazatura. Sanatate multa si refacere usoara!

Mandy bafta cu casa, sa va iasa tot ce va propuneti. Sfat sincer: fiti foarte atenti la proiect, cumpaniti totul de 100 de ori ca odata ce te apuci la pus in opera.... Din experienta socrilor vorbesc, le-a iesit o casa foarte mare si costisitoare tot adaugand ba ici ba colo.

Coralia in ceea ce priveste concediile cu copiii!
Noi cand avea Nati sub un an am fost la Albena 10 zile, la cabana de la munte o saptamana si apoi la Herculane o saptamana, de unde am facut excursii si inclusiv mici trasee cu Nati in port bb.
I-a mers mult mai bine la munte decat la mare, la mare a scazut in greutate dar la munte a recuperat din plin, manca cat haplea.
Cand avea sub 2 ani am fost la mare la Nisipuri si am facut excursii incoace si incolo pe coasta Bg si apoi tot cu ele 4 zile in excursie in nordul Olteniei, cu vizitat pesteri, manastiri, chei si tot ce mai e pe acolo. Foarte bine ne-am descurcat cu ele. Ah, si am facut si un drum de 9 ore la Timisoara cand am avut intalnirea de 10 ani.
La varsta asta trebuie sa nu planifici foarte multe ore de masina pe zi pentru ca daca ii apuca protestele cu greu ii calmezi si o iei razna si tu. In schimb dupa 2 ani am "bagat" Slovenia si Grecia, ce-i drept era deja invatata cu drumuri mai scurte.
O sugestie pt varsta asta poate fi Moldova - peisaje frumoase, manastiri, mancare buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cum fu prima zi de gradi?

fi-mea trepida de la 6.30, nu mai avea rabdare deloc. si ce dragoste mare intre ei, cum veneau s-o intampine si s-o pupe... mai ca-mi dadeau mie lacrimile.

ce-am vazut azi bun la gradi e c-au lasat-o mai moale cu porcina, nu ne mai dau cu idiotenie de-aia pe maini.

in schimb, am patimit altele... cu avizul medical. dar il avem... pentru maine.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Desi n-am fost cu fapta(a se intelege scrisul) alaturi de voi, in gandurile mele v-am asezat, pe toate pe rand, pe cei mai pufosi norisori si v-am purtat prin lumi de vis, unde cu gratie v-am si lepadat, taind orice punte de legatura cu vreo realitate urata, mocirloasa, bolnavicioasa, saracacioasa ori nefericita. LA MULTI ANI fetelor, voua, alor vostri si mai ales copiilor carora le doresc exact ce-i doresc lui Tudor!

De-abia azi am intrat pe DC dupa o lunga pauza in care sa nu credeti c-am facut vreo chestie deosebita care sa-mi justifice absenta. Chestia cu jobul la TV a picat din motive de mare nesimtire, golanie, lasitate, marsavie, lipsa de barbaie si lovituri sub centura ale patronului de acolo.Acu fac studii de piata si rapoarte pe teme date pt o firma din BV...pana la noi modificari. Cica va aparea la Buc o noua TV locala si voi colabora in habar n-am ce fel.

(Mi-am pus unghii si nu pot tasta ).Mi-am facut contur (cica permanent) la buze si ochi. E super. Nu mai fac nimic dimineata.
Intre timp- adica in septembrie am fost la Praid.De-ie-le 'mniezo' sanatate la aia ce s-or gandit sa faca salina, ca inca n-a racit T deloc iarna asta. S-a deschis una artificiala si la noi in cretacic si vreau sa-l duc si acolo.Am mai fost prin Delta, la Buzau la o nunta unde am fost nasa ...nu mai stiu,destul de multe am facut.

Tudor e un scump. S-a cumintit foarte mult. Vorbeste mai bine dar nu ca ceilalti copii de varsta lui. EX: telecomanda=colomanda; maneca-macala; multumesc-mutumec; Oricum a evoluat vizibil de cand e la gradi, unde in nicio dimineata nu vrea sa mearga insa cand ajunge acolo ramane bucuros. Marea problema, constipatia, da semne de disparitie. E muuult mai bine. E dpret ca de 3 luni ii dau tinctura de merisor dar cred ca si datorita inaintarii in varsta s-a ameliorat. Nu se mai chinuie atat si la macar 2 zile evacuam. LA noi la gradi s-a facut un curs "Scoala mamei" despre cum se cresc puii. Mi-a ajutat fff mult. Cu ajutorul catorva principii extrem de simple si cu persoverenta, copiii pot fi extrem de bine controlati si transformati. T nu mai striga,nu mai arunca, nu mai loveste, nu mai face figuri...l-am dezabarat de multe obiceiuri proaste.Ma felicit c-am frecventat cursul.
Au facut serbare de Mos...au fost grozavi.Niste scumpi. T n-a avut vreo legatura cu represzentatia. Si-a zis doar poezia, de neinteles, desigur si in rest, avad o caciulita de mos cu motz in cap, toata serbarea s-a jucat cu motzul. Si-l aducea in fata, se uita conci la el si pe urma isi arunca capul pe spate sa vada cu zboara motzul. A fost f haios. Voi pune si cate va poze.
Am fost inainte de Rev pt prima data la schi. Nu pot sa va descriu cat de rupta si deznadajduita m-am intors. Lui, chiar daca a cazut de 15o de ori, chiar daca a fost un viscol si frig de-ti ingheta saliva pe gatlej,chiar daca de-abia isi ridica claparii cu schiurile ori de-abia se vedea din zapada...i-a placut la nebunie. Voia pe partia mare. Deci continuam. Sambata si duminica mergem la schi. Noi avem vreo 3 partii aproape la 15-25 km.Se merge cu autocar in grup cu profesor si mame insotitoare in caz de pishu sau foame.

Vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua lui T. Doar astazi le-am citit. Stiam ca sunt acolo. Stiam ca v-ati gandit la noi. Stiam ca va intrebati unde am disparut sau cat am mai crescut. I-am facut pt prima data petrecere la un loc de joaca. A fost foarte incantat.I-am facut un super tort. Ati ghicit desigur, un THOMAS. A fost superb, delocios dar groaaaazniiic de scump. Insa bucuria si mirarea lui au facut toti banii.

Nu stiu ce sa va mai spun. Ar fi multe. Concluzia e ca suntem bine, tot singuri, multumiti...cu dor de voi.
Aaaa... am vazut satele. Bai fetelor sunteti grozave. Noki, Anda, Alexandrina,Corap,Ioana,Cristina imi inchipui ca ati depus munci ,nu gluma, insa rezultatele merita toate laudele. Pt mine felinarul de anul trecut a fost primul si ultimul bricolat.

Incerc sa pun oaresce poze. Va pup cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Dragelor va urez un an nou linistit si fericit, sa aveto parte de fericire si bucurii.
Noi am petrecut bine de revelion, am avut si zapada, piscina veselie si ulterior, la intoarecere un pui de enteroviroza, dar ne reparam incet incet.
Va pup pe toti
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Incet-incet se strange inapoi lumea pe forum, vad. Slava cerului!

Leea, ce ma bucur ca ai mai intrat cu vesti! Tare-mi place cum ne povestesti. Ma bucur pentru toate vestile bune despre T. Sa nu te prind ca fugi iar de pe forum luni bune!

Miiiitzo- shto cacoi? Cum merge treaba cu nou-nascutul-batranul-guvern? Cand imi faci o vizita? Diseara nu mai dam si noi o tura prin parc? Nu ne-am vazut de secole...

CristinaN- sa ma apuc de uraturi? De cand tot astept...

Catutza- sanatate multa cumnatului! Asta mai lipsea...

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

si cum va spuneam....fiica-mea devine din ce in ce mai independenta.ieri ne anunta: mami, cand o sa cresc, o sa plec singura, fara voi!

coralia, andrei inca nu merge 100% in picioare.face 5-6 pasi singur, intr-o bataiala de om betiv, dar face progrese. este la fel de mancacios, mananca deja cat flavia, chiar o depaseste uneori.

cristinan,

leea, bravo lui T!

flavi a asteptat cu nerabdare toata vacanta intoarcerea la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, bine ai revenit! Tu zici ca esti multumita de tinctua de merisor? Am auzit si eu ca ar avea efecte bune impotriva constipatiei... ce schema folositi?

Multumim inca odata pentru urari! Nu ne-am serbat inca (ca in fiecare an de pana acum pe 2 ianuarie suntem inca buimaci, sau pe drumuri de intoarcere acasa, sau mai stiu eu ce), dar o vom face vineri la McD, ca toti amicii din gasca ... nu sunt eu foarte incanta, dar asta e!

Daria la bilant - s-a maturizat mult, e cumintica si intelegatoare cu rare accese de furie / suparare. A invatat foarte multe anul asta si a progresat cam din toate punctele de vedere - nu citeste singura, dar recunoaste literele (nu le poate lega). E intelegatoare si iubitoare si parca tot mai lipicioasa fata de mine (ma pupa, ma ia in brate, imi zice mereu ca ma iubeste). In acelasi timp e si mai independent (efectul gradinitei, zic eu) adica daca, spre exemplu, suntem in vizita undeva, pot sta linistita ca se joaca si singura in compania copiilor gazdei, spre deosebire de anul trecut cand ma striga din 5 in 5 minute.
Inceperea gradinitei a ajutat in usoara schimbarea comportamentului ei si vad ca s-a si adaptat relativ usor (mai greu e cu somnul de pranz acolo - aseara, spre exemplu, mi-a zis ca ea nu se mai duce pentru ca nu poate dormi acolo "tu nu-ntelegi ca nu mi-am gasit locul? m-am sucit in tot patul si nu l-am gasit!". Astazi de dimineata insa nu a mai comentat) .

Pentru noi anul 2009 a foat unul de stagnare. Important e ca am fost sanatosi! Nu am atins targeturile stabilite la inceputul anului (dar asta era de asteptat avand in vedere conjunctura nefavorabila) si nu s-au schimbat lucrurile simtitor in bine - si aici vorbesc despre relatia dintre mine si "mirificul" sot (nu avem probleme majore, insa eu simt ca avem ceva "lipsuri" cel putin la capitolul comunicare).
Aaa... si sunt multumita de noul meu hobby!
Pentru anul 2010 - simt ca as fi pregatita sa-i fac o surioara sau un fratior Dariei insa asta nu inainte de a ne schimba apartamentul cu unul mai mare si mai bine izolat (cel putin). Ca si Anda as vrea ca Daria sa inceapa sa practice un sport - nu ne-am hotarat inca la ceva anume - si eventual cursuri de dans (pentru ca-si doreste). Alte planuri nu avem deocamdata - doar sa fim sanatosi cu totii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

v-am zis ca plecam la Viena? e fuseram, nimic spectaculos.voiam doar sa va zic ca localnicii de acolo sunt nepasatori cand e vba de copii lor.de ex. in toate localurile se fuma la liber si era plin de kinderi de toate varstele, care stateau juma de ora cu parintii, fumatori si ei in cafenea. dc. plodul putea tine un pahar in mana, atunci sigur era plin cu cola.plimbau pste tot copii in carut, am vazut si de 5 ani copii, probabil ca sa adoarma in timp ce erau la cumparaturi.
nu-ntrebati de poze, numai a filmat Sorin,am fost fara D., tzoalele mi s-au parut scumpe.mincarea super buna,hotelul confortabil si aproape de centru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami, super creatiile tale!cele din fimo sunt grozave!
si eu ma chinuiesc...dar cam fara spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki abia astept sa vad pozele

Miri imi pare rau ca nu ai fost impresionata de Viena, poate ca nu ai deprins tu atmosfera orasului. Mie mi-a placut la nebunie, mi se parea ca era dominat de o fericire linistita, aveam impresia ca toti erau multumiti de/cu viata lor (adica exact ce-mi lipseste mie[:]).
E posibil ca hainele sa fi fost scumpe, ca nu era inca sezonul reducerilor

Planuri de An nou - nu-mi fac, ca exact acelea nu se indeplinesc. Asa ca in 2010, Dumnezeu cu mila.

si apropo de Dumnezeu, vreau sa o intreb pe Mandykisch: cum ai reusit tu sa ajungi sa crezi ca totul ni se intampla cu un rost? E clar ca a fost o revelatie. Te intreb sincer, ce carti ai citit, cine te-a consiliat, cum ai ajuns la aceasta concluzie, ca vreau si eu sa ajung sa gandesc asa. Deoarece am ajuns in punctul in care ma apropii de filozofia lui Nietsche, care credea ca Dumnezeu e mort. Adica ce poate fi mai rau, a existat, am crezut in el, dar a disparut si noi credem in el ca fraierii in continuare. Ma intreb cateodata ce rost are viata, de ce ne chinuim atat.
Ma uitam saptamana trecuta la "2012" si ma amuzam: daca se va adeveri povestea filmului? Adica mai avem putin si aleluia, dispare omenirea. Iar noi ne chinuim ca prostii sa facem credite, sa ne luam case, masini, sa cautam un loc de munca mai bun, o vacanta mai super... Si dintr-odata, bum, totul dispare!

Hai ca deja va sperii, nu?
Stati ca o spal pe dinti pe fii-mea si va mai raspund.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput