Emoticon tort in fata
Admin, ne poti introduce un emoticon tort in fata (stii tu, ca in filmele alb-negru). E nevoie de el... La subiectul Zmeura de aur cu precadere.
Raspunsuri
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Admin, ne poti introduce un emoticon tort in fata (stii tu, ca in filmele alb-negru). E nevoie de el... La subiectul Zmeura de aur cu precadere. |
Subscriu.
allinta
buli spune:
of, mie tot timpul mi-a lipsit un emoticon cu [omuletcesescarpinaincap]
insa astea noi sint f misto!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Adela99 spune:
citat din mesajul lui buli of, mie tot timpul mi-a lipsit un emoticon cu [omuletcesescarpinaincap] insa astea noi sint f misto! www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
asta nu-i bun? ;)
buli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adela99
asta nu-i bun? ;) |
pfiii nu l-am vazut
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Alizee spune:
Mai e un emoticon tare haios : un omulet care isi duce degetul la gura si i se misca ochii in toate directiile.
E supeeer amuzant si elocvent. La fel ca si asta :
Dar emoticonul cu scarpinatul in cap imi place mai mult decat :
allinta
columbiana spune:
caut si eu unul cu semnificatia "glumesc" (o figura tragind cu ochiul, un zimbet smeker, orice ) pentru ca uneori e greu sa transmiti electronic contextul, dincolo de cuvinte.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
philip spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe caut si eu unul cu semnificatia "glumesc" (o figura tragind cu ochiul, un zimbet smeker, orice ) pentru ca uneori e greu sa transmiti electronic contextul, dincolo de cuvinte. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
si eu am pierdut ceva timp cautandu-l pe ala cu facutul din ochi, ori nu stiu eu unde sa-l caut...
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
monica70 spune:
Mie imi lipseste tare omuletul care se ia de cap ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">