Canadiencele and friends slabesc!
Raspunsuri - Pagina 8
OlgaTarziu spune:
Vezi Ruxi ca dupa hrimpi te trezesti cu un colesterol de 10 puncte.
Piept de pui, peste slab, nuts, etc
miereamara spune:
Hello gasca!
Spark este un site unde iti poti numara caloriile, este f bine documentat, gasesti aproape orice aliment in baza lor de date. Are si un forum unde putem sa vorbim.
Eu am slabit destul de mult numarand caloriile si facand miscare. 23 de kg intr-un an, de fapt au fost 25 dar acum de sarbatori am pus inapoi 2. Am facut miscare cu programul p90x, acasa, cam o ora pe zi.
De luni incep iar sa numar calorii, incep si serviciul, cred ca imi va fi mai usor cu regimul, nu mai pot sa rontai intre mese prea mult. Targetul meu este 60 de kg sau 135 de lbs, adica as vrea sa mai dau jos 20 de lbs (10 kg). As vrea sa reusesc sa fac si un pic de cardio, macar de 3 ori pe saptamana.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Ramona J spune:
Sorry fetele, nu-i nimic de speriat. Spark e si pentru bocit, dar e un "tool" foarte bun pentru ca numeri usor caloriile, ei calculeaza pentru tine cite ai voie ca sa-ti atingi telul, sint articole interesante si ajutatoare, idei de workout, e un intreg sistem de suport pe care nu-l poti gasi aici.
Putem boci aici cit vreti, eu stiu ca fara spark (si fara fetele de acolo care mi-au suportat toate vaicarelile, ca-s fruntasa la categoria asta) sigur n-as fi reusit sa slabesc nici un gram.
Deci eu scriu aici cu mare drag, dar pentru mine sparkul ramine baza.
buflea spune:
Nebunaticelor ! ! !
Am incercat si eu acum www.spark.com si am dat de un site de on-line dating . Auzi la ele - numara caloriile, iti spune ce sa mananci ... hmmmm, deci asa slabiti voi, da ?
Nu ca m-ar deranja, dar macar dati-mi de stire sa ma si depilez in toate partile inainte de a ma apuca de cura asta de slabire, nu de alta, dar poate imi trebuie
Laura B spune:
Multam' de link, eram si eu curioasa cum e cu site-ul stiitific. Am acum ce explora!
Un pic de istorie si de la mine: cum toata viata m-am luptat cu kilogramele, am mai multe esecuri decat victorii cu dietele in trecut. Totusi, cea mai grozava realizare a fost -11 kg in 2 luni cand aveam aproape de 30 de ani cu o dieta de schimbare a metabolismului (un fel de Scarsdale). Nu mi s-a parut greu de urmat pe atunci, si mai mult am mentinut greutatea ani buni. M-am mutat in Canada, am renuntat la tigari, s-a nascut Diana... rezultatul a fost ca am pus kilograme bune pe mine. Cu patru ani in urma, m-am inscris pentru 3 luni la eDiets. Mi-au facut meal plans zilnice, ideea fiind sa ma incadrez in 1200 Calorii pe zi. A mers binisor, dar a urmat accidentul si de atunci nu m-am mai gandit la slabit... pana acum!
Regimul cu care am avut succes in trecut nu am de gand sa-l tin acum, si asta pentru ca alaptez inca. O sa incerc insa sa-mi urmaresc caloriile. Nu mi-e inca clar cate calorii ar trebui sa consum ca sa slabesc fara sa-mi afecteze alaptatul. Hmmm
Cat despre exercitii, e clar pentru mine ca trebuie sa o iau incet. De la o vreme varsta si stilul de viata mi-au venit de hac: ma doare deseori spatele (foarte probabil de la ridicatul greutatilor si pozitiile nu foarte grozave in care trebuie sa stau zilnic), mai nou ma doare un genunchi de fiecare data cand il flexez si pun greutate pe el, iar despre pocnete si scartieli la incheieturi mai bine nu pomenesc. Asa ca sigur voi face la inceput inot si Yoga. Am 3 DVD-uri cu Yoga: "Stretching","Conditioning for Weight Loss", si "Workouts to shape up your body". Banuiesc ca gasesc pe ele si un nivel pentru anchilozate ca mine.
Daaar, deocamdata nu e nimic batut in cuie, mai citesc, mai decid, mai iau idei de la voi si mai ales ma bucur ca am cu cine sa ma incurajez.
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
Lorelai spune:
eu de mine incep si serviciul si regimul. problema mea #1 e CIOCOLATA. maninc una o data, in citeva minute, de citeva ori pe saptamina, ca za nu zic zilnic. si musai sa fie cu lapte, cea amaruie e ok, o bucatica pe zi merge dar daca nu maninc si una cu lapte parca n-am mincat ciocolata. problema #2 sint dulciurile. imi place sa le fac si apoi sa le maninc, sotul si copiii nu servesc si eu ma "lupt" cu ele. mi-am propus sa nu mai fac, sper sa ma tina. pot rezista cu mincare putina, fara carbs sau fat dar fara dulciuri imi e foarte greu. daca as reusi sa renunt la duciuri sint sigura ca as taia caloriile in jumatate. dar e greuuuu.....
dimineata beau o latte cu mult lapte 2%, fara zahar. la prinz si seara pot fara piine dar imi trebuie un orez/cartof/paste ceva. numai salata ma lesina. noi mincam cina la 7PM si dupa nu mai maninc nimic. nu beau pop, 90% apa si ocazional sucuri de fructe. alcool rar, numai un pahar de vin rosu la cina.
de sapt care vine incep si gymul si cred ca sterg si eliptica de praf. am pus-o in dormitor sa o vad zilnic dar fara folos. sa va mai zic ca a stat in cutie un an pina sa o instalez?
pt servici mi-am cumparat rice cakes si popcorn de rontait. am mai vazut niste rice crackers pe care vreau sa ii incerc. cam astea sint planurile, ma bucur la s-a largit grupul, poate avem mai mult spor la slabit.
philip spune:
nici eu nu pot numai cereale cu lapte la micul dejun ca moooor de foame pana la pranz. si cred ca nu-i nici tocmai montignac. nelia, am dreptate? chiar ma intereseaza, pt ca asa ca variatie, ar fi bune si niste cereale cu lapte. poate daca-i lapte nonfat?
am alergat si azi, sotul cica sa nu alerg zilnic ca am nevoie de timp sa recover, pai eu recover de 2 luni. hahaha, acu daca tot m-a apucat ma tin de treaba.
dimineata n-aveam ce-mi trebuie prin casa (adica nici macar oua ) si-am mancat o felie de feta si-o rosie, a, si cafea fara de care nu se poate. la pranz niste salam uscat si zacusca din comert, nu prea uleioasa. am bagat deja 2 litri de apa de dimineata, ieri am baut 3 si juma de litru de ceai de plante.
pup la gasca si spoooor!
ps eu nu ma cantaresc prea curand, vreau sa treaca macar 2 saptamani, sa simt ca incep sa se aseze altfel hainele pe mine. am o pereche de blugi pe care mi i-am luat dupa ce-am nascut si in care as vrea sa reintru fara sa-mi iasa burta pe dinafara. sunt marimea 29. eu zic ca se poate.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
maru spune:
Lorelei, cu eliptica cica e bine sa te sui pe ea cand te uiti la tv!
philip, eu nu pot baga apa sau ceai negru la greu, nici macar cele 6 pahare de apa scrisein spark. Iau pastile sa scot apa din organism, si nu pot baga apa in mine decat daca mi-i sete.