Canadiencele and friends slabesc!
Raspunsuri - Pagina 6
OlgaTarziu spune:
Ana pai eu exlicai ce fac. A plus nu mananc dupa 6. Dar refuz sa numesc ce fac eu dieta. Cand aud de "dieta "deja o vad pe Oprah si chinurile ei pus, slabit, pus slabit. De asemenea Kristie Alley. Trist.
A slabi nu inseamna flamanzire pt ca intri in starvation mode. Adica nu mananci, slabesti 3 kg si pui la loc 10. Corpul invata sa consume putin si invata ca daca nu-i dai nutrientii trebuie sa depuna.
Apoi trebuie sa ai un target realist.
Adica sa stii cum arati bine, cat dai jos, in cat timp. Ca daca vrei sa dai 20 in 2 luni e esec clar= sursa de frustrare si imagine de sine distrusa.
De exemplu eu la inaltimea mea am avut si 48, si 55, si 60 si 65. Clar cel mai sanatos am aratat intre 60 si 65. Am avut marimea 16 la pantaloni la 94 de kg. Acum la 70 port marimea 6. Deci daca merg mult prea jos inseamna sa ajung la 0 sau 2? Nu merci. Deci conteaza si structura, forma corpului. Sunt femei care au un BMI de 25 si pe cuvant daca arata.
Alt exemplu 2 femei. Aceeasi inaltime, una poarta 10 dar are aceleasi kg cu cealalta care are 6. De ce oare? Muschii sunt mai grei decat grasimea. Deci nu va speriati daca pe masura ce faceti sport nu vedeti scaderi de greutate spectaculoase. Inlocuiti grasimea cu muschi si e ok. De aceea e important sa va si masurati peste talie, bust, solduri, etc.Si sa tineti o lista. Asa o sa vedeti adevarata scadere.
Conteaza daca ai oase mari, ce forma (para, mar). Deci sportul trebuie sa lucreze zonele problema. Eu am maini foarte bine definite, daca ma apuc sa fac exercitii si nu foarte intense deja arat cu maini de Madona. Urasc asta. Pt mine un corp frumos si sanatos nu e foarte musculos, nu e slab (ca-mi reaminteste de lagarele de concentrare). E ceva de genul asta.
ruxij spune:
Eu ma gandesc culcatul mai devreme is a must. Eu tot asa m-am ingrasat. Vreau sa mentionez ca eu dc. am 155lb sunt f. incantata si la 145lb port size 6 si arat senzational, dupa gustul meu. Mai slaba eu nu vreau. In 2005 eram size 8 si acum am ajuns la 14 in urma schimbarii stilului de viata odata cu "asezarea" la actuala slujba si in actuala casa. Cum? Uite asa. Venit acasa, mancat la 5, la 9pm culcat copil si foame, apucat de mancat "ceva". De mentinut la greutatea deja mare ma mentin nemafacand treaba cu mancat dupa 7pm. Asta insa nu ma ajuta sa slabesc, doar sa ma mentin.
Inclin catre un regim gen south beach asa. Dimineata o masa bogata in proteine, pranz normal dar cu cat mai putini carbohidrati si nu prea mare cantitativ (nu hamburgers and stuff), iar seara o proteina slaba cu o salata.
philip spune:
americancele, bun venit. eu pe spark nu ma duc ca-mi ajunge un forum si atatea topicuri de citit. ramona , poate scrieti si aici.
deci, am incept, un soi de disociat-montignac (cu care am mai slabit) si de ieri alergat. am fost si azi dimineata ca sa nu simt febra musculara . eu am purtat si siez 6 (7 de la juniors) si acum ma simt confortabil in 10, cehstia care ma oftic. ma multumesc cu 8, ca asa am majoritatea hainelor.
nelia, da te rog detalii despre regimul pe care l-ai tinut tu?
pup la gasca si spor la slabit!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
buflea spune:
Fetele ma primiti si pe mine ? Dar de ce v-ati dus pe spark ? Nu vreti sa facem aici o bocitoare, sa ne jelim asa in direct greutatile ?
Si eu vreau sa ma apuc de luni ... dar nu va spun cate kg am si cate vreau sa slabesc, ca mi-e rusine . in schimb pot sa va spun in fiecare zi ce de mustrari de constiinta am de fiecare data cand bag ceva in gura, de fapt am invatat sa traiesc cu trauma asta psihica - mananc si imi pare rau si dupa aia iar mananc si iar imi pare rau.
Mama mea a slabit 18 kg intr-un an de zile numai si numai sarind dinner-ul. si acum sustine ca nici nu mai poate sa manance seara. mama dupa ora 4:00 P.M. nu mai bea decat apa ...
Donia spune:
philip, deja ai inceput! Felicitari, ne stimulezi!
Cand ma gandesc ca la venirea in Canada purtam marimea 4... si inainte sa raman gravida cu al doilea copil purtam tot 4, la 168 cm, iar acum port 12
Dar lasa...
Dieta mea o sa fie (de altfel a mai fost anul trecut pe vremea asta) cu supravegherea caloriilor si a proteinelor, la care adaug multe lichide si fibre, plus miscare. Am in casa o eliptica de pe care o sa sterg praful, in plus am vazut si pe youtube niste filmulete frumoase cu exercitii.
Daca o sa vad ca nu prea merge cu exersatul acasa, poate o sa ma duc la sala. Mai vedem...
maru, eu nu vreau pe lista, pliiiz, am eu ideea ca daca nu ma vad pe lista o sa ma ambitionez mai tare. Lista ma face sa ma resemnez
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
columbiana spune:
buflea, bine ai venit ; deja ma simt si mai interesata:))
Olga, mersi! asta e problema mea, nu am timp sa ma documentez, sa-mi calculez; asa mura in gura intru in pauze la job si va citesc (neaparat inainte de pauza de lunch) si tin ritmul; eu nu mai spun ca vin de la 49-51 kg-avute constant pina la 32 ani si am ajuns la 68; am inceput si eu exercitiile serios de ieri (in casa) poate ma incumet si cu alergatul, dar iarna asta nu ma avantajeaza deloc;
vreau sa ajung la 6 la pantaloni si camasi- 62 kg m-ar multumi constant, pina in aprilie cind (sper) sa ajungem in vacanta si sa scap mai ales de colacei, deci zona mijlocului mai ales (si miinile);
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
CRISMIR spune:
Fetelor,pe spark va puteti numara caloriile,de aceea e bine acolo...dar de povestit si incurajat o facem aici daca vreti,desi e loc si acolo...RAMONELULE haide si da informatii ca fetele s-au speriat
RUXI,aha,deci si tu esti in dubii...cam asa sunt si eu...vreau sa ma apuc de ceva dar nu stiu de ce
OLGA,super frumos ai descris totul...eu teoretic stiu ca ai dreptate dar in practica e greu,mama draga
Sa va povestesc ca pe spark,anul trecut timp de 6 luni am numarat caloriile si am slabit cca 4kg,insa am mancat ce am vrut chiar si seara atata timp cat nu am depasit nr de calorii alocate zilnic corpului meu(rapot inaltime/greutate/varsta/perioada de slabit)...problema este ca eu nu am foarte mult de dat jos(stiu,nu-mi sariti in cap)de aceea se duce si mai greu jos...sunt fete dragute pe spark care au dat lb-uri multe,pe care eu le felicit inca o data,o vointa deosebita
Acum insa m-am lasat de ceva luni si am reusit sa pun la loc frumusel...ideea era ca faceam sport,orice fel,alergare am facut ,cam o ora zilnic sau la 2 zile...a fost super...acum sunt lenesa,nu stiu ce am si uite ca am ajuns iar de unde am plecat
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Donia spune:
Si eu imi numar caloriile, dar ca si anul trecut am observat ca daca fac asta maxim o saptamana, dupa aceea deja stiu cate calorii si cate proteine contin alimentele cu care ma hranesc eu si apoi imi e usor sa imi fac meniul zilnic. Eu tintesc pe undeva pe la 1200 de calorii pe zi, si cam 70-80 de grame de proteine. O sa-mi recalculez necesarul de proteine ca sa fiu sigura.
Ana, iti spun cu mare sinceritate ca merita efortul asta. O saptamana sa pui pe hartie tot ce ai mancat si baut, apoi sa tragi linie si sa calculezi. O sa fii surprinsa de rezultate, de regula mancam mult mai putine proteine decat necesarul, iar lipsa proteinelor duce la senzatia de foame. Foamea este metoda prin care organimul ne spune ca are nevoie de proteine, pentru ca suntem facuti din proteine, acestea se pierd in timpul efortului (mers, aspirat, exersat, calcat rufe etc) si este mereu necesar sa le inlocuim.
In plus, daca nu consumam proteine, creierul intra in panica, isi spune ca vin vremuri de foamete, vremuri grele, si incepe sa depuna grasimi, face rezerve, si arde proteinele din muschi si organe pentru a-si asigura energia, asa cum zicea si Olga.
Uite, da-ti o saptamana in care sa faci un jurnal cu ceea ce mananci, crede-ma ca daca vezi pe hartie ce obiceiuri alimentare ai, e mult mai usor sa vezi unde trebuie sa schimbi. Cel putin pe mine m-a ajutat enorm.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CRISMIR spune:
DONIA,asa este,te inveti...dar la mine era cam greu la un moment dat ca trebuia sa mananc cam acelasi lucru sa nu mai ies din caloriisi cred ca ma plictisisem...plus ca spark-ul iti numara asa: caloriile,fat,carbohidrantii si proteinele...eu am ramas surprinsa ca desi nu depaseam caloriile depaseam fat-ul...si uneori si carbs...deci pe langa ca slabeti frumos te ajuta sa slabesti si sanatos
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
mimitete spune:
nelia, zumba e un fel de aerobic pe muzica latina, dar are mai mult miscari de dans decit de clasicul aerobic. Mie imi place sa dansez si imi place si muzica latina asa ca mi se potriveste. Eu stiu ca nu ma voi duce la sala ca nu-mi place. Am facut si yoga si Pilates, amindoua imi plac la nebunie dar au alt scop, nu slabesti cu ele.
maru, eu nu m-am apucat de spinning pt ca numai cind am vazut pozitia aia pe bicicleta m-a apucat durerea de spate.
Please nu plecati pe alte site-uri ca n-am timp sa mai citesc si altele.
Pai South Beach si Montignac sint f asemanatoare si sint un mod de viata.
Nu numai ca trebuiesc eliminate dulciurile, nu trebuiesc cumparate, sorry pt familie dar lasa ca le stricau dintii oricum.
Pt ca degeaba maninc eu sanatos toata ziua (ceea ce si fac) daca seara sint obosita moarta, eventual si nervoasa din mai stiu eu ce motive si am la dispozitie lucruri de rontait cu multe calorii in timp ce nu gasesc nimic de vazut la TV. Asta dupa ce am mincat toata ziua salatica si friptura si am baut ceai verde de n-am mai putut. Vointa mea nu e la 0, e la negativ deja la ore tirzii.
Americancele sint mai mult decit binevenite, un fel de Norh America fights back.