Canadiencele and friends slabesc!
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Crismir, inca nu m-am hotarat ce regim sa tin. Maine pleaca barbata-miu voi avea o zi de meditatie inainte de luni, plecarea lui va marca oficial terminarea indopatului:) Ma gandesc sa tin trei zile regimul cu supa de varza, pt detoxifiere. Doar trei zile, ca n-am putut niciodata sa il tin mai mult de atat si poate sa "jump start" regimul. O alta varianta ar fi nemancatul dupa ora 3-4, iar a treia regimul South Beach.
nelia spune:
Ia, uite ce s-a adunat lumea! Nu e frumos sa ma bucur ca sint mai multe ca mine, asa ca nu spun decit ca ma simt un pic mai bine...
Olga, regimul tau de viata seamana cu Montignac. Oricum, pina la urma din Montignac iti iei ce ti se potriveste mai bine, si mai iei din alte metode cite putin, iti faci unul propriu pe care simti ca il poti tine, iti faci incarcatura cu vointa necesara si... gata. Eu am slabit cu un regim asemanator lui Montignac si al Olgai de doua ori mult, respectiv 24 dupa Agata si vreo 10 dupa Tudora, pina a venit bebe Lisandru si apoi doar asa, cind simteam ca depaseam si limita aceea care oricum era de mult timp depasita... cite 5-6 kilograme.
La noi e plin frigiderul de mincare, deci inca nu se pune... Nu mi-am calculat indicele nu mi l-am mai calculat, am si uitat, poate ma ajutati cu formula... Maru, poate o pui pe prima pagina.
Voi face inot dupa ce incep scoala, dar nu si aerobica, am incercat sesiunea trecuta si inca nu e corpul pregatit pentru ritmul de acolo, tot durerile de spate ma fac sa o iau mai incet...
Mimitete, ce e zumba!?! Stiu ca a mai intrebat cineva, dar nu stiu daca s-a raspuns, ca acum realizez ca eu tot nu stiu... Nu stiu daca te ajuta, dar vreau sa stii macar ca mi-ar fi placut sa fiu colega ta de zumba.
Va las acum, dar revin dupa ce golim frigiderul.
rocs02 spune:
Ramona am trimis un PM de test...eu stiam ca merge al meu, dar nu l-am mai folosit demult.
nelia, spor la golit frigiderul!
columbiana spune:
mey nu emigrati toti pe spark , am nevoie de sustinere pe aici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
nelia spune:
Acum am citit si ce ati scris in urma... sint de acord si cu Simi, cu mincatul seara. Problema mea este ca toata ziua maninc putin pentru ca alerg in toate partile si am multe de facut (e si asta un sport, nu stiu ce m-as fi facut fara mersul pe jos in fiecare zi, de exemplu - cred ca imi trebuia tastatura rotunda, care sa-mi inconjoare burta ca sa va pot scrie) si seara, dupa ora 11, cind toata casa e linistita, lucrurile cit de cit puse la loc si a doua zi pregatita, ma asez la... masa! Si maninc, si maninc... pentru toata ziua. Deci, eu as pune in cap de lista reducerea mincarii la ore tirzii si, de asemenea, reducerea cantitatilor... cu asta va trebui sa incep pina imi obisnuiesc organismul cu mai putin si cu mai devreme...
Alt factor care duce la acumulare de kilograme, la mine si la sotul meu cel putin, este lipsa somnului. Faptul ca ne culcam tirziu si dormim citeva ore pe noapte nu e de loc benefic pentru organismul nostru. Eu ma culc in fiecare noapte la 1, citeodata chiar la 2, la 7 sint in picioare, nu dorm deloc ziua, rar in weekend, si in acele 6 ore ma trezesc cam o data pe ora pentru ca un copil vrea ceva. Din acest motiv sint momente in zi in care, pe fond de oboseala, simt ca lesin si atunci... maninc, daca tot nu pot sa dorm. Aici intra si nevoia de dulce, dupa care nu ma omor, dar daca imi dau iluzia ca ma intremeaza in acele momente de slabiciune.
Maru, sotul meu spune ca sportul nu slabeste, ci intretine... cica sa te uiti bine la toti sportivi sau la dansatori, nu vei vedea nici unul slab, dar in schimb vei vedea muschi frumos aranjati (sau mai putin frumos, as zice eu, pentru ca nu toate sporturile dezvolta frumos corpul, mai ales la femei). Eu am ramas suprinsa sa le vad pe patinatoarele de performanta sau pe balerine, la televizor aratau silfide, in realitate sint cu totul si cu totul altfel. Nu sint grase, dar au muschi, sint inalte si au forta si o viteza... Oricum, nu sint deloc asa cum credeam eu ca sint.
Pentru noi, cele care avem o virsta, miscarea, un sport, mersul pe jos, orice... sint mai mult decit necesare si binevenite atunci cind slabim, pentru ca altfel aratam... a spus Mimitete, nu mai repet.
Astea fiind zise, ma intorc la frigider, ca trebuie sa pun masa...
columbiana spune:
deeci scurt si la obiect:
ce tip de dieta abordam de marti incolo, fetelor? cu detalii pentru dumbs ca mine
1) nemincatul dupa 7 seara - ok
2) zeama de varza- eu nu pot;
3) ce ma fac cu cafeaua, poate ramine?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759