Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

so, I hate my scale! (era sa scriu I hate my cantar!)
Aseara am facut o salata din ghici? asparagus, mixed beans, ceapa verde, masline, o lingura de ulei de masline si otet cat sa ii dea gust! Buna tare, serios! Acu cantaru zice ca nu a fost o idee buna! Si am mancat o cupa cu o tortilla toasted!
Did I mentioned I am constipated? Atat de constipata ca am uitat romaneste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

philip, sa-ti mai spun ca am suferit cam pina la 18 ani ca eram prea inalta si ca nu "puteam" sa port tocuri, obvioulsy o problema la bibilica.

Monti zice sa pui fructoza in oatmeal dar eu nu stiu de unde se cumpara ea. Gemul ala de care ti-am zis si care este foarte bun ca noi numai pe ala il mincam si inainte sa aflu ca-l recomanda Montignac se numeste St. Darfour si e cam 5$ borcanelul care e subtire si lung. Precis se gaseste si la voi ca-l recomanda Oprah acum vreo 10 ani parca.

Nu mai stiu cine zicea ca ii place si thai si indienesc, eu am facut supa thai si chicken biryani in weekend dar de azi ma uit la ea numa'. Voi cita salata cumparati pe saptamina si ce fel?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Adonis sau Provigo

Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Ruxi- eu nu luam salate cu dressing, cum zicea si Ramona,puneam in ele cam asa:rosii, brinza, ou fiert si putin piept de pui sau peste, castravete/ardei si putin ulei de masline..asa o mincam- sau sunca de pui slaba iarasi e ok-plus ca e f. bine dc in pauza mergi la gym si seara si dimi bagi cate 1-2 oua fierte tari si cu ceai verde,sigur te va ajuta sa scapi de llbs-eu stiu ca merele si mandarinele sunt cele mai ok pt slabit, comparativ cu banane, struguri pere care au zahar f. mult.
Diana si Laura-multa bafta, din experienta proprie, eu am fost de la 5 sapt dupa nasterela gym, cam de 4-5 ori pe sapt cate 1h(la ore de aeroboca si altele, pe apaate fac cand se canceleaza vreun class si sunt deja la sala)si am mincat cat de cat normal,fara piine si dulciuri prea multe, si dupa 7 seara mincam doar 1-2 fructe, si am dat jos la greu, in conditile in care beam si 2l de ceai de fenicul si anason pe zi ca fii-mea era super lenesa si trebuia sa ma mulg la 3h, doar noaptea nu o faceam si primea 1 bibe de formula.
Vreau sa spun ca la 1 luna dupa ce am inceput gym, scapasem de 8kg,si nu ma trezeam decat 1 data pe noapte.si apoi cam in inca 2 sapt, aveam greutatea normala deci in 6-7 sapt am scapat de 11kg, avand in vedere ca am luat 16,5 si la nastere nu am dat jos decat vreo 4.5,fiind cezariana.
Multa bafta si tin pumnii!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Adica tu vrei sa imi spui ca meniul meu tb sa fie un ou-2 fiert tare dimineata, o salata fara dressing la pranz si 1 ou -2 seara plus fructe cu indice glicemic mic? It ain't gonna happen. Ce, vrei sa mor? Mai da-mi si mie o fripturica acolo si pune-mi o lingura de ulei in kk aia de salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stati asa, ca am incercat sa raspund, dar am uitat ce am citit, asa ca mi-am descris doua ferestre si o iau pe rind:

Denisam, inotul este de o ora, cred ca lunea, acum ma inscriu... caut ceva dans in loc de aerobica, pina imi dau oasele pe brazda! Mie imi place aerobica, la sala, acasa nu ma tin de ea... dar imi place la sala, cu fetele, e mai frumos si antrenant. Asa ca, ma voi duce sigur, numai sa ma pun pe picioare, ca ele sint problema cea mai mare si apoi spatele... Multumesc de incurajari, am nevoie.

Mimitete, noi mincam varza, multa salata de varza, in care mai pun morcovi rasi, masline, marar... Nu folosim deloc dressing cumparat, fac unul in casa sau pur si simplu lamiie si un pic de ulei de masline. Dar mai iau cum spunea cineva mai sus, cutii din alea mari cu frunze de salata organica sau salata creata. Salata mea preferata este de rosii, castraveti, ceapa si marar, cu un pic de sare si ulei. Nu prea iau salate din acelea ieftine, pentru ca nu am incredere, iau salata verde din aia care seamana cu cea din Romania, dar e mai scumpa si nu-mi permit tot timpul.

Codritu, nu mai tin minte chiar exact ce a spus Monti, dar voi reciti cind ma eliberez un pic. Principiul este sa sa nu maninci de exemplu oua cu piine, da oua cu salata sau carne cu salata este in regula. Daca am inteles eu bine intrebarea... poti sa maninci orice in salata, atit timp cit nu o amesteci cu glucide (crutoane, piine, cartofi etc.) si grasimi rele.

Diana si Laura, din experienta stiu ca lapticul nu se diminueaza daca bei lichide multe (apa in general, lapte daca puteti, un suc de fructe natural, cel mai bun este cel facut in casa) si daca nu elimini grasimile, nu dulciurile. Eu nu prea maninc dulce, doar cind simt nevoia, dar nu am observat vreo schimbare la laptic. In schimb, desi credeam ca e nu mit, daca mincam slab, adica eliminam orice urma de grasime si nu mincam suficient, pot spune ca se schimba ceva... Eu am laptele de culoarea untului si mai grosut, ei, era zeama alba si copilul sugea fara pofta. Si nu o spun ca sa ma scuz ca am mincat, ci cred ca trebuie sa lasi totusi grasimi bune si mincare suficienta, plus somn, odihna, ca sa nu afectezi laptele (cantitate si calitate). Dar dulciurile le maninci fie ca-ti plac, fie ca, de oboseala, organismul are nevoie de energizante din astea dulci... care, de fapt, consuma energie, nu o da.

Ah, tot referitor la Monti, eu nu am scos fasolea... intuitiv. In cartea reeditata, a revenit si el asupra calitatilor ei. El lasa fasolea verde, pe care o puteai minca impreuna cu carnea, dar o scotea pe cea uscata, boabe in prima faza. Eu nu am scos-o, pentru ca si atunci si acum, maninc fasole rosie macar o data pe saptamina in salata: boabe de fasole, castraveti murati taiati marunt, ceapa, marar, sare, piper, otet si un pic de ulei.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am cartea lui Montignac in format electronic, pentru cine vrea...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ruxi-stai mama ca nu te-am facut iepure, eu am zis sa bagi salata cu carne-pui si peste, brinza,iarasi e consistenta ca si oul-pai tu stii cate calorii ar eun ou fiert,ia baga tu un ochi pe spark, ca m-am isncris si eu si vad ca are 400-a si am zis clar ulei de masline, plus ca ai voie la fructe-mere si mandarine...Depinde si cate kg vrei as pierzi si cat de repede, eu am vrut repede si apoi mentinere..oricum decizi, va fi bine on a long run dc combini macar 3h de gym pe saptamina..
Nelia-asa mama, baga aerobic 2-3h si nu mai trebuei altceva, trust me..
Olga si Maru- raportul pe ziua de azi nu dati, ce aveti in meniu???

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

http://www.sparkpeople.com/myspark/nutrition_show_food_info.asp
Hard Boiled Egg
Serving Size: 1 large
Calories 77.5
Total Fat 5.3 g
Saturated Fat 1.6 g
Polyunsaturated Fat 0.7 g
Monounsaturated Fat 2.0 g
Trans Fat 0.0 g
Cholesterol 212.0 mg
Sodium 62.0 mg
Potassium 63.0 mg
atita are un ou mare fiert tare - infos de pe spark
Am pus asa in final ca vad ca linkul nu vrea sa mearga
E imposibil sa aiba 400 de calorii.
Brinza da e criminala la calorii ... o feliuta te costa cam 110 calorii
Scuzati ca ma bag in seama dar si eu is cu numaratul de un an pe spark cu restul fetelor si cam asta vad prin farfurie acum cifre si nu mincare .

Cineva (Diana2007?) intreba de alaptat si numarat calorii - poate intra Cami_M si iti zice cum e cu alaptatul ca ea a numarat calorii pe spark cu noi si a alaptat in acelasi timp si are experienta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Alintaroma imi place mult semnatura ta.

Denisa pai mi-am compromis azi total meniul. M-am trezit cu capsa pusa pe sistemul de invatamant canadian si de nervi mi-am facut o cafea cu Bailey (prima data la ora asta si cafeaua si Bailey )

Am facut aseara aerobicul, am mancat salata mea cea de toate zilele cu o bucata de carnitza.
Azi de dimineata cereale. Amiazi am mai zis deja nu? iete ca se vad efectele deja. Viata e mai roz Mda tot ce e placut in viata ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Ruxi-stai mama ca nu te-am facut iepure, eu am zis sa bagi salata cu carne-pui si peste, brinza,iarasi e consistenta ca si oul-pai tu stii cate calorii ar eun ou fiert,ia baga tu un ochi pe spark, ca m-am isncris si eu si vad ca are 400-

Cum sa aiba bai un ou fiert 400 de calorii???? Are 80-100 de calorii:) Oricum, am inteles, foame+gym e formula, dar nu vreau sa fii indusa in oroare despre caloriile oului respectiv:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Am cartea lui Montignac in format electronic, pentru cine vrea...

Eu cred ca te-ai saturat de intrebarile mele, de-aia ai zis de carte . Eu o vreau, merge link pe pm? Multam mult.
Azi am fost cu bebeul la sala si a dormit o ora in galagie de copii cat am facut si eu jumate de ora de stair master si niste greutati pt brate.
menul de azi fu oatmeal cu lapte 1% si gem fara zahar, cafea. la pranz niste cotlet de porc slab umplut cu mozarella si ardei copti la cuptor, fara grasime. acu bag apa. a, si gatesc o ciorba de vita, pare ok cu Monti, atat ca va avea morcov si pastarnac.
am o gramada de fructe si nu stiu cand sa le mananc... eu nu pot cu jumate de ora inainte de micul dejun, pai si pe ala cand il mai iau, la pranz?
moarte kilogramelor!

Mergi la inceput