Canadiencele and friends slabesc!
Raspunsuri - Pagina 10
Donia spune:
conchita, bun venit! Ce e MUFA?
Protein powder folositi? Eu o folosesc ca supliment la cerealele cu lapte, sau imi fac cate un protein shake pentru micul dejun (sau chiar pranz) din lapte, protein powder si fructe congelate.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxij spune:
Conchita eu tot 5.5, adica 1.65. Si sunt multumita cu 155lb. Nu ca asta ar fi idealul, dar atat aveam acum 4 ani, cand am ajuns in acest stat si aveam marimea 8. Eu sunt happy cu marimea 8. Macar sa ajung eu acolo si dc. dupa aia mai vreau si mai pot, oi merge si pana la 145. 145 am avut in 2000 si incapeam in marimea 6. La extra-plat nu aspir lol
Ah, acum am 189lb si sunt marimea 14. La 175-180 sunt marimea 12. Eu par nitel mai slaba decat greutatea de cand ma stiu. Asa's facuta, poate tine de oase or something, sau poate port haine stramte .
CRISMIR spune:
CONCHITA felicitari pt atatea kg pierdute,si-n timp relativ scurt.
Ce este MUFA?
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
buflea spune:
Fetelor ce dieta e aia cu mancare asiatica si thai ? Ca aia baga 3 franjuri de pui si restul orez sau noodles plus tot felul de sosuri pline de calorii ...
Si mie imi place thai de ma tavalesc, mai ales noodles aia lati ...
Eu am incercat varianta cu gym-ul anul trecut. 6 luni am fost in mod constant de 3 ori pe saptamana la gym si am facut de toate (clase, aparate, yoga, spin, sauna) ... am slabit fix 6kg in 6 luni - adica frectie. Stiu ca o sa-mi sariti multe in cap, dar eu chiar cred ca slabitul se face mancand mai putin - deci greseala mea a fost ca eu nu am tinut nici un fel de dieta dar am inceput sa fac miscare. Gym-ul nu face decat sa aranjeze frumos organismul in timpul slabitului, creste nivelul de energie si cred ca ajuta mult la cap, adica in depresii. Cam asa m-am simtit eu anul trecut, dupa cea mai lunga perioada de gym din viata mea, pe care am incheiat-o super bucuroasa, pentru ca nu imi place. Nu, e gresit spus "nu imi place" - urasc gymul. Urasc tot ce tine de efort - clasele de cardio erau un cosmar, trageam efectiv de mine sa ma duc ... nu cred ca sunt sanse de succes daca faci ceva cu forta.
mimitete spune:
buflea, mincarea asiatica, in general, are putine calorii dar tu ai dreptate ca daca bagi in tine rice noodles si le stropesti cu sosuri asiatice din comert, ai un aport caloric garantat.
Stir-fry cu multe legume si ceva pui sau bou si sesame este f bun si hipocaloric, zic eu. Mai ales daca il servesti cu putin orez integral, mie imi place wild rice.
nelia, pe scurt, googaleste thai soup, soupe vietnamienne, stir fry, teriaki s.a.m.d si stai ca mine 2 zile pe net citind retete, nici macar nu le-am salvat!
Am cumparat o groaza de spice-uri de care nu aveam idee, sos/suc de peste, sos/suc de huitres/oysters, sos soya, ginger si coriandru la greu, anise etoile, bok choi de care eu nu stiam.
M-ati terminat cu gimastica care nu slabeste ca tot nu-mi place de nici un fel dar am zis ca noblesse oblige si fac un efort ca doar rewardurile sint mari...
Donia, eu folosesc protein powder (de fapt Herbalife) cu lapte si fructe si fac un shake. Il iau la servici sau il beau dimineata. Ar trebui sa-l beau seara dar imi e foame pe la 8 si nu rezist sa nu mai maninc ceva. La servici in schimb este de minune caci nu trebuie sa-mi pregatesc nici unfel de salata, pui la gratar de care stiu sigur ca nu m-as tine mai mult decit citeva zile din lipsa de timp si chef.
miereamara spune:
Eu nu am tinut o dieta anume, la mine a mers cel mai bine cu numaratul caloriilor si sport, cam 1200-1500 de calorii pe zi, plus o ora de fitness (cardio, greutati, yoga, stretching, abdomene, le alternam ). Asa s-au dus 25 de kilograme intr-un an, de fapt in mai putin de atat pt ca am avut o perioada de vreo 5 luni in care nu am mai facut nimic si nici nu am tinut cont la mancare. Am mancat orice, dar mai cu grija in ceea ce priveste portiile.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
columbiana spune:
Pina apare Conchita, eu am gugalit putin dupa MUFA, cred ca e genul de dieta ce ma intereseaza si pe care am sa incerc s-o tin- mai ales ca se adreseaza abdomenului buclucas:));
merge pe prezenta grasimei monosaturate la fiecare masa (masline, nuci, avocado, seminte, uleioase, ciocolata neagra); restul astept si eu detalii, dar suna interesant; cu seminte pot s-o duc pe timpul cit sunt la job; (asta e problema mea, ce maninc la 12 la lunch, nu avem cafeterie si trebuie sa-mi pun de acasa)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ruxij spune:
Ma bagai la spark si e misto. Imi calculai si eu caloriile pe azi, 1330. O tehnica pe care o voi folosi va fi sa nu stau la computer sau TV la parterul casei, ci la etaj, pt ca la etaj nu e frigider/haleu/bucatarie.
Andrada spune:
Marimea 8 e superb, lia. Te simti bine si e si sanatos. Si-apoi n-am vazut barbati sa se uite dupa un fund marimea 4:)
ruxij spune:
Unora le place si size 0, de gustibus:) Da' eu ma gandesc la gustul meu si mie imi place size 6. Dar aspir la 8, ca am si io o varsta venerabila si sa nu ma agit prea tare:)