Pepenasi de iulie-august 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
LA MULTI ANI Cris de Monalac!!!!!
Am vazut si comentat pozele noi.
Noi am petrecut Revelionul la niste prieteni acasa care au invitat mai multi parinti cu copii cam de varsta Ralucai.Ralu s-a jucat,s-a simtit bine,a prins-o ora 12 treaza si la 12:30 s-a bagat la nani.![]()
Acasa mi-a spart vreo 10 globuri,ii face o mare placere sa le dea drumul pe parchet si dupa ce se sparg le piseaza cu piciorul.....![]()

Eu m-am ingrasat 2-3 kg de sarbatori si acum sunt la regim.
Va pup pe toate
estrella80 spune:
La multi aniCris!!
Multa sanatate, fericire si mult notoc in viata!!Sa iti asculti parintii si sa ii iubesti cel putin la fel de mult ca ei pe tine!
Vicky ai PM!!
Teckyma alatur si eu!!Tot 2-3 kg am pus.Insa eu incerc sa ma apuc de maine!!![]()
iriss27 spune:
moni, de ce nu alegeti aceeasi nasi si pt Luca si pt bb2? Eu zic ca e mai simplu, sa nu se incurce copiii :)
Cu jucariile, adevarul e, ca am exagerat de multe. In 3 ani am strans o groaza. Multe sunt primite, cred ca mai mult de jumatate, le-am mai luat si noi cateva, mai mult de sarbatori si la zilele lor.
Acum i-am luat Yvonnnei,din banii de sorcova, Papusa Julia, care face baie. E incantata sa o spele mereu :D Ca se spala un un bb de plastic din care nu se scurgea apa :)
http://www.gr8toys.com.au/Ks_kids_-_julia_needs_a_bath/MBPK10419.html
Caprioara spune:
Vazut si azi si comentat pozici noi
. Multumim si noi de comentarii si de parerile despre prima sedinta foto cu luminile noastre 

.
Sun, pozele de revelion sunt facute cu aparatul meu neprofesionist; tati nu s-a complicat nici sa-si scoata aparatul lui din geanta, de trepied ce sa mai vorbim
. El e mai comod asa...
gasca vesela.
Pica, si Ilincu are problema cu despuiatul in ultima vreme
. Se dezbraca de haine, ramane in pampers si refuza sa o imbracam. Urla ca din gura se sarpe daca o fortam sa se imbrace. Cand reusim e o maaare victorie. Are o salopeta de somn cu labute si maneca care are capse la spate in care o mai pacalesc sa intre si din care nu se dezbraca, dar asta pare sa fie singura. Restul hainelor le da jos mai devreme sau mai tarziu. Nasol e ca e iarna si nu-i chiar cald in casa
.
Sursu, Ilincu a inceput sa-mi refuze cerealele de bb de curand. Acum are niste cereale de copii mari; sunt niste cerculete cu miere de la Nestle (Cheerios), pe care le rontaie cu placere asa goale si bea lapte din pahar. Daca va amintiti, ea nu serveste bibe sau canita cu cioc. A renuntat si la bautul cu lingura (metoda utilizata pana la sfarsitul anului) si acum bea ca omul mare din pahar, dar nu cantitati mari.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
mcoca spune:
Capri, nu sorcovea mai cum trebuie. Dadea cu sorcova si eu cantam :).
Vicky si Printzesone
monalac spune:
multumesc din suflet pt urarile pt cris!sunteti minunate si m ati emotionat pana la lacrimi!
azi am avut invitati,eu am fost singura ca tati e la serviciu,iar maine vom avea din nou invitati[azi au venit fratele meu cu sotia,sora sotului cu sotul si cu cel mic,plus fina mea cu copiii]
maine vor veni cei din gasca cu copiii,iar pe 7,de sf ioan,vor veni prietenii lui cris din parc.
IRISS,felicitari pt nepotica,sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!si eu voi deveni matusica in aprilie[din partea fratelui,ca mai am un nepotel,din partea sorei sotului].
cainele pe care i l am facut cadou lui cris a fost un esec total,asta desi i a placut mult.insa are parul f lung si ii cade,iar lui cris i a intrat in gura si a vomat,asa ca l am pus pe balcon.
CAPRI,la al vostru nu i cade parul?
am vazut si eu sedinta foto,mi a placut foarte mult.
am vazut toate pozele,s au facut tare mari pepenasii nostri,parca nu mi vine sa cred ca mai ieri ne inscriam la odisee.
multumesc si pt sfatul cu rana,cred ca o sa ma duc pana la urma,dar sa termin cu examenul final din modul si eventual cu examenele de la master.desi cand ma gandesc sa ma taie iar,sa nu pot sa merg...
DE BOTI MAI STITI CEVA?am pus de curand draperiile pe care mi le a trimis cand eram gravida,sunt super!toata lumea care vine la noi le admira!multumesc,boti!
multumesc mult si pt comentariile la poze!
zilele astea sunt nostalgica,retraiesc povestea nasterii lui cris,au fost niste momente pe care nu le voi uita niciodata.in fiecare an,dupa revelion,ma gandesc cam ce faceam in 2005...in mai,la codrin,nu am aceleasi trairi,nu stiu de ce,poate pt ca am stat prea mult in spital si toate zilele erau la fel...
Caprioara spune:
De maine incepe scoala si iar nu o sa mai am timp de nimik
. Va mai povestesc un pic despre noi acum, cat mai apuc.
Ilincu face in continuare progrese la vorbit si se dragaleste cu Matei pe care il striga "Patei"
.
I-am surprins ieri cand a venit ea la el si ii cerea sa o ia in brate. Apoi, seara cand Matei vine sa-i zic noapte buna si sa il pup, vine si ea sa il pupe de somn usor.
Azi a repetat de multe ori cuvantul "apica", atunci cand a vrut sa bea. Cred ca ii place cum suna.
Cere la wc, insa de multe ori apuca sa faca pe ea inainte sa zica "pipi, baie" (asa zice si la pipi si la kk) sau sa scape cate un pic pe ea in pampers si apoi continua sa faca restul de kk pe wc cu reductor. Dupa ce am terminat de facut in wc, spunem "pa pipi" si tragem apa.
Cu masa avem maaari probleme. De vreo 2 saptamani mananca haotic si nu mai sta in scaunul de masa deloc. Mananca stand in brate sau pe scaunul normal de adulti (de multe ori in picioare si imi da palpitatii sa nu cada), sau stand pe jos sau in picioare; si nu prea mai vrea mancarea ei. Cere de la noi si mananca la ore aiurea. Bine insa ca mananca! Dar e tare greu asa…
Cu somnul, se culca tarziu si se trezeste tarziu. Noaptea e agitata tare, se trezeste de multe ori in cursul noptii si plange, se foieste, apoi adoarme la loc. Asa ca eu nu prea ma odihnesc. De adormit adoarme mangaiata si gadilata (cere sa o mangai, imi ia mana si mi-o pune pe pielea ei sa o mangai), dar cel mai tare ii place sa o masez in talpa
, asa adoarme cel mai des. Si ii mai place sa ii cant "nani, nani, puia mami". Canta si ea cu mine si daca ma opresc ma trage de maneca sa continui pana adoarme.
Ilincu si-a pronuntat numele pentru prima data in ajun de craciun:"Ilica". A strigat-o verisoara ei si a repetat si-a ea de cateva ori numele. Dar a fost un incident izolat, de atunci nu l-a mai pronuntat.
Cam atat am avut timp sa scriu.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
Caprioara spune:
Mona, multam. Mai, la cainele nostru nu ii cade parul
.
Vicky, uite cum am pierdut ocazia sa fac si eu un ban cinstit cu fata
. De ce nu-mi zisesi si mie ideea asta inainte
?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
diarux spune:
pozeeeeeeeeeeeeee, am admirat si eu cat am putut. foarte frumosi copii avem. vb lu tanti SOARE, minuni nu alta.
multumesc si eu fetelor care ne-au lasat un semn: SUN, MONI, CRIS, SURSU, CAPRI, MONALAC,SIMONA,GABRIELA, DARA , dar si celor care ne-au vazut si ne-au admirat in liniste.
va pupaaaaam.
ma duc la Comenius-ul meu , bata-l vine de proiect.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!