Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 5

ela-anda33 spune:
eu de o saptamana ma confrunt cu dureri de bazin, mai precis in zona inghinala si ceva intepaturi in vagin. mai are cineva astfel de probleme sau stiti ce inseamna?

M&M spune:
Buna dimineata si La Multi Ani!!! Sa aveti un an plin de bucurii , impliniri , bebei sanatosi !!!
Noi am petrecut Craciunul si Revelionul in familie. Preferam sa plecam in vacante cand e liniste , nu agitatie mare, cand toata lumea e in vacanta .
Cris, LA MULTI ANI cu intarziere!! Sa fii sanatoasa, fericire si o mamica implinita!
Ela, Madutza, bine ati venit!!! Sarcini usoare si bebei sanatosi. Sa imi dati datele voastre sa va trec in listuta..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
20+ cu
Matei Stefan

madutza09 spune:
[quote]citat din mesajul lui cristina_26
Buna dimineata si La Multi Ani!!! Sa aveti un an plin de bucurii , impliniri , bebei sanatosi !!!
Noi am petrecut Craciunul si Revelionul in familie. Preferam sa plecam in vacante cand e liniste , nu agitatie mare, cand toata lumea e in vacanta .
Cris, LA MULTI ANI cu intarziere!! Sa fii sanatoasa, fericire si o mamica implinita!
Ela, Madutza, bine ati venit!!! Sarcini usoare si bebei sanatosi. Sa imi dati datele voastre sa va trec in listuta..
20+ cu
Matei Stefan
La multi ani! Si noi sarbatorim o Cristina pe 12 ian. si nu-mi vine sa cred ca sunt 11 ani de cand a aparut printesa noastra dar timpul trece si deja e o domnisoara in devenire.k sper ca astea sunt datele pe care le vrei:madutza (17.12.1977) DPN 09.06.2010 cu
+
Cristina 12.01.1999

Iunia82 spune:
Ele-anda, in cate saptamani esti?
Eu am avut ceva asemanator ieri, doar cand ma ridicam din pat. Eu in saptamana 5.
Maine am programare la medic sa vad pt prima oara samburelul.

mommy_to_be spune:
Bine v-am regasit burtici fericite!!!
V-ati intors si voi la munci pe plantatii? Eu asa as mai fi stat o saptamana acasa... mama, mama. Aseara eram foarte prost dispusa la gandul ca trebuie sa ma intorc la munca, de nu mai stia sotul cum sa ma inveseleasca...Asa e cand te inveti cu binele....
Adinuta, imi pare tare rau pentru accidentul sotului. Insanatosire grabnica ii doresc. Bine ca nu erai si tu in masina, caci locul din dreapta e tare periculos, mai ales pentru o femeie insarcinata. Sanatate multa!!!!
Ela, Madutza, bun venit printre noi! Sarcini usoare va doresc si la termen!
Nicoleta, felicitari pentru rezultatul bun de la bitest si multumesc de raspuns. Mi-a venit rezultatul la analiza de secretie, si nu a iesit nimic in neregula, asa cum banuiam, de altfel... Abia astept urmatorul control de aici, sa vad cum sta exact treaba, caci in ultimul timp am avut contractii cam dese. Te asteptama si pe tine cu vesti de la ecografia de 16 saptamani. M-ai amuzat teribil cu soacra. Felicitari pentru curajul de a o infrunta. Eu una ma pierd cand a mea gaseste ceva de comentat.
Iunia, eu zic sa nu te nelinisteti. Si mie mi s-a intamplat sa nu ma mai doara sanii pentru scurte perioade de timp in primul trimestru. Daca nu ai nicio secretie dubioasa, maronie sau sangerie, nu te nelinisti inutil, pentru ca acest lucru nu poate sa va fac decat rau, atat tie, cat si lui bebe. Ai sa vezi ca tensiunea in sani o sa revina.
Va pup burticute, si va doresc un inceput de saptamana cat mai bun.
Mira fericita 20+cu
Maya Alexandra
minunea mea

taty_ana spune:
La Multi Ani pe 2010 la toate burticile!!!!!
..eu una am inceput serviciul si nu-mi place deloc....m-am obisnui sa adorm ff tarziu si acum mi-e greu sa ma trezesc dim....si am inceput sa ma gandesc la concediu prenatal insa nu stiu de cand am dreptul ....stie cineva din ce luna ai dreptul la concediu prenatal???
pupici la burtici19+

mommy_to_be spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana La Multi Ani pe 2010 la toate burticile!!!!! ..eu una am inceput serviciul si nu-mi place deloc....m-am obisnui sa adorm ff tarziu si acum mi-e greu sa ma trezesc dim ![]() pupici la burtici ![]() ![]() Cristina ne informa la un momemt dat ca ai derptul la prenatal incepand cu saptamana 32 de sarcina. Sper sa nu ma insele memoria... Si eu tanjesc dupa concediu, insa sunt sigura ca atunci ma voi plictisi de moarte. |
Cristina ne informa la un momemt dat ca ai derptul la prenatal incepand cu saptamana 32 de sarcina. Sper sa nu ma insele memoria... Si eu tanjesc dupa concediu, insa sunt sigura ca atunci ma voi plictisi de moarte.
Mira

minunea mea

taty_ana spune:
la 32 sapt????pai asta inseamna 8 luni!!!!!asa tarziu????...eu am tot cautat pe net si gasisem ceva de genul ca avem dreptul la concediu prenatal 64 zile da nu stiu daca e de actualitate....voi ce stiti???
19+

M&M spune:
da, din sapt 32 se poate intra in prenatal..
21+ cu
Matei Stefan

ck_29 spune:
buna gravidutelor....la multi ani pe 2010 si un an bun
vad ca vb de prenatal...eu tocmai ce mi l-am calculat...mai tre sa vb cu aia de la HR sa imi confirme ca asa e
deci pre si post natal avem 126 zile=~4 luni....din care musai 42 zile=1.4 luni - sa fie dupa data nasterii
deci, eu mi-am calculat 50 zile dupa nastere...ca sa am o rezerva; imi raman 76 zile inainte de nastere; deci 76 zile inseamna ~ 11 sapt inainte de nastere...cand imi pot lua prenatalul;
apoi mai anul asta niste zile de CO - 21 zile pe an, adika 1.75 zile pe luna, raportate la zilele lucrate - deci 1,75 x 3 luni = ~ 5 zile lucratoare = 1 sapt
eu am DPN 18 iun, deci pot intra in prenatal undeva la sfarsitul lui martie
sper sa va ajute calculul meu; HR-ul nostru este in concediu pana pe 11 ian; atunci voi avea confirmarea ca e corect calculul! 15+