BRAVO DECENUELA! Pufuleti2010-HAI ROCO,VIKII!(91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

vikinga, eu am zis ca tac, ca de zic, ma bati...
asa ca...
oricum, zau ca e frumos sa fii gravida, si mai ales daca nu intentionezi sa mai prestezi eu imi dau cu parerea sa te bucri cat mai ai ocazia...

si... cu bea...na, ce sa mai spun? fata umbla pe drumuri, si soacra nici n-are licenta de moasa... sper numai ca se descurca ea, pana la spital nu poate fi asa mult...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi fetele de sfaturi...............

vikinga sincer............cum sunt durerile de nastere nu stiu....oricum......insuportabile nu au fost.........si deocamdata au trecut..............
nu stiu exact la ce trebuie sa ma astept, dar sper sa stea cuminte bebe Ivan acolo in burtica, macar pana in 6................
ce imi doresc eu?
nu?

e normal sa fie si el agitat cand vin durerile????

deci suntem bine acum, misca nevoie mare...........nu stiu cum e pozitionat........deloc nu imi dau seama, doar ca face tumbe prin burta.........si daca nu are loc, isi face........si are de suferit ficatul, vezica si restul organelor de p-acolo.............

se cam intareste burtica.........contractie nedureroasa.............

sa vedem ce a fi..........

nu avem zapada..........slava domnului...........

sper ca letizia ta sa nu se lase asteptata multa vreme, sa iti vezi si tu bubulina...........cat de curand.......

distractie placuta la fete!!!!!!!!!!!!si mamici si burtici!!!!!!!!!!

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu voi sta acasaica ...la palpumioara..cu tati..rev in 2 + 1 la purtator....asa ca voi mai bantui pe aici...

nu sunt atat de priceputa in a exprima ceea ce simt insa cred ca facand parte din aceasta odisee sunt tare norocoasa...toate aceste luni au trecut mult mai usor simtindu-va aproape. ma simt ca intr-o familie , o familie deosebita in care m-am bucurat si am plans...in care am trait la maxim niste emotii neimaginabile...

va multumesc ca existati...

2010 sa fie un an mai bun ...si ca sa -lcitez pe tati " avem cea mai mare bogatie pe care ne-o dorim, in burtica" ...sa avem parte de nasteri usoare si ce-i mai important sa aducem pe lume bb sanatosi care sa aiba parte de dragoste si armoneie.....

LA MULTI ANI!

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

dragele mele...acum am citit "predatul si preluatul stafetei"...

jos palaria in fatza voastra!

celor care mergetzi la petreceri,va doresc sa fitzi cele mai frumoase de acolo,sa dansatzi,sa papatzi si sa fitzi fericite cu taticii...si sa va intoarcetzi tot 2 in 1 dimineatza...

celor ca mine,care ramanem acasa,sa ne simtim bine[cat se poate],sa ne gaseasca Anul Nou sanatosi,veseli si 2 in 1 pana la termen...

SA NE AUZIM CU BINE IN NOUL AN!
LA MULTI ANI!

cateva pt fetele care au "program " la noapte!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 38+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

MI S-A RUPT APA. MA DUC LA SPITAL....N-AM DECAT TEL LUI ANDRELINA.
VA PUP. NU MA DOARE NIK.
GREU DE GASIT TAXI.

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

HAI DECENUELA!!!

37+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

MI S-A RUPT APA. MA DUC LA SPITAL....N-AM DECAT TEL LUI ANDRELINA.
VA PUP. NU MA DOARE NIK.
GREU DE GASIT TAXI.

36+ LUCA

nu ne speria!!!!!
decenuela

34+

Mergi la inceput

E clar... Si Decenuela vrea la zi mare nascare...

Mergi la inceput

haideti ca intre timp am ajuns la zi...

Deci vikinga printesa ta vrea vedeta... iihhhhh... Las' sa vina cand vrea, sa fie sanatoasa!

Beatrice sa stea bebe Ivan la caldurica pana pe 6 cel putin

pentru ROCCO!!! Sa se termine cu bine.

Fetele cu stafeta, Plateea si cris.d super frumos msj-ul vostru....

Multumim si tuturor mamicilor de fulgusori care si-au facut timp si au trecut pe la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Doamne! ce zii!!!! chiar ii aratam la tati cum ai scris ca ramai acasa de rev tati, in formula 2 in 1...ca o ora mai tarziu sa scrii ca tii s-a rupt apa!!! niciodata nu se stie ce-ti rezerva viata!!! am inceput in forta un an nou! ai grija de tine! sper sa fie totul bine!

si inca o tura de incurajari! de dat inapoi nu mai poti daca tii s-a rupt apa, nu?

GO GO GO

Hai Decenuela!

34+

Mergi la inceput