BRAVO DECENUELA! Pufuleti2010-HAI ROCO,VIKII!(91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

va pupicesc pe toate, plecam cam in juma' de ora.
sa il pupati pe tati si pe bebe la 12 noaptea si sa fiti fericite!!!

ne vedem/auzim la anu' (ce tare suna asta. mi-a placut de cand eram mica...)

La multi ani, dragele mele mamici, pufuleti si gravidute!

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

MESAJ DE LA MCRISSA:

"La multi ani pentru toate mamicile de pufuleti!noi pe 3 suntem programati la cezariana.la mine e a 18 a zi de spital,perfuzii.multi pupici."

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

in sfarsit reusesc sa scriu si io 3 cuvinte....desi azi am stat cu sufletul la gura citind in pauzele de la bucatareala...

cred ca am fost binecuvantate cu ce mai frumoasa zi din an din mai multe puncte de vedere...

dar am bocit azi...asa de pe la 3...de cand m-am trezit. ba mesajele fetelor de la fulgusori...ba raspunsul nostru de ;a cris si plateea.....jos palaria fetelor...

ma luase inima cu roxy pe la 5...intru la 10 ca anascut...nu stiu toate s-au intamplat astazi altfel...ed asemenea citesc ca vikinga e in spital....mai tarziua acasa....biata roco e destul de incercata..dar tece..suntem alaturi de ea....

oricum pt mine fost cea mai emotionanta zi...de pana acu

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, am avut o zi asa frumoasa... ca tot anul care s-a scurs. Vreau sa va urez si eu sanatate si fericire, sa vina bebeii sanatosi si mancaciosi, sa aveti liniste in familie si sa auzim numai vesti bune.
La multi ani 2010!!!!

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Doamne fetelor ....! ce mesaje! si acum sunt cu nodul in gat! si ma bucur ca e de bine....

2010 te asteptam cu drag!
cris.dogarel, plateea niste minunate....numai cuvinte de lauda am ptr voi! cum stiti voi sa exprimati ceea ce simtiti, si ati facut-o in numele tuturor!
Bun venit pe lume Diana, sa fii cuminte si sa o faci pe mami fericita.roco....asteptam vesti! nastere usoara sa ai!
vikinga eu le mai tin putin deoparte.
bea cum esti? schimbari?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

va doresc un an mai bun ca cel ce trece sa fie mai bogat,mai linistit,mai voios,la multi ani mamici si burtici
la multi ani 2010!
sunteti minunate si eu va multumesc ca existati si lasati o amprenta si in viata mea ce este mai frumoasa cu ajutorul vostru!

36+
AMR 4 sapatamani speram
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Dragi mamici(deja) si viitoare mamici de pufuleti,
Vrem si noi sa va uram un an nou 2010 minunat, cu sanatate si sa stiti sa va bucurati de tot ceea ce se intampla in jurul vostru.
Pentru multe dintre noi, cele aflate la prima sarcina, va aparea o calitate noua....aceea de mama.
Ce poate fi mai minunat.
Sa ne dea Dumnezeu nasteri usoare, bebei sanatosi si sa avem parte de bucurii din partea celor dragi...dar sa stim si sa daruim dragoste si fericire celor de langa noi.
Se incheie un an minunat 2009, an in care a aparut "samanta" noastra in burtica...si vine un an si mai minunat 2010 cand vom cunoaste "samanta" sadita cu multa dragoste si speranta.
LA MULTI ANI!!!

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Fetelor chiar ca azi a fost o zi speciala si emotionanta!De la cazatura i s-a tras lui Rox_y? Cu Roco cum au evoulat exact lucrurile ca saraca e de ieri seara in spital. Ma gindesc la ea, Lorex te rog transmite-i gindurile mele cele mai bune, am citit ca si ea s-a gindit draga de ea la mine. Nu am putut dormi, am avut nevoie de aer curat asa ca am bagat o tura cu ciinii, am dat cu aspiratorul acele de la brad, am facut o salsa cu fie-mea in brate si ma rog chiar sunt acum in buna dispozitie, am mai uitat. O luam de la capat:)Plateea pai tre sa zici, hai ca esti cu simturile astea la cote inalte vad:) Nasc miine ori in 5 zile?Bea eu zic ca esti aproape de nascut, mai e si ora aia de mers..stii ce as face in locul tau? As suna la clinica sa intreb ce si cum, asa se face aici de ex. Intii suni, ca moasa de ex nu e acolo in spital,doar dimineata la control, "e de tura" dar acasa, ma rog pe aici e si chestie de 10-20min sa ajungi la spital. Si asta de raspunde la telefon si te indruma, intreaba ce fel de dureri, la cite minute, etc etc si zice ea pai veniti acum ori inca nu e cazul, mai stati linistite acasa si veniti de contractiile sunt asa ori s-a rupt apa. Si poti sa afli si cam ce personal au in seara asta si miine. Macar o sa ai drumurile libere e si asta un noroc. Aveti zapada?Oricum la dureri de nastere nu se ramine acasa, pe ultima suta de m si bb trebuie monitorizat. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Dragele mele, astazi a fost intr-adevar o zi tare emotionanta! Ma bucur ca fac si eu parte din odiseea pufuletilor, sunteti deosebite toate!
LA MULTI ANI pentru 2010!
Va doresc un an nou minunat, cu multa sanatate, care sa va aduca bebei sanatosi! Sa aveti parte de iubire si numai de lucruri frumoase in noul an!

Carmen 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

La multi ani si din partea noastra!...

Nu am citit.. cred ca a nascut rox_y si atunci FELICTARI SI BEBE SANATOS

Vikinga
ROCO

Pentru toate burticaniiile sa fie un an nou plin cu bucurii, satisfactii pe toate planurile....

37+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput