BRAVO DECENUELA! Pufuleti2010-HAI ROCO,VIKII!(91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Evident ca am uitat ceva: LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE VASILE, VASILICA, ETC!!!
Noi am petrecut foarte frumos, am avut musafiri la aperitiv si apoi ne-am distrat batraneste la TV. La 12 noaptea am iesit pe balcon si-am vazut artificiile, cu sampanie pentru copii. Eu n-am mai facut niciodata revelionul acasa si nu stiam ce dusi pot fi oamenii. Au aruncat artificii (bombe de toate felurile) pana nu se mai auzea nimic de latrat de caini si alarme de masini. Mi s-a parut ingrozitor, dar mi-am dat seama ca nu era nimic inca... au inceput sa arunce din balcoane cu sticle de sampanie si pahare... Asta evident in masinile parcate langa bloc. Eu cred ca unii inca au ramas in 1500, n-au tinut pasul cu astia de au sarbatorit venirea lui 2010. Dupa 12 noaptea am mancat peste (ca asa e traditia) si iar tv pana la un moment dat cand . Mai grav e ca m-am trezit cu gandul la tortul care nu fusese taiat si la ora noua mancam tort. Pe deasupra mesaje, telefoane si urari, ca asa-i frumos.

Si ca am terminat cu expunerea, sa nu credeti ca mi-au revenit neuronii acasa. Am doua intrebari MAXIME:

1. VIKINGA, CARE E FENOMENUL CU DILATAREA? ADICA AI AJUNS LA DILATARE TREI, TE-AI OPRIT SI AI PLECAT ACASA... SI DILATAREA? CRESTE...SCADE...RAMANE CONSTANTA? SI INCA O INTREBARE CONEXA: SIMTI CEVA CAND AI DILATARE DOI, TREI, CINCI? MA REFER LA FIFI, NU CONTRACTII SAU DURERI DE SPATE?
2. DE CE I-A FACUT DECENUELEI CEZARIANA? CA S-AU RUPT MEMBRANELE SI N-AU INCEPUT CONTRACTIILE? CA SI ROX_Y TOT ASA AVEA APA GARLA SI N-O DUREA NIMIC...EU NU MAI INTELEG...
Ma iertati ca am scris cu litere mari, nu m-am zburlit, dar sper sa ma lamureasca si pe mine cineva...ca tare sunt in ceata!

Baly, bine ai revenit! Te asteptam mai des si La Multi Ani ca la tine abia acum a venit anul nou!

Larisel, ce bine ca au luat mandrele in greutate. Sunt asa de dulci... Umidificatorul daca nu-ti mai trebuie poti incerca sa-l vinzi si sa-ti iei dezumidificator daca ala iti trebuie.

Onitza, super sunteti!

Acum as vrea sa va impartasesc din programul de la TV care m-a inspirat in alegerea unei dorinte. Vreau la Moscova!!! Mi s-a parut superb focul de artificii si orasul. Cred ca nu-s normala, toata lumea vrea Caraibe si Republica Dominicana, si eu vreau in Rusia?

Bea, bine ca te-ai mai linistit! Bebe Ivan sa faca bine sa stea cumintel ca mai are pana vine medicul.

Ratusca, eu stiam ca gynipralul e mai tare ca no-spa-ul forte, dar daca ti-au trecut contractiile e bine.

Eu am contractii nedureroase o gramada, a fost o discutie cu statul pe spate si contractiile... si eu ma vait. La mine buba e ca ma doare coloana daca stau foarte mult cocosata si cand stau pe stanga sau pe dreapta stau si adusa de spate si cu genunchii mai spre burta si cad din lac in put. I-am zis lui tati ca dupa ce vine bebe ii iau scandura (el are o scandura pe care doarme cand se intepeneste ca si el are la coloana diverse).

Apropo, Decenuela, ai liber la dormit pe burta! Daca te lasa Luca sa dormi!

Mamidepuiuti, bine ai revenit si tu... tare ne speriasem ca pierdem sirul la pufuleti!

Hai ca m-am intins, cat o zi de post.

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna fetelor!
A mai ramas ceva cafelutza?

Despre Roco nu mai stiu nimic...o sa-i trimit sms acum, dar ma tem sa n-o agasez cu sms-urile...

SANATATE MULTA SI SA CRESTI MARE BEBE PATRIOT!!!
Pupici mamicii tale scumpe!
Vrei sa-ti spun un secret?
Esti un norocos sa ai asa o mamica!

La multi ani celor ce poarta nume de Vasile/Vasilica!

Speram sa avem un an mai bun!!! Doamne-ajuta!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

LA MULTI ANI 2010!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata 2010 la multi ani!
bun venit bebe luca...ce noapte fetelor!

hai fetelor scoateti puitii la lumina!

36+
AMR 4 sapatamani speram
poze

Mergi la inceput

Cristies,
nu esti singura, si eu imi doresc sa vizitez Moscova, Sankt Petersburg...da'..sotul meu cand aude -cam asa face!
Cat despre Decenuela, din cate m-am prins eu, i-au facut ceza pt ca nu se dilatase destul si pt ca pierduse lichidul nu mai puteau astepta..

Larisel,
doi pt fetitele tale cuminti si ascultatoare si inca unul mare
pt tine, mamica eroina!

_

LA MULTI ANI 2010!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

La multi ani burtici si mamici! anul nou a inceput tare frumos, sa fie un an norocos pentru toata lumea

larisel, felicitari pentru bbline! eu am vazut la Cora dezumidificator cu pastile, 35ron parca. vazusem si pe net dar nu mai tin minte unde..daca mai dau de el te anunt.

onita, frumoase pozele.

si eu ma intrbam aseara de ce o fi facut decenuela ceza; ma gandesc ca nu s-a dilatat. oricum a scapat repede

39+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

AMR 1+!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu mai sunt vesti despre mamici si bebici...??????????????????????

ooooofffffffffffffffff

no bine, m-am apucat de strans un pic prin casa, ca mi se parea ca e mizerie, da asa doare spatele zici ca il taie cineva................ce greu e sa te mai misti acum.la 9 luni.,.............greu pt mine................

cred ca decenuela nici in visele ei cele mai indepartate nu visa , ca azi va naste.....................

doamne abia astept sa il vad pe bebe Luca................

si pe fetita lui roxy/.........

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor

Raspuns de la Roco:
"Dragele mele sunt inca aici, nu stiu ce-o sa se intample cu mine.am dureri tot mai mari swi ei nu fac nimic.nu dau nimic pt dilatatie, doar paracetamol.am obosit incerc sa dorm putin.felicitari si multa sanatate pt dani si bebe.Sunt terminata!"

Sa ne rugam pt ea

_

LA MULTI ANI 2010!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

larisel, uite ca l-am gasit si online:

http://www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Dezumidificator_aer/Henkel/Absorbant_de_umiditate_Ceresit_Mach_3

39+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

AMR 1+!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI, DRRAGI GRAVIDUTE!
Sa avem un An Nou bun, cel mai bun de pana acum, sa ne tinem bebeii sanatosi in brate, sa ramanem unite aici pe DC.

FELICITARI DECENUELA! BINE AI VENIT LUCA PRIMUL PUFULET DIN 2010!
Ce surpriza ai facut parintilor tai! Sa fii sanatos, mancacios si voios!

Hai ROCO curaj in continuare!
Vikinga ce face Letitia? Mai sta si azi in burtica?

BEBE TUDOR LA MULTI ANI LA PRIMA TA LUNA!

Larisel, bravo ca au luat printesinele in greutate si sunt bine. Nu te mai necji cu banii.
Baly, bine ai revenit, chiar acum doua zile intrebam de tine. Ma bucur ca sunteti bine!

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor

Raspuns de la Roco:
"Dragele mele sunt inca aici, nu stiu ce-o sa se intample cu mine.am dureri tot mai mari swi ei nu fac nimic.nu dau nimic pt dilatatie, doar paracetamol.am obosit incerc sa dorm putin.felicitari si multa sanatate pt dani si bebe.Sunt terminata!"

Sa ne rugam pt ea

_

LA MULTI ANI 2010!!!

Doamne, cred ca e cea mai crunta chestie pe care am auzit-o, e acolo de aprox 38 de ore, nu se poate asa ceva ce bine e in spitalele noastre, totusi....
Doamne ajuta!!!!!!

34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)

Mergi la inceput