BRAVO DECENUELA! Pufuleti2010-HAI ROCO,VIKII!(91)
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
Ma vait de pe 01 ianuarie??? 

mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, in familie
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Noi suntem super incantati ca alaltaieri am cantarit fetele (care au implinit 3 saptamani) si au ajuns amandoua la super-greutatea de 2.6 kg...asha ca-i dam bice: papica, somn si baitza...Ieri am facut si vaccinul restant (bcg) si am plans tare-tare...Am facut si o consultatie la neonatologul care ne-a primit pe lumea asta si se pare ca suntem ok, mai ales ca eu ma cam stresam cu luxatiile frecvente de shold...m-am mai linistit dupa vizita asta la medic...Mare lucru sa-ti stii puiutzii sanatoshi, parca iti arde si tie de viatza...Daca tine vremea o sa incepem sa ne si plimbarim pe afara cate putzin... Am vazut ca vorbeati de umidificatoare...eu sunt asha de suparata ca din uscaciunea pe care o aveam in octombrie in casa, acum avem o umiditate prea mare de ne-a aparut si mucegai pe peretele exterior din camera fetelor...si izolatzia cu polistiren o aveam prevazuta pt anul urmator...s-ar putea sa-mi iau acuma dezumidificator...problema este finantze limitate (inca nu am strans nici banutzii pt carucior si deocamdata il vom folosi pe cel primit). Ma gandesc cu groaza ca o sa intru pe cic care se primeste cu intarziere de luni de zile, nu stiu ce vom face...offf... mami de Katya Natalia si Sofia Alenaalbum bb-lushe odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, in familie |
Dar de la ce ati facut igrasie, doar de la utilizarea umidificatorului? Sau de la baitele in camera?
Ratusca
35+ 
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
plateea spune:
larisel, asa, mami, zi-le pe toate...
aici, chiar daca nu se rezolva, macar te ridici din fata calculatorului... mai usoara!
asa ca zi-le, ca zici bine! suntem muuulte dintre noi in situatia asta, sau vom fi cat de curand, asa ca nicaieri n-o sa fii inteleasa mai bine!
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Ma vait de pe 01 ianuarie??? ![]() ![]() ![]() mami de Katya Natalia si Sofia Alenaalbum bb-lushe odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, in familie |
Ei lasa, ca nu ai inceput cu problemele, ai inceput cu vestile bune, anume ca bebelinele au luat sanatos in greutate! La mai mare, sa puteti iesi cat de curand in parc!
Ratusca
35+ 
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
Beatrice1982 spune:
larisel ma bucur ca au luat bebelinele in greutate..............
lasa sa fiti voi sanatoase apoi vin si restul dupa voi.....................
oare ce face decenuela??????
eu tot nu am inteles..............i-a facut cezariana?
roco oare ce face?????????
dar roxy cu fetita?
Poze
Bea
37+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
onitza supe v-ati distrat voi acolo.......................
si pozele sunt foarte faine
si alea cu artificiile superbe!!!!!!!!!!!
cine merita laudele?![]()
Poze
Bea
37+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
cris.dogarel spune:
larisel, pupam fetele mari si sa aveti un an bun, sanatos, ca bani si santiere faceti voi cumva.
mai folos. umidificatorul? sau oricum raul e facut? lasa, se repara

LA MULTI ANI, TUDOR!!! SA CRESTI MARE, CUMINTE, SANATOS SI IUBARETZ!

ratusca, ciudat ca merge mai bine no-spa decat gynipral, dar rezultatul conteaza
lorex, Vi4i, dati si voi un sms la roco, sa stim daca agitam motzate sau bagam felicitari (desi nu cred ca inca mai e in travaliu
)
plateea,
pai carti si somn? aici era actiunea!![]()
onitza, ce party k lumea!! il inveti la dixtractii de mic....![]()
. Nu, nu seamana cu tati, ci 100% MAMI!
Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
haircut spune:

FELICITARI, DECEUNELA! BUN VENIT PE LUME BB LUCA!!!

Cata actiune zilele aste pe aici

La multi ani, dragelor, un an plin de pufuleti sanatosi si cumintei!!!

Noi ne-am petrecut la niste prieteni in Saftica, am papat, am ras, ne-am distrat, mai greu cu miscatul, dar a fost ok. La 4, cand am plecat aveam picioarele umflateeee
butuci, nu alta, de-abia m-am putut incalta
de vreo 3 zile au inceput sa se umfle tare mainile si picioarele si sa ma doare articulatiile mici de la maini, mi-am adus aminte de Lillyca(oare ce mai face?) O sa incerc sa reduc cat pot de mult sarea si sa speram ca va fi mai bine![]()
34+
Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)
cristies spune:
Buna dimineata si La Multi Ani gagici. Multumim de toate tratatiile Plateei si cafelele de la Lorex si Decenuela (via Cris.d).
BINE AI VENIT BEBE LUCA!!!! SA FII SANATOS SI MANCACIOS IAR MAMI SA AIBA PENTRU TINE LAPTIC SI FINETUL CEL MAI FIN!!!
LA MULTI ANI TUDOR DE ANDRE_LINA, LA O LUNA ESTI DEJA BAIAT MARE
. SA FII CUMINTE SI SA N-O SUPERI PE MAMI!!!
HAI ROCO!!!

HAI VIKINGA!!!!

37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
mariucasara spune:
Neatza si la multi ani!
Bine ai venit bebe Luca! Felicitari decenuela! 
La multi ani Tudor Andrei la implinirea unei lunite!
larisel bebelinele au luat foarte bine in greutate. La mai multe kg.
Cu umiditatea stiu ca o problema mare mare ca sunt patita. Exista niste dezumidificatoare ieftinute (pana in 60 de lei) cu pastila dar din pacate nu prea sunt eficiente. Totusi daca a aparut deja mucegaiul poti incerca.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
36+
Sebastian Petru