*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (96)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am citit acum ca in primul an fetitele cresc cam 24 de cm fata de cat au avut la nastere...Sara a avut 46...deci e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca

Manumanu pana acum vreo 3 sapt piciul avea 3 reprize de somn pe zi. De atunci a ramas doar cu 2 reprize.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

La multi ani fetelor, minunilor si consortilor vostrii! Sa fiti sanatoase, voioase si optimiste, si sa nu lasati pe nimeni sa va indeparteze de obiectivele si visele ce le aveti in minte!

Oti tie in special iti doresc o sarcina usoara, o nastere usoara, o noua minune care sa va intregeasca si fericeasca pe deplin!!! Si eu cred ca numarul ideal de copii e 3 (dar kilele in plus ramase si teama ma imnpiedica sa ma gandesc la mai mult de 2) si da, te invidiez din tot sufletul meu, cred ca in continuare ca sarcina e o stare de gratie si imi doresc si eu o noua minune (astept anul 2012 cand ar putea sa imi iasa fetita dupa tot felul de teste si prostioare, oricum acum situatia locativa nu tine cu noi, asa ca eu stiu f bine ce zice Bebecris).

Noi suntem bine, Damian a pierdut alura de bebe si arata a baietel in toata regula, nu am idee daca a depasit pragul de 9 kile, ca tot pe acolo se invartea vreo 4 luni, am incetat sa mai imi fac probleme inutile pentru ca el mananca, chiar daca cu adjuvante (Sf.You tube sa traiasca cu ale lui reclame de la Whiskas, Jacobs, Evian water si muzicile preferate), e vesel, tot timpul e in miscare, rascoleste si scotoceste peste tot, nimic nu ii este strain de atingere, doarme in patutul propriu noaptea, face numai prostioare si se bucura ca atare de fiecare in parte. Este lumina mea fara de care nu imi vad sensul...Poze cu specimenul blond la semnatura. Va pup cu mare mare drag, a voastra

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://family.webshots.com/album/576145840Frwmsr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Am postat de doua ori asa ca reparam greseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

aleinad, multa sanatate si voua! am scapat mesajele cu boala din urma, dar ce are, tot bronsiolita? mama ce de cortizon, astia macar il dau in aerosol aici, nu direct in sistem.

la noi au inceput reducerile si am fost sa ne imbracam/incaltam mimozele. costa 2 copii frateeee!! eu le iau inclusiv pentru iarna urmatoare caci frigul vine inainte de reduceri si prefer sa le imbrac in toale scumpe la pret de toale ieftine, decat toale ieftine luate neredus care tin putin si arata ieftin.

PS: eu credeam ca dolto e musiu, nu madam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Pentru asta va invidiez pe cei ce traiti in vest, pentru oferta bogata si pentru perioadele de reduceri Sper sa fie reduceri si prin Austria, ca plecam in cateva zile si mi-am pus in cap sa-mi imbrac si eu mimozele pentru tot anul

Citat:
citat din mesajul lui alra
la noi au inceput reducerile si am fost sa ne imbracam/incaltam mimozele. costa 2 copii frateeee!! eu le iau inclusiv pentru iarna urmatoare caci frigul vine inainte de reduceri si prefer sa le imbrac in toale scumpe la pret de toale ieftine, decat toale ieftine luate neredus care tin putin si arata ieftin.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Anca, si al meu sot s-a lasat de fumat din iulie, dar inafara de vreo 8kg in plus, n-am simtit nimik altceva, el e tare retinut si introvertit si nu prea lasa sa se vada multe. Oricum, e o perioada trecatoare si merita sa-i inghiti mai multe perioada asta, gadeste-te ca e pentru o cauza tare buna si sanatoasa

Ramo, si eu am citit ca la 1 an au cu 24cm in plus fata de nastere, deci e ok. Cati are vreo 82cm, dar s-a nascut la 57cm

Cati are doar un somn pe zi de vreo 2 luni, doarme cam doua ore in intervalul 13-16. Se trezeste dimineata la 8-8.30 si seara adoarme in jur de 22.
Carne de porc inca nu i-am dat pentru ca noi nu suntem mancatori mari de porc, cred ca gatesc porc o data la 3 luni. Vara mancam ceva mai mult la gratar, in rest nu prea. Insa stiu ca dupa 1 an se poate da fara probleme, in special cea degresata.
Am citit de curand intr-o revista de sanatate ca se merge/recomanda din ce in ce mai mult pe carnea de porc in defavoarea celei de pui, ultima fiind din pasari hranite cu multe antibiotice si hormoni. Inclusiv la copii. Acuma...nu mai stii pe care sa crezi, fiecare cum il taie capul. Mie nu-mi place porcul de exemplu si mananc mult pui si curcan, cam asta le getesc si fetelor. Sotul e fan carne de porc, insa a renuntat pentru noi, ca io nu gatesc separat orice ar fi.

Ma duc sa le pregatesc pentru baie

Mergi la inceput

M-am ingrasat 1kg de sarbatori Voi cum stati??
Cica ma duc la ski, deci teoretic ar trebui sa fac sport si sa slabesc.....oi vedea cum va fi cu practica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

M-am ingrasat 1kg de sarbatori Voi cum stati??

idem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

eu 1,6kg
si inainte sa plec in vacanta aveam sub 59 , cu 100 gr
ceea ce nu reusisem de cand am nascut..

mami de Thomas

Mergi la inceput