Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Vikinga,nastere usoara!
Eu cred ca-i e bine fetei acolo,caldurica,papica,apa,suculete ..totul de-a gata asa..e mai bine ca-n vacanta:)))

care suculete? acu' c-a dat de sampanie, o cred ca mai sta nitel, ca stie ea ca asa ceva nu mai primeste in urmatorii 18 ani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Nastere usoara!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Un pup si-un gand curat si din alpii elvetieni. Si eu care tot asteptam sms-ul cu dimensiunile printesei... Da' na, cre' ca o sa fie vreo artista ceva ca ii place sa se lase asteptata. Si cu cat facem galerie mai mare, cu atat se bucura mai mult Letizia si-si rade in barba de noi. Bravo tie, fatuca disteapta, ai sa fii ca mami (asta-i un maaaaare compliment, sa stii micuto )
La multi ani Laura si sa fii sanatoasa si fericita alaturi de intreaga ta familie. Si bineinteles, asteptam cu drag noutati din Sylt... Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, noa si io care o laudam ieri pe Letizia ca e fetita de fetita si se naste ea de Revelion! Vad ca ne-a facut figura aici la toate, mai mult tie ca noi vorba aia...ne lejerim pe aici citind cand nasti, cand nu nasti . Hai ca vine ea cand e pregatita, mie mi-e teama ca o sa ratez momentul, ca poimaine o luam la drum spre Egipt(remember, nu?). si stau aici cu pagina deschisa, la refresh ca sa nu cumva sa ratez momentul daca se razgandeste domnisoara si apare mai devreme de 41 batute pe muchie . Te pup!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vik, n-o mai tzii pina in 4 si apoi le serbam impreuna, al diferentza de 10 ani, pe printese Oricum, pe urma te inscrii cu capricornutza ta si la capitolul de rigoare

Pup si las ca stie ea Letizia cind sa apara!

PS Mihaela_S concediu placut si astept sa-mji spui impresii de acolo (era pe lista noastra de Revelion, dar am ajuns la Barcelona, si nu.mi pare rau de loc). Unde in Egipt mergetzi? Drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Andreia, mersi mult! 4 zile la Cairo si 10 la Hurghada. E un subiect la Calatorii deschis de mine pe vremea cand ma informam si vik mi-a fost sfatuitor bun .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E abia 10 seara la mine
Asteptare scurta si o nastere rapida iti dorim, sa ne mai scrii Eu intru sa te citesc

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Vik, ti-am zis: artificii si pepsi

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca se naste maine, ar fi in aceeasi zi cu Tiberiu Olah, compozitor de geniu , dar la 82 de ani diferenta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buli intii de toate La multi ani lui Matei! Si tie Dark Bendis La multi ani pt sarbatoritul de Revelion! Chiar asa cum e cu inductia nasterii in UK in spitalele de stat, ca stam noi fetele de la Pufuletii de 2010 cu ochii pe Roco din UK si saracuta de ea, i-au indus nasterea de pe 30 dec la ora 22, ma rog atunci era internata, mai trimite cite un sms e terminata si la captul puterilor cu dureri si nimic..Ca si pe aici nu se intervine te lasa mai ales de te vad tinara si-n putere cica e normal la prima nastere ca uneori femeile sa aiba un travaliu mai lung. In fine, am tras-o si eu cu durerile rau de tot la Aldo de dupa 36 de ore nemincata, nedormita eram in transa dar pe urma cind dilatatia a fost de nu stiu cit s-au ocupat de mine si am nascut rapid. La fel epiduarala se foloseste rar de tot, ca cica la ce bun daca in mom expulziei pacienta tre sa simta sa impinga bine. Oricum Roco dupa 48 de ore saraca..nu o fi periculos pt bebelus? Parca blamam inainte usurinta de a face cezariana in Ro, dar acum mai bine ma abtin, nici nasterea asta naturala cu orice chip nu e deloc o chestie buna.Asa ca prin comparatie eu-s bine, chiar nu ma pling deloc! Sunt o norocoasa.Am avut o sarcina extraordinara, am radiat de s-a simtit pina si aici pe forum, dadea mierea afara din mine:) doar ca da am avut si eu o dorinta si un moft, sa nasc in 2009. Asa prin sapt 39 sa fie, nu iar in sapt 41. Pt ca prelungirile chiar sunt greu de dus, bebeii se intremeaza bine in astea 2 saptamini din ce am observat la masuratori si uite asa i-am facut pe amindoi peste 4 kg si ultima nastere chiar daca ok, fara probleme nu am ce reprosa moasei, dr, totusi Nadja mea la 4500gr si in forta..well imi da ceva frisoane pe spate cind imi amintesc. Chiar si pe la citeva lunisoare cind se juca pe linga mine ori cind s-a ridicat de pat si statea intre picioarele mele tinindu-se si de atingea cu capusorul ei zona dintre picioarele mele, fara sa ma gindesc ma treceau instincitv apele. M-am recuperat bine, am facut si sport din ala pt zona respectiva dar oricum mai confortabila as fi fost cu un bb pina in 4kg asa la 3800gr si o sarcina o tira mai scurta, nah si eu cu o dorinta de mama la a treia nastere:) Parca ziceam ca o merit. Am incercat orice: -in sarcina am fost activa, sunt de fel, am mers mult pe jos-am reusit sa nu iau prea multe kg si mi-a ieist bine treaba asta pina in sapt 38 ca dupa aia am dat mai rau ca niciodata in dulciuri, mai ales acum spre sfirsit... de groaza cum m-am recompensat din sapt 38 sdi pina acum am luat 4kg, deodata nerabdarea mea s-a transformat intr-o stare in care aveam nevoie mai mare si mai mare de cicolata.-am baut si ceai de zmeur, am facut si acupunctura speciala pt asa ceva eu toma necredinciosul in alternative din astea-am incercat si un amestect cu ulei de ricin care da, a facut o diferenta mare, aveam contractii inainte si dupa ce l-am luat in citeva ore s-au accelerat-am baut si cola rece ca pepsi ca Buli nu am gasit:) Da Buli cum am citit mesajul tau direct asta am facut:)-din sapt 39 nu m-am mai ferit la mutat o mobila, carat cumparaturile, am ris fericita cind doamna ce ma mai ajuta la curatenie si-a luat concediu:), am dansat cu Nadja in brate, de 2 saptamini fac bai fierbinti zilnice....ce mai, nu m-am ferit de la nimic.Ei da' gena de moldoveanca tarancuta a fost mai puternica:))Si de fapt trebuia sa ma astept la asta, ca vb aia copiii mi-au iesit blonzi cu ochi albastri, nimic latin de la italiano-spaniolul meu, chiar is curioasa de asta mica acum isi va onora numele spaniol si va iesi mai brunetica si creola. Ca doar zice la carte ca gena inchisa e dominanta dar au uitat sa scrie cu steluta un PS ca nu si cind e vb de gene de moldovence-rusoaice la mijloc eu cred ca de as face un copil si cu un negru tot blond cu ochii albastri ar iesi! Neaparat dupa 41 de sapt:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile

Mergi la inceput