Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Vikinga, nastere usoara iti doresc. Bebe frumos, sanatos si norocos.
Hai, bebelina !

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vin si eu de peste ocean sa-ti urez nastere cat mai usoara si bebe sanatos!

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip
vin si eu de peste ocean sa-ti urez nastere cat mai usoara si bebe sanatos!USwww.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Hai nu fi suparata, asa a iesit ce am dat sa scriu cu fetele de pe ocean, vb aia Conchita care i-a luat cel mai mult apararea Sabinei tot de peste ocean e, ieri si azi am vb cu prietene bune de peste Ocean ca am chiar destule si am mai vb azi la tel cu una speciala din Canada nu putem fi in fiecare moment atenti la ce vrem sa zicem din graba si cu altele pe cap ne ies si aiureli, generalizari nepotrivite dar din graba nu mai corectam ca speram sa se inteleaga ideea:)Multumesc fetelor de gindurile bune!Nadja care e f cocheta din fire, extrem chiar, nu a mai avut ochi sa ma vada nearanjata si ma fugarea cu rochite, bratari si margele, lol mititica de ea:) Zicea si mami printesa.Asa ca acum is rujata ca nu m-ar lasa altfel, cu o tunica movalie si vesela si cu o groaza de bratari de zornai ca o sorcova. M-a facut si o salsa si e tare fericita sa ma vada asa ca o printesa si mai ales acasa.Un an nou bun fete dragi si va multumesc inca o data!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hihi, pe femeile insarcinate nu poti tine supararea, ce sa-i faci?
pupici si bafta!

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ahaaaa, eu o asteptam pe Letizia cu plugusorul si tu te impodobesti

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tot degeaba daca nu ne dai poze asa gatita
Inca mai poti naste de Anu Nou...la mine nu-i decat 7pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Letizia, hai puiule cu sorcova, te asteptam la colindat! :-))
Vikinga, e de bine, de ziua ei o s-o sarbatoreasca mereu tot mapamondul, iti dai seama? :-) asta cu gravidenia pe viata - am avut si io o alarma falsa doua saptamani inainte de termen si eram asa fericita. dupa aia, cu cat ma apropiam de termen, cu cat nu mai voiam sa nasc. mi-as fi dorit sa raman gravida si dupa nastere. :-))

lasa sampania, mai bine inca un ceai de zmeur, ca de la aia te-a luat cu contractii, precis. :-)) La Multi Ani, si sa nasti usor ca fulgul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

La multi ani, Vik! Si speram sa ii spunem astazi si micutei dive Letizia La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La multi ani si un 2010 plin de fericire

Nicio veste de la Letitia ??? (frumos prenume )
Vikinga, haide cu vesti !!!

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Vik, La Multi Ani . Se vede ca Letizia e nordica adevarata: se grabeste incet-incetisor :)) Stie ea ce stie!! Va pup.

Mergi la inceput