Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Luna ce frumos a fost si la voi:) mi-a facut placere sa citesc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bravo mami!
Deci merge si tzitzi bine? pare ca se satura din ce povesteti

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, ce frumos povestesti tu despre bb mic , se vede ca formula 3+2 e cea potrivita pentru voi.

Ma bucur ca ti-a placut surpriza ... aveam inima stransa ca nu o sa ajunga la timp pachetul , dar Letizia nu s-a grabit ... asa ca norocul meu.

cele 3 stelute si pe mamica lor super calma si multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari pentru Letizia mica, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Asa frumos povestesti ca parca-mi vine si mie sa ma apuc de bb 3.

Contractii dureroase de retragere a uterului eu am avut la bb1 si eram dupa operatie. Cum imi punea copilul la san, cum trecea si mama anesteziei si-mi venea sa ma sui pe pereti. La bb 2 am scapat de astea, da' am avut cefalee, tot sa nu zic si eu ca am nascut usor.

Armonia asta in familie de care vorbesti tu, eu am simtit-o anul trecut pe vremea asta. Fetita era mica, cuminte, dormea unde o puneai si eu aveam timp sa ma ocup de cel mare. Din pacate pe la 6 -7 luni mi-a schimbat cineva copilul cel mic si s-a dus armonia.

Inca o data, felicitari!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Oooo, ce frumos ai povestit Vik si ce pofta de o creata mica si dulcica si cu ochi albastri mi-ai facut
Sunteti o familie tare reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Felicitari Vikinga!
Si noi te citim din umbra!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aterizai si eu din vacanta...asa ca felicitari intarziate mami Vik si bb Letizia! . Ai o zi minunata de nastere, e ziua surorii mele, asa ca ma voi gandi cu drag la tine an de an, scumpa mica. Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai o viata lina si plina de bucurii! Vik, ma bucur mult ca sunteti bine cu totii, sa stii ca m-am gandit la voi de departe....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Laura, m-ai lasat paf cu povestirile tale. Pai mama eu am impresia ca esti intr-o superstatiune unde toata lumea (inclusiv copilasii din dotare) te rasfata, unde miroase a trandafiri si e asa, o lumina frumoasa, placuta, tot roz, bineinteles.
Ma faci sa ma mai gandesc o data la bebe 2 (acu' la batranete) cand citesc randurile tale. Da' raman doar cu gandul, ca dupa cate-am tras cu nasterea Francescai, mi-a pierit pofta si mi-ar fi cumplit de teama. Da asa o atmosfera dintr-asta ca-n povestile lui Anderson unde lipseste orice zana rea, o tara de povesti parca m-ar tenta. Sa dea Domnul sa ramai acolo o viata intreaga in al noualea cer cu toti cei dragi tie. Te citesc cu multa placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vikinga, m-ai terminat! Tocmai reusisem sa-mi ametesc dorinta de bb3 si sa ma conving ca nu-i cea mai buna idee cand ce fac eu? Citesc povestile astea frumoase

Sa va creasca copiii mari si sanatosi si sa fiti o familie fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Vikinga !
Bine ai venit pe lume, Letizia !
Va doresc sanatate si sa va bucurati in 5 de fiecare noua zi, la fel ca in aceste zile minunate din preajma nasterii printesei voastre mai mici !
Multumim ca impartasesti cu noi, lucrurile frumoase ce ti se intampla !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput