Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 21
Nicoleta spune:
Uite cum Vikinga indeamna indirect lumea sa-l faca si pe bb3... Mi-au dat lacrimile la povestile tale! Sa fiti sanatosi si fericiti in continuare!
Deianira spune:
Vikinga, ai povestit fantastic!
Sa-ti traiasca minunile si sa aveti parte de multa fericire!
lorex spune:
M-ai facut mandra ca sunt moldoveanca!!!
Fericirea pe care o simti sa dureze toata viata iti doresc, mamica scumpa de vikingi pretiosi!!!
Te-ai gandit sa scrii o carte? Ar avea succes...
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza
mitumac spune:
Minunat si emotionant....povestea ta vikinga ne face sa ne dam seama de ceea ce conteaza cu adevarat in viata...
mai ales la primul bebe...sunt mii de intrebari pe care ti le pui....dar nu ai pe masura raspunsuri la ele...
trebuie sa listez povestea voastra, sa o citesc de cate ori am senzatia ca nu vom face fata, si sunt sigura ca si cu ajutorul divin vom fi in stare sa fim si noi parinti in limite normale.
Felicitari....pentru curajul de a avea 3 copii, de a fi o mama si o sotie normala si de a oferi bucurie si speranta celor din jur.
36+
oLo spune:
Bravo Vikinga! Sa-ti traiasca capricornuta!
Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa ajungi totusi la spital sa sa nasti, nu ca mine, care am "preferat" sa chem pompierii ca mi-a fost "lene" sa ma duc la spital...
vikinga spune:
Olo tu erai:)!! Ce poveste extraordinara la voi:) Tot de bb3 era vorba, nu? Editez ca vad acum ca ai doar 2 pui. Pai cu siguranta ca de ma luau durerile noaptea as fi zis ei hai usor usor avem noi timp sa ajungem la spital, stai sa chemam pe cineva sa stea cu copiii, sa-i explicam ce si cum, curata masina de zapada, ehei pe drum nasteam:))) Dar nu mai retin in cazul vostru toata povestea, cum de nu a ajuns ambulanta si au ajuns pompierii, oricum extraordinara, cred ca va amuzati acum cind va amintiti:) Pup si la voi mamica curajoasa.Va multumesc fiecareia in parte, ati fost tare generoase cu atitea ginduri si vorbe minunate pentru noi, va multumesc. Dau pe dinafara de multe ce as mai avea de povestit cu voi insa tre sa mai amin, cind e timp trebuie neaparat sa dorm ca stim ca asta e inamicul numarul 1 in primele luni.Laura Takas, Ven, Carmen 77 ce surpriza minunata mi-ati facut!!! Ieri am deschis pachetul ca ma zapacisem in viltoarea evenimentelor si uitasem sa o fac. Paturica e superba si personalizata in romaneste cu Bun venit Letizia Linda m-a dat gata! Nu am mai avut pina acum nimic personalizat scris in romaneste pt copilasi, is tare fericita! Si felicitarile scrise de voi si pupicii lui Markus pt Nadja mea, mi-au mers la inima fiecare rindulet, va multumesc. Cica netul e doar asa o chestie rece si impersonala si dincolo de ecran nu-i nimic doar useri, nah uitati si voi.Tre sa va zic neaparat ceva haios si dulce:) Aldo al meu a visat ieri noapte ca a venit un hot si a vrut sa o fure pe Letizia, iar el s-a luptat si a salvat-o curajos si pe urma era in camera cu amindoua surioarele si a venit o apa mare si ele doua plingeau ca nu puteau inota si el a inotat si le-a luat pe fiecare in brate si le-a adus in siguranta undeva unde era cald si bine. Saracutul de el cita treaba si griji a mai avut in vis, cu atitea fete simte deja presiune:) si ce chestie si copilasii isi exteriorizeaza grijile in vis, in fiecare dimineata il intreb ce a mai visat uneori e doar funny dar ia uite uneori arata semne importante. Si doar nu-mi amintesc sa-i fi zis ca e de datoria lui sa aiba grija de ele ori ceva de gen, probabil doar asa ca e frate mare la 2 surioare, nu stiu discutii usurele in nici un caz asemenea situatii grele cu tzunami si hoti.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
Alexa Ioana spune:
iertata sa'mi fie intarzierea...
vik, felicitari din suflet ! bun venit micutei letizia, si pupici multi fratiorului si surioarei !
sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata cu totii !!!
ps: tare frumos ai povestit ! thank you for sharing !
Luna1 spune:
Vik ti-am citit povestea nasterii si asa frumos, a fost si ai povestitasa frumos ca mi-au dat lacrimile. Mai nasol e ca sunt la birou, tot trag nasul, deja a intrat sefu la ideei.
Asa frumos povestesti, asa frumos spui ce experienta frumoasa e Letitia pentru voi... Exact la fel am simtit si eu la Adelise, ca a venit sa ma intregeasca, sa-mi arate ca instinctul matern primeaza, sa invat sa zambesc cand plange, sa o tin in brate non stop ca maimulta, intre noi fie vorba si acum o car in brate, e puiul meu, mezina mea.
Povestea nasterii Letitiei este atat de similara cu nasterea Adelicioasei mele. Tot imbracata in hainele mele am nascut, intr-o rochie de vara, ca au constatat moasele ca "mai eeeeee pana nasc!" si peste doua ore ele ma rugau cu sandvisuri si eu le ziceam ca iese. Moasa imi zicea ca n-are cum si cand colo, se uita, aoleu chair iese.... Asa ca s-a nascut si a stat pe pieptul meu iar eu dupa ce mi-am revenit, in rochita si rumena ca o floare, imi ziceau moasele ca pot merge la shopping ca imbracata sunt, recuperata sunt.
Si eu am vrut nastere in apa, ratata ca si la voi, ca deh, mai eeeee pana nasc. Am nascut cu zgomot de fundal al apei curgand in piscina in care urma sa nasc.
Hai sa nu-ti monopolizez subiectul, m-a apucat nostalgia desi au trecut 2 ani jumate, si eu tot bebelusa mea o vad pe Lise.
Mai povesteste, asa mult imi place.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mianna spune:
vik, mi-era teama ca lipsa de timp sa nu opreasca povestile, dar vad ca asta mica ti-a adus mai mult har atat de frumos descrii clipele petrecute cu ea, incat parca nici nu-mi mai trebuie poze. asta nu inseamna ca nu ma voi bucura la prima poza cu mica printesa (si cu alaiu-n jurul ei). pana atunci insa iti sorb cuvintele.
vikinga spune:
Mai fetelor ma faceti sa rosesc cu atitea laude. Eu-s chiar surprinsa.Trebuie neaparat sa va zic ceva, dar nu ca-s eu acum deriata din cauza hormonilor ori mai stiu eu ce. Sincer sincer sincer acum. Eu credeam ca e mai greu de atit cu 3 copii! Nu stiu cum se leaga totul in fiecare zi dar asa alunecam intr-un program nici batut in cuie nici haotic, nimeni nu are stresul lumii, pai ce sa mai zic mai greu a fost cu Aldo. Eram zombie! Am si norocul ca-s la virsta cind cei doi mari se pot juca impreuna ori isi mai gasec cite ceva de facut in caz de-s singura cu ei trei.La unii le iese starea asta de bine din prima, noi insa am fost caz clasic: primul ne-a dat viata peste cap si ne-a zgiltiit ca si cuplu, eu obosita permanent abia asteptam sa creasca copilasul ca sa ma mai aliberez, sa merg la job, sa merg la sala, sa am timp pt mine, al doilea copil a aparut si pe urma am aprofundat ce am invatat bun la primul, nu a fost deloc rau, ne-am descurcat excelent, insa primle 1-2luni au fost grele din cauza alaptatului, ei acum altfel stau lucrurile. Pe urma la Aldo in primele saptamini era lux mare sa am timp sa fac un dus, eram chiar extrem de fericita ca macar sa apuc sa ma spal pe dinti, ei acum nush cum se face dar asa se leaga toate de is odihnita, zimbareata, dusata si aranjata, am timp si de Aldo si Nadja, e totul ok!Ori o fi linistea dinaintea furtunii? O sa vedem pe parcurs.Ok e si diferenta ca intre timp m-am obisnuit sa functionez si cu somn mai putin si pe bucati, dorm linga bebe chit ca asa in garda e buna si cite o atipeala de asta decit deloc. vai mie ce paza am mai facut pe linga patutul lui Aldo, nici soldatii nu au parte de asa program. Il pazeam cind doarme cind era treaz, mi se nazarea ca nu respira, ca doarmea prea mult ori prea putin, ca oare o avea ceva etc etc.Pt ca Letiziei ii place la galagie are parte ziua de 2 reprize lungi si profunde de somn, una pe care o incepe afara si o continua bustean in casa asa cite 3 ore legate, pe urma atipeli la mine in brate, pe linga copii, in patutul din bucatarie, in baie unde-i cald si o pun cu puta goala la feon si dupa ce se relaxeaza la caldura incepe sa se intinda si s atoarca la fel ca o mita iarna linga soba:)si uite asa fura colo colo atipeli, plus ca e numai ochi si urechi la copii si zgomotele casei si uite asa pica frinta seara de pe la 11-12 noaptea. Dormim amindoua si cum o lipesc linga mine pe burta mea goala ne incalzim acolo sub plapamioara de saracuta cred ca nici nu mai stie de a iesit ori ba din burta ma-si si printre o pun la tzitzi si pe urma pe umar, eu stau printre perne sustinuta, ne invelim asa amindoua si iar o repriza de somn. Sa zica intre 12 noaptea si 9 dimineata schimb 2 pampersi si ne trezim de vreo 3 ori dar e mai tot timpul cu ochii inchisi, adoarme la loc. Nici eu nu deschid lumina, am doar o lampita de noapte si-mi ajunge. Iar ziua o las sa doarma cu lumina si galagie, ma rog cit de cit nu ceva extrem:), nu onchid insa usi ori draperii sa fac atmosfera de noapte.Pai e lux asa ceva pt prima saptamina de viata!Si ziua de mai prind 1-2 ore linga ea, e cum nu se poate mai bine.Aldo e mult cu papa, asta d epe cind eram insarcinata, is ca baietii amindoi, au hobbyuri comune si de vara si de iarna, au acelasi temperament, intrebari, curiozitati, is mari camarazi, ce mai!Si Nadjei i se pare super faptul ca si mami se joaca cu papusile, o imbracam, schimbam papmersi, stam in pat si ce mai facem pe aici impreuna. De dormit, Nadja doarme unde vrea ea, ca aici era problema mea si ma tot intrebam cum o sa functioneze familionul. La papi in pat, la Letizia in camera in patul ei in care a dormit pina la 2 ani ca inca incape lejer si chiar de e pregatit cu aparatori si e urcat sus inca nu e folosit de Letizia ca avem un leagan mic pt ea acum si asa are si Nadja sentimentul ca e iar mica si se mai alinta de are chef asa, ori de e in chef sa fie mare zice ca vrea la gradinita cu Aldo ca gata ea nu mai e mica, ca ia uite are camera ei si ca e printesa, ori de are chef merge linga frate-su in pat. Exact cum vrea ea in fiecare seara si merge excelent.Pe primul loc insa ramine dormitul in aceeasi camera cu Aldo, cit timp am fost in spital au descoperit singurei cite de bine e si-i privesc de pe margine si mi se umple inima d ebucurie sa vad ca asa instinctual s-au unit in situatia asta data. In camera Nadjei sunt 2 paturi asa ca s-a potrivit numai bine. Stau seara la povesti, Aldo ii arata de prin carti, chiar merge bine atita timp cit nu-s nervosi ori obositi ori in toane rele.Dimineata de ex, s-au trezit primii si au venit la pupat si iubit, pe urma Aldo a scos cestile de cafea si pahare, canite, miere, lapte a facut toast, ca de prin decembrie a descoperit ca ajunge la dulapurile de sus si i se pare pe moment ca e treaba extraordinara sa scoate toate accesoriile pt mic dejun, i s epare ca e o treaba asa de oameni mari si o face tare tare fericit, si ma rog cit l-o tine e f bine venit ei ca s-o mai sparge cite ceva, nu-i mare bai. Numai in weeknduri insa are voie. Si seara pregatesc eu apa si cafeaua in filtru de cafea si el apasa pe buton.O ajuta si pe Nadja cu castronelul si kornflackes-ii si lapticul ei si uite asa cind ajungem noi in bucatarie deja miroase bine si toata gasca e bine dispusa. Azi am fost la plimbare cu ciinii si fetele mele, Nadja pe bicicleta din aia fara pedale pe linga carut, printre case pe aleile astea linistite nu e nici un stres. Si pe urma in gradina si acum in casa am avut timp de stat noi doua in voie de iubit si ciugulit si Letizia inca doarme! Asa ca a fost timp si de un mesaj pe DC:)Asteptam moasa pe la 6, azi o sa fie si prima baita, buricul deja a cazut, am mai asteptat 2 zile si gata azi avem voie la baita. Aldo si Nadja in cada, Letizia in baliuta alaturi, papi va filma, merg acum sa pregatesc si sa aranjez totul. Deocamadata merge bine, dupa ce Nadja si Aldo sunt in pat pe la 8-9, avem si noi doi timp de o discutie si un film cu asta mica pe linga noi si uite asa functionam omeneste pina acum.Si griji imi cam faceam inainte!S-a meritat totul, cind ma uit acum la dragalaseniile pe care le imparte, mirosul ala de bebe si laptic, de cum adoarme la tzitza si si asa in starea aia de leneveala si cu ochii inchisi da cu gurita intr-o parte dupa sin sa-l caute, cum zimbeste prin somn, cum s euita curioasa la mine, pe urma la parul meu cind e lasat pe spate, mare si blond, la lumini, cum e surprinsa si curioasa cind aude fratiorii, cum doarme la mine in brate, ori cind o vad mica mica in brate la papi...ne topim ce mai.Nici nu o sa fie nevoie de diete de ma topesc asa pe picioare de dragul ei, de dragul lor:)Oricumj la capitolul kg chiar stau decent fata de datile trecute, 10 kg am lasat deja in spital si primele zile. Ieri la o sapt e prima oara cind m-am cintarit si mi se pare o nimica toata ce am de slabit fata de datile trecute si fata de ce ma asteptam. va pup din al noulea cer:), nu-mi trebe deloc picioare pe pamint, deocamdata mi-e bine aici.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.