Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetel m-a sunat Vik si se auzea asa frumos letizia, vrfoia tzitzi nonstop si suge de mama, mama, se aude si cum inghite cica :)

In legutra cu asta, Vik are o intrebare: o doare rau cand suge asta mica, e firesc, se contracta uterul eu stiu ca la nastrea nr3 , 4 5....doare din ce in ce mai tare , si doar cand suge bebe.
Intrebarea e daca exista ceva care se poate lua sa-ti atenueze durerile astea fara sa fie prea medicament...un paracetamol comandase deja.

Eu am incercat s-o consolez, sa-i spun sa-si imagineze acelasi dureri pe un uter taiat, cum a fost la mine la GH , da daca aveti vreo idee mai buna ca asta, shoot :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu zic ca mai mult de un paracetamol sa nu ia, sa se bucure ca are durerile astea, inseamna ca uterul se contracta si isi revine la starea negravida.
Eu am primit cu mare bucurie durerile astea dupa nasterea nr 2 pt ca la nasterea nr 1 am facut o relaxare uterina cu hemoragie mare, pierdut cunostinta, tensiune 5...

Vikinga, sa va triasca cei 3 copilasi si sa va bucurati de ei din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu, pt o refacere si recuperare mai rapida dupa "shoc" am primit de la homeopat urmatoarele: Arnica montana ch 9 oral 1 doza/zi dimineata + 1doza/zi pranz si China regia (rubra) ch 9 oral 1 doza/zi seara - 20 de zile. 1 doza=5 bobite luate sub limba,, in timpul asta sa se evite mentolul si cofeina. Se bea/mananca la min 15 min. dupa administrare.

M-am refacut foarte repede si usor, chiar mai rapid ca la Alex. fiind homopate, nu sunt interzise in alaptare. sper sa ajute!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Wow, Vik, fara cuvinte! Letizia, sa ai o viata lunga si frumoasa!

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

bun venit pe lume, fetita cu sange albastru - te-ai lasat asteptata ca o regina. :-))

Laura, refacere usoara si rapida, nush ce sa te sfatuiesc cu medicamentele anti-durere, eu n-am luat nimic ca trece in lapte...intreaba doctorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari si multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Sabina, eu as sugera www.alibaba.com/product-tp/11751416/Thermamax_Heat_Pad_For_Menstrual_Cramp.html" target="_blank">asa ceva sau o sticla cu apa calda. Multumesc pentru vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari, vikinga! Bun venit Letizia, sa ai o viata lunga fericita!

advil+ tylenol. Eu inca le am alea din spital prin dulap, ca eu n-am luat decat odata. Dar asta e tratamentul standard pt asa ceva.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Vikinga- sa va traiasca printesa!
Bun venit pe lume Letitia-mica regina, ne-ai tinut cu sufletul la gura cam mult, dar e bine:) Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Vikinga, multe multe felicitari!! Sa iti creasca mare frumoasa ta dolofana, sa fiti fericiti cu toti 5 (plus cateii ) si numai bucurii sa aveti impreuna!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput