Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 15
Happy_in_TO spune:
Wow... ce veste minunata!!! Felicitari Laura si Alberto! Ma bucur enorm pentru voi!

La multi ani Letizia
, sa ai viata neteda si presarata de flori, sa cresti mare si frumoasa alaturi de familia ta minunata! Aldo o sa fie un super fratior mare, deja are antrenament cu Nadja... iar Nadja o sa fie o sora mare minunata!
Good job, Laura! Refacere rapida 
Gabrielama spune:
Felicitari, Vik! Bine ai venit bebe Letizia!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Chuny spune:
BINE AI VENIT, Letizia, vickinga mica ! Trebuie sa fie tare mandra Vick cu o bebelina asa dolofana. Felicitari si sa fiti sanatosi toti 5 !
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
helbi spune:
Felicitari Laura si bun venit Letizia! Multa sanatate la amindoua, refacere usoara Laurei si mult noroc in viatza Letiziei!

ocebine spune:
Felicitari!!!!!
Iti doresc o bebelusa mincacioasa si cuminte....refacere rapida!!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Tzuni spune:
Ce frumooooooooos 

Sa aiba noroc in viata!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
ariel_7000 spune:
felicitari vikinga!!! bine ai venit leti!
na, ca "l-a luat" pe teo al meu la inaltime (lungime) cu 1 cm , dar la greutate...e o "usurica"... chiar ca gene de moldoveni, razesi inalti si solizi ca brazii ![]()
luna, chiar nu vrei sa stii cum e
sau cel putin eu nu mai vreau. imi ajung cele 4.600 kg bifate 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ciuf spune:
Felicitari parintilor pentru o asa minune!!! Bine ai venit pe lume, Letizia! Sa-ti fie viata frumoasa si plina de bucurii si iubire.
Vik, refacere rapida!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea