Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 15
Happy_in_TO spune:
Wow... ce veste minunata!!! Felicitari Laura si Alberto! Ma bucur enorm pentru voi!
La multi ani Letizia, sa ai viata neteda si presarata de flori, sa cresti mare si frumoasa alaturi de familia ta minunata! Aldo o sa fie un super fratior mare, deja are antrenament cu Nadja... iar Nadja o sa fie o sora mare minunata!
Good job, Laura! Refacere rapida
Gabrielama spune:
Felicitari, Vik! Bine ai venit bebe Letizia!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Chuny spune:
BINE AI VENIT, Letizia, vickinga mica ! Trebuie sa fie tare mandra Vick cu o bebelina asa dolofana. Felicitari si sa fiti sanatosi toti 5 !
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
helbi spune:
Felicitari Laura si bun venit Letizia! Multa sanatate la amindoua, refacere usoara Laurei si mult noroc in viatza Letiziei!
ocebine spune:
Felicitari!!!!!
Iti doresc o bebelusa mincacioasa si cuminte....refacere rapida!!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Tzuni spune:
Ce frumooooooooos
Sa aiba noroc in viata!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
ariel_7000 spune:
felicitari vikinga!!! bine ai venit leti!
na, ca "l-a luat" pe teo al meu la inaltime (lungime) cu 1 cm , dar la greutate...e o "usurica"... chiar ca gene de moldoveni, razesi inalti si solizi ca brazii
luna, chiar nu vrei sa stii cum e sau cel putin eu nu mai vreau. imi ajung cele 4.600 kg bifate
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ciuf spune:
Felicitari parintilor pentru o asa minune!!! Bine ai venit pe lume, Letizia! Sa-ti fie viata frumoasa si plina de bucurii si iubire.
Vik, refacere rapida!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea