Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 12
GabyHila spune:
Pentru ca nu am somn si ma doare capul de imi vine sa mi-l agat in cui, haladuiesc pe aici~:)
Nu pot sa ma uit pe telefon daca ai dat vreun mesaj Vik ca l-am uitat in dormitor si Boga doarme
Sa fie oare? afara in lumea reala si dand dragalas din gene?
De abia astept sa se faca fetili mai mari sa merem cu ele la SPA:)
si oare sarbatorim o bebelica su suzeta?
Mama curajoasa, te vad eu cu 3 cupchii
Happy_in_to multumesc de urari!
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)
vikinga spune:
Neata Gaby, is normale de acum incolo insomniile dar sa-ti faci neaparat timp sa dormi ziua. Probabil e bine asa, ti se obisnuieste organismul cu somnul pe bucatele, important e sa dormi totusi cind prinzi momentul.La noi bineinteles ca iar s-a lasat linistea. Contractii pina pe la 3 dimineata si pe urma a furat-o somnul pe asta mica iar. mai acu' sincer sper sa fie asa linistita si cind o veni, macar atita bun din toata zapaceala asta:)Adina la tine la fel au fost multe alarme false? Si cit de tirziu a venit bb? Acum am o durere asa ca la menstruatie, atit. Ma rog incep sa ma obisnuiesc cu durerile astea si cind or fi sa fie poate o sa le fac fata si mai bine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
vikinga spune:
Acum am vazut mesajele de pe pagina 11, multumesc fetelor, dar dupa cum vedeti tot cum m-ati lasat sunt:)Mik si tu mami de 3 pui la tine cum a fost?Ramin pozitiva ca de fel asa sunt, in orice vad partea plina a paharului si apoi chiar nu-s motive de ingrijorare. Bebelina sa fie santoasa ca de acum stim ca se vor juca fetele cu nervii parinitlor, ehei asta-i nimica toata, ne auzim noi pe la 16 anisori asa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik Nastere usoara, Vikinga !Sa ai grija ca bebeii care apar mai tirziu au pielea mai uscata, sa nu uiti o crema hidradanta buna sau ulei de migdale pentru bebelina. (eu am avut nevoie pentru cel mare). Mik. |
buli spune:
daca n-a mers cu belly dance, poate incerci un www.elvis.com/expo/" target="_blank">rock and roll
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
kariguld spune:
uf, fetele astea?!! cum le place sa se lase asteptate.
Vikinga, medicul ce spune? n-ai depasit termenul?
eu cu fiimea am depasit mai mult de doua saptamani, la doua zile mergeam la spital, deja ma saturasem, in ultimile trei saptamani cat am lustruit holurile clinicii. m-a lasat doctorul pana m-am dus peste el si i-am spus, :"azi ma operezi, ca altfel mi-o fac singura!" si m-a operat in ziua aia.
te incurajez!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Luna1 spune:
Vik nastere usoara, eu zic sa ai rabdare ca tre' sa se faca fata frumoasa, asa sunt fetele. Eu stiu ca eram tare nerabdatoare sa o vad pe a mea pana mi-a zis o fata ce nascuse deja "stai linistita ca acum lucreaza la fineturi" asa ca ai sa vezi ce perfecta va fi Leti, ce nasuc nasturas, ce ochisori cu gene lungi...
P.S. te citesc din umbra pe unde apuc, tare mult imi place atitudinea ta si cum scrii, iar la topicul asta ai asa o energie de as naste eu, nu prea am ce insa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
vikinga spune:
Luna, merci. Recunosc ca in ultimul timp mai si oscilez, dar e posibil sa fie si oboseala si durerile astea care ba ma lasa ba ma iau. Azi de ex a fost ziua de eliminat dopul asa usor usor si treptat, ciudata nastere intinsa pe doi ani si in fiecare zi cite ceva.Ah si e clar ca in atita timp iese si bigudata si cu nasul pudrat numai buna de sedinte foto:)Buli bun asa, sa vedem miine, ca azi am atipit printre picaturi mai tot timpul dupa noaptea cu dureri si contractii.Daca si sotzul si-a pierdut rabdarea e ceva:) el echilibrat si cu situatia sub control de fiecare data. Dar tot el s-a consolat ca asta e, grea viata pe baietii P. adica el, Aldo si cateii in preajma fetelor P. Care fac numai ce doresc, is imprevizibile si nu le stii ce le taie capul. El zice asta pe buna dreptate si nu din cauza mea ca-s fata fina ci a Nadjei care-l dezarmeaza si-l surprinde in fiecare zi cu cite ceva, e tipul de tati subjugat la bataia de gene si de picior a fie-sii:)) de in fiecare zi de cind a auzit ca vom avea iar o fetita se cam jeluie cu "oh vai am cam incurcat-o". Eu il incurajam zicind ca nu e neaparat sa fie la fel dar acum cu pacalelile si alarmele astea false nu mai crede nimic, deja stie cam ce-l asteapta:) In fiecare noapte o pune el pe nadja in sacul de dormit ca inca doarme prea zbuciumat si ramine dezvelita des si tre sa rid de el cu ce zimbete topite imbibate in miere vine ca nah stim cu totii ce dulceturi sunt copilasii in somnul lor adinc si nevinovat de-ti rup inima in doua si mai si zice ca-i imposibil sa stie cum e cu doua bombonele lila-roz cretofoline si blonde, ca-i de acum inuman pt sufletul unui tatic asa o explozie de dulceata. Noapte buna sa aveti, si la noi se anunta liniste cit de cit am doar contractii dureroare razlete, miine dimineata iar control si acupunctura si cred ca daca we asta nu vine natural, luni imi programez o inducere. Nu de alta dar parca incep sa-mi fac ceva griji.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
ocebine spune:
Abia acum am vazut!!!
Vikingo, iti doresc nastere grabnica, rapida si fara dureri!!!
Tin pumnii aci!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Happy_in_TO spune:
Eu mi-am ros toate unghiile astazi dind "refresh" la screen si tot bintuid aici dupa vesti :))
pentru atitudinea ta pozitiva si asa, in general, pentru ca esti o "minunata"!