Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Lilly79 spune:
La multi ani! celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui 
alex felicitari pt decizie si multa bafta pt proiectul bb2 ![]()
victo set de vase de jucarie(tigai, cratite, farfurii, cutite, etc) am vazut la kaufland manastur.Eu nu am vazut legume
.
Deabia astept sa vina ziua cand imi va spune si Julia "du-te mami la culcare".Deocamdata trebuie sa stau langa ea si cate-o ora, o ora jumate pana adoarme; daca plec de langa ea e tragedie.
dulcineea_cj mie mi-a coborat burtica cu o zi sau 2 inainte de nastere.Dar nu mi-am dat seama de diferenta decat dupa nastere si m-am uitat la pozele cu burtica, hihi ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
eladea2005 spune:
Salutare!
doamne, ce ceata eeee...o vreme de ...scuzati-mi gandurile...![]()
Ioanelor, LA MULTI ANI! Sa aveti distractie placuta! Intotdeauna e binevenita inca o zi de chefuiala...![]()
Alex, felicitari pt decizie, doamne ajuta!
Paula, mai am, mama, destul...dar sunt convinsa ca va veni mai repede, prin iunie...am eu asa un feeling...
in 18 merg la TT deja...e drept ca timpul zboara...
Meli, se vede burtica...daor ca pe cantar nu prea se vede diferenta...ciudat, nu?
Eric a fost grabit, intr-adevar...dar a fsot vina mea cred...eram diriginte de santier in vremea aia la ap cel nou...spalam, frecam, curatam, ba chiar am rostuit la faianta...
deh...asta a fost...vom vedea ce va veni...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alinabojuc spune:
servus fetelor
La multi ani si multa sanatate Ioanelor 
Noi de ieri suntem singure. sotul a plecat in maramures la parinti. ei zilele astea au Craciunul. din pacate eu nu am putut merge din cauza mulsului
. e tare greu de una singura. alexandra doarme din ce in ce mai putin si abia reusesc sa ma mulg. azinoapte a fost mama sa doarma aici, in seara asta vine iar. cred ca imi era tare groaza daca nu venea. macar noaptea si dimineata sa ma mulg linistita ![]()
Alex spor la treaba si sa se prinda repede 
Elena ce face Iulia? alexandra ii transmite salutari ![]()
Gabriela si Dulcineea imediat scapati de formula 2in1 

Andreea imediat nasti si tu. ce repede a trecut timpul cat am fost gravida. nu mi-a venit sa cred.
Meli eu acuma vad
felicitari. doamne ajuta sa fie bine 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra
Ioana13 spune:
Eu de egoista ce sint am uitat sa spun
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!! Va doresc ce imi doresc si mie! Sanatate, bunastare si veselie!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
multumesc mult fetelor ,sunt tare fericita pt ca intradevar imi mai doresc un bebe si l doresc din toata inima 

,nu stiu ce m a apucat ,poate si atmosfera sarbatorilor
si tati m a tot zapacit si uite tot asa ![]()
LA MULTI ANI "IOANA si ION"
IOANA 13 f frumoase pozele ,arati ca o d soara de 15 ani
bravo tie 
ELENA cum mai e Iulia?sucul de afine nu e bun oare?
IOANA v a placut filmul? ,noua da
a fost un film traznet ,f f fain
ai niste copilasi tare frumosi
GABI ai ales un nume superb ,f frumos ,felicitari si ai grija de tine 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
dulcineea_cj spune:
La multi ani Ioanelor !si eu am uitat sa va zic 
Da Lily,faza cu coborarea burticii am inteles ca nu e valabila la toate Deh acum si eu care vreau sa mai stea Andrei la caldurica,ma amagesc cu gandul ca inca mai e timp Azi iar am avut contractii false Au durat mai putin ca data trecuta
Alinabine ai spus Asa am si eu impresia ca asa repede a trecut perioada asta frumoasa din viata mea In curand va si mai frumoasa
Foarte dragut ingerasul tau Felicitari
38+
Andrei Sorin
adab spune:
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!!!
Alex felicitari pt. decizia bebe2! mult noroc pt. noul samburel! La noi e invers...eu trebuie sa-l conving pe tati pt. bebe2.
Gabi foarte frumos suna si Sofia Ana...uff ce putin mai ai...majoretele sunt pregatite. Sa ne dai semnalul!
Meli drum bun in Italia. Mare grija de tine sa ai! Si pe Timeea o duceti? Felicitari pt. viitoarea gradinareasa. Pe cand incepe?
Noi avem maine o zi pauza la gradi din cauza unei enterocolite virale ce i-a prins pe vreo 6 copilasi. Sara si Stefan au scapat deocamdata. Sa speram ca nu vor lua si ei
antoni spune:
La multi ani cu intarziere Ioanelor si Ionilor!!!![]()
Ada-nu, mergem fara ea, ramane la bunici.da, incerc sa ma menajez pe cat posibil, sper sa fie ok.la gradi incepem din 1 martie
.Tati trebe obisnuit asa incet-incet cu ideea,hihi.
Alina-ms mult
noi maine plecam, poate nu mai apuc sa intru, sa aveti o saptamana viitoare frumoasa si sa ne auzim cu bine!
Meli
9+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
mami_alexia spune:
Salutare! Remember me?
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!!!
LA MULTI ANI, ALEXIA IOANA!![]()

Ada, multa sanatate, sa scapati!
Dulcineea, tinem pumnii!
Alex, mult succes in noul proiect!!!
Alina, cred ca ti-e tare greu cu mulsul. Uite, cumnata mea (a carei fetita are 3 luni) s-a muls pana acum si i-a dat cu biberonul. De doua zile a reusit sa o treaca la san. Nici ea nu stie cum, mai incercase si in trecut si nu reusise.
Ioana, si Alexia cu noi e mai maraita. In schimb, cu bunicii nu face nici un fel de faza![]()
Paula, noi am luat de la Kaufland un set de vase, farfurii, furculite, cutite, pahare, etc, cu tot cu uscatorul de vase. A avut mare succes.
Meli, felicitari pentru inscrierea la gradinita, eu zic ca e un lucru foarte bun!
Gabi, trebuie sa recunosc ca saptamana asta am mai intrat fugitiv pe forum, doar sa vad daca nu cumva nasti.![]()
Anca, am vazut pozele cu Stefan, ai un baiat mare!!!!
Co, pozele tale le-am vizualizat dar n-am mai apucat sa it spun. Sunteti niste frumosi!
Promit ca de acum incerc sa scriu zilnic, ca sa nu se mai adune asa.
Alexia e bine, a dat dovada de foarte multa maturitate la despartire. Bineinteles ca nu ne-am despartit direct ci dupa ce ea s-a culcat dupa-amiaza, insa cand s-a trezit si a sesizat lipsa a zis ca "mama e la scoala si tata e la "diciu" dar vin la mine. Si facem patul seara, se culca bunica cu mine, dar cand vine mamica, o lasi pe mamica, da, bunica?"
Eu am inceput sa lucrez la o firma in Floresti, dupa cum va spuneam. E ok decoamdata, o sa vedem ce va mai fi.E greu cu transportul in sensul ca ar trebui sa-mi fac abonament si mi se pare enorm de scump. Luna asta am rezolvat-o intr-un fel, vedem mai tarziu cum va mai fi.
Intre timp, continui sa lucrez si la agentia de publicitate asa ca daca mai vreti calendare, stiti cum sa dati de mine.
Si POZEle promise!
Va pup, o seara frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!