Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 3
pietricel spune:
Buna seara si la multi ani tuturor ,
As vrea sa o intreb pe elena daca a inceput diversificarea la bebelusa..??
dulcineea_cj spune:
LA MULTI ANI,fetelor !!!!!!!!!!!!
Am trecut si de spaima de joi cu contractiile A fost o alarma falsa de atunci sunt parca in garda Cum ma doare butrica sau simt ceva in nergula,ma panichez Trebuie sa ma linistesc ca altfel nu e bine Cum se apropie termenul mi-e tot mai frica
GABRIELA 77,nu ai fost multumita de el ? de ce l-ai schimbat ?
37+ Andrei Sorin
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pietricel Buna seara si la multi ani tuturor , As vrea sa o intreb pe elena daca a inceput diversificarea la bebelusa..?? |
buna
inca nu am inceput dvesificarea, insa am inceput sa ii dau supika demorcovei la recomadaea medicului, deoarece are scaunul lichid si mi-a spus ca nu are ceva fermenti , iar aceasta supika intra in tratament plus ceva calciu fosfat....
deocamdata u ma gandesc la diversificare, pe la 5 luni juamte cred ca voi incepe, asa am inceput si cu D
eu am si voi avea o mare problema cu sticlua, nu o accepta de nici o culoare, am incercat cu toatee sticlutele pozibie si nici un rezultat, mai bine ramane nemancata , greu va fi dar important e sa fim sanatosi
maine mergem cu Iulia al d deoarece tot cu mucueti, nas infundat si azi a iceput din nou tusa
va sarut , o dumiica placuta
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
nrl spune:
Superbe poze Ioana
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
anca.b spune:
Ioana, e tare dragutza domnisoara Sara in rochita de Craciunita! Iar Alees e un voinic!
Elena, imi pare rau ca ajungeti iar la dr! bolnavioara mica!
Gabi, Dulcineea, ce aproape sinteti de final...Stefan s-a nascut la 37 de saptamini...asa ca de acum puteti sa va asteptati in orice moment la marele eveniment.
Ioana13, ce te invidiez pt revul de la viena!!!! imi place orasul ala la nebunie. sper sa mai ajung pe acolo curind.
PS: citeva poze noi: http://community.webshots.com/album/576155248qSdryv
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
Salutare!!
iaca intru si eu sa vad ce mai e nou...asteptam viitoarele mamici sa ne dea startul la majorete...
noi suntem tot intr-un chef...am inceput bine anul...nu prea stam pe acasa...noroc ca am cu cine sa-l las pe Eric...
Elena, imi pare rau sa aud ca piticuta e bolnavioara...cred ca e tare greu s-o vezi asa, ti se rupe inima...of sa vina odata caldura...sa treaca toate racelile...
Ioana, tare dulci sunt puii tai...iar pozele alea cu tandreturile intre ei sunt minunate!
Anca, l-am vazut si pe barbatelul tau cel mic...adica pardon, barbatel in toata regula...ce vrajit era el de brad si de tot ce se petrecea in jurul lui...sunt asa de dulci si inocenti...
ce frumos ninge...dar nu cred ca va tine prea mult...
o zi minunata!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Anca, cit de mare e Stafan! Are figura de baietel, nu mai e bb!
Poze: http://picasaweb.google.com/ioana1303/CraciunSiRev# Nu prea am facut multe si bune poze la Viena! Nu ne ajuta aparatul seara, dar nici fotografii
Ioana, ce relaxata esti cind il alaptezi pe Alees!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Ioana, minunate pozele! Sa ai incredere in instinctul tau in ce-l priveste pe Ales!
Anca, ce dulce s-a facut Stefan! Acelasi zambet si ochi de exceptie!
Ioana, ce relaxat e P cu Mosul, se vede ca nu are nicio treaba! Si ce in elementul lui este la bunici...Frumos tare trebuie sa fi fost la Viena! Bravo voua!
Andreea, deci ati petrceut bine si voi! Burtica e bine? Eric?
Dulcineea, eu am avut nesansa ca Muresan sa nu fie in oras cand am nascut, era in concediu, eu am nascut la 37 de saptamani, m-a deranjat insa ca nu imi lasase niciun contact si nici dupa ce s-a intors nu l-a intersat. Asa este cand se aglomereaza doctorii...Mi-a monitorizat insa toata sarcina si am fost multumita! Acum nasc cu dr cu care am nascut-o pe Sara! Daca va fi si ea, poate il prind pe Muresan
Elena, of, ce rau imi pare pt Iulia, mititica...sper sa scapati odata!
Ne-au plecat si noua musafirii, a fost grozav de sarbatorile astea, asa bine ne-am simtit si distrat...Eu ma simt odihnita, relaxata, pregatita pt marea...intalnire! Maine fug la cumparaturi sa fac bagajul ca deja nu mai e gluma, si Sara tot la 37 de sapt s-a nascut! Si 3 zile mai exactAsteptam preotul si ne pregatim de iesit iar!Va sarut, o seara frumoasa!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 37 +
De-acum poate sa vina oricand puiul mic...