America (187)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Hilde gasesti aici online toate programele romanesti, chiar si filem on demand:)) cum ar fi avatar, 2012, numai noutati:))
http://www.mufa-tv.ro/
sau pe digi.tv dar parca merge mai bine mufa tv, conectezi un computer la tv si gata, ai toate canalele gratis.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Cum gasesc Avatar?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aici:
http://www.mufa-tv.ro/filme/cinema-rotv2.html

Cand se deschide player-ul, la menu, jos, exista optiunea on demand, selectezi de acolo ce film vrei.

Cred ca tb sa intalezi flash player in cazul in care nu il ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, am fost in parcul comunitatii (nu imi gasesc tel daca ai sunat) si era party acolo...mancare pe gratis, jocuri....catei, copiii...am dat juma de kil jos...(bine ca nu am putut sa mananc nimic ca aveau numai hamburgeri, hot dog si d-alde d-astea!!!) am putut doar sa alerg!!!

Radu cu David au fost la 3D Avatar si le-a placut...eu am shopp-at...
Ruxij, dar aia cu broasca si printesa nu e pt fete?? Sau mi se pare mie aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ba cam da, dar arata si determinarea in viata, ca fata aia era hardworking si avea un tel, nu era printesa de fapt. Apoi sunt scene frumoase din Bayou, cantece cu animalele de acolo, cam gen Cartea Junglei, nu e clasica poveste cu printese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ruxij, deci a visat ca ti-am facut parul maciuca ?

Sanzi, colega mea de suferinta, fa un schedule sa fim si noi pe faza inainte de editare, ca eu nu am prins nici unul din articolele alea interesante

Am vazut pozele Mihutei - e scumpa rau aia mica si am remarcat ca si la voi la "slujba" erau mese de rotunde de cate 8 ca si la noi ...la voi cum a fost "pomana" - tot atat de proasta ca la noi ?

Mirela, am vazut si pozele voastre - sunteti niste slabe dar sa stiti ca rezolutia mea pe 2010, CA IN FIECARE AN, este sa slabesc.

Pantero, felicitari pentru sarcina - cand ai due date ? Te prinde in Germania sau in USA ?

Ce o face Ocebine ? O fi iestit dintre ziduri sau tot la foc de tabara se incalzeste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Aici:
http://www.mufa-tv.ro/filme/cinema-rotv2.html

Cand se deschide player-ul, la menu, jos, exista optiunea on demand, selectezi de acolo ce film vrei.

Cred ca tb sa intalezi flash player in cazul in care nu il ai.

Avastul meu a inceput sa tipe, cica-i un troian pe acolo.

Ce viteza uimitoare aveti la scris, abia tin pasul cu voi.
Am o scurta pauza sa-mi trag sufletul, ai mei au plecat la filmul ala cu Princess and the Frog. Apoi zise sotul ca-l lasa pe socru babysitter si ma duce pe mine la film de grownups. Eu Avatar si SF-uri din astea nu prea gust, dar am gasit un film cu Clooney care are reviews bune. Ar mai fi cel nou al lui Almodovar, dar sotul zise pas, cred ca de la Mala Education i se trage, ca pina la filmul asta i-a placut si lui. De fapt si Volver ne-a placut. Nu stiu, dar nu vrea si pace!
Pantera, ne vizitezi data viitoare. Drept sa spun m-am gindit eu ca e cam scurta sederea ca sa ajungeti si pina aici. Cred ca sinteti inapoi in Germania, nu?
Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Mergi la inceput

Am fost azi de dimineata la hockei - nu ma dezmint, am inceput dezastruos ... am ajuns doar cu 10 min inante cand de fapt imi trebuie cam 1 ora sa pun tot harnasamentul ala pe el ... apoi nesimtitii astia de la patinuar nu mi-au explicat cum se pun alea pe copil - m-au trimis la niste dulapuri si mi-au spus sa iau echipament de acolo ... noroc ca m-a vazut o mamica complet pierduta in spatiu si s-a oferit sa ma ajute. Apoi am realizat ca Alex nu era corespunzator imbracat, ca eu ii pusesem panatlonii de ski pe el si uite asa peste aia de ski i-am pus nadragii aia de hockei, jampierele, cotierele, vesta de pe dedesupt. Si toate erau asa de jigarite si folosite, ca noi daca am venit tarziu, tot ce arata mai frumos se luase ... arata ca un ursulet jigarit. L-am trimis pe gheata si cand l-am vazut ce se chinuia el sa patineze si sa tina ritmul celorlalti ... mi-au dat lacrimile. Nu spun ca e al meu, dar s-a descurcat superb pentru prima data, a patinat perfect cu patinele alea de hockei, in viteza ...doar ca nu stie sa se opreasca asa brusc si nu prea st sa manuiasca batul.

Ah ! Si am descoperit ca elementul de baza in echipamentul de hockei este SCOTCH-ul ... de ex short din ala pe masura lui Alex nu am gasit si mamica aia a luat unul mai mare si i l-a prins in talie cu SCOTCH . Apoi pe gheata i se tot desprindeau una alta - ba jampierele, ba o cotiera - eu v-am spus ca ale meu arata ca un homeless - si pac venea un instructor si il prindea cu scotch. M-am si gandit ca pentru saptamana viitoare sa imi iau cu mine niste role de scotch sa carpesc copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Echipamentul e vechi sau e prea mare. Ralu are colegut hockeist si am fost la meciuri/antrenamente si nu am vazut nici un scotch pe el.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Corina, si una si alta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buflea, dupa calculele facute pe internet due date e pe 7 septembrie. Va fi aici in Germania, asa am vrut, sa avem un copil italian si unul neamt! :)(plus ca e gratis nasterea si tot ce vine cu ea ceea ce a fost un mare incentive)
Chiar spuneam ca eu sunt nascuta in Romania, sotul in America, Aidan in Italia si bebele asta in Germania :))

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput