America (187)
Raspunsuri - Pagina 7
Hilde spune:
Sa aveti un An Nou fericit si plin de bucurii!
Panteruto, sa ai o sarcina usoara!
Fetelor, ce pachete tv cumparati cand vin parintii la voi?
Avem si noi mama sotului pentru o perioada si ne trebuie cateva canale romanesti ca sa-si mai omoare si ea timpul.
miereamara spune:
Hilde gasesti aici online toate programele romanesti, chiar si filem on demand:)) cum ar fi avatar, 2012, numai noutati:))
http://www.mufa-tv.ro/
sau pe digi.tv dar parca merge mai bine mufa tv, conectezi un computer la tv si gata, ai toate canalele gratis.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Hilde spune:
Azi ne gandeam sa mergem toti trei sa vedem "Avatar", nu ne-am gandit ca cineva nu ar putea sa enjoy un asemenea film.
Si foarte delicat ne spune ca ea poate sa ne astepte acasa...atunci am realizat ca ea chiar nu intelege engleza si s-ar bucura mai mult de un tv in lb romana acasa decat s-o caram chiar prin toate locurile.
edit ca vad ca lb romana devine o enigma pt mine.
"Locurile in care mergem" e corect?
Vai, ce Raducioiu am devenit.
ruxij spune:
Oh, am vazut si noi Avatar. Asta clar nu e film de dus mama. E bun, nu zic, dar pt. mine a fost o tortura, dureaza aproape 3 h si am luat si copilul. M-am plictisit de moarte si copilul aproape sa colapseze, dar a rezistat eroic dragul lui mama Dar e bun, pe rotten tomatoes are 82% positive reviews. Daca era doar vreo 2h mi-ar fi placut. Oricum eu nu le am pe astea SF.
Am mai vazut "It's complicated" si "Alvin and The Chipmunks. The Squeakel". Mi-a placut It's complicated, alvin e dragut, pt. copii. Aa, am mai vazut The Princess and the Frog, e bun, da' tot pt copii, da' e mai bun decat Alvin.
blackpanterro spune:
Multumesc de urari!
Ramona nu am ajuns pe niciunde, am stat numai local ca am avut multa familie de cunoscut si petrecut.
Poze aici www.dropshots.com/adrianayampey parola adi627aidan (pt cine are timp si chef :))
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Hilde, am vazut si noi Avatar in Imax 3D, supeeeeerb! Ne-a placut la nebunie, nu am fost cu copilul, numai noi doi, on a date :)
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
Da si mie mi s-a parut cam lung avatar, adica prima jumatate mi-a placut, dupa aia prea a dat-o in razboaie:)) Dar l-am vazut acasa, il mai opream, la cinema nu cred ca as fi rezistat.
Da' mai bine nu mai scriem nimic, Hilde nu mai citi, o sa ii stricam fun-ul fetei.
Aaaa..voiam sa va mai arat un site cu filme romanesti, f multe si bunicele, unele mai noi, altele mai vechi, e si 4 luni, 3 sapt pe acolo, california dreaming, weekend cu mama
http://cinemaromanesc.blogspot.com/2009/08/4-luni-3-saptamani-si-2-zile-2007.html
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
blackpanterro spune:
Eu m-as uita la orice in 3D :)) dar Avatar mi s-a parut superb, story line foarte interesant si extrem de asemanator cu ce se intampla pe Pamant in general.Mi-a placut mult ideaa de conectivitate chimica si biologica cu tot ce ii inconjoara.
Am vazut si A Christmas Carol in 3D, cam scary pe alocuri pt Aidan dar nu a fost afectat deloc, a uitat complet ca am si fost la film lol. A fost ok dar clar prefer povestea cu Muppets :))
philip spune:
Felicitari Adriana!!! Wow, ce ma bucur, de parc-as fi eu gravida :))
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009