America (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

La multi ani 2010!

Noi ne-am distrat super bine...am dansat pana la 4 dimineata,nu-mi venea sa cred ca nu-mi e somn...a fost foarte frumos,neasteptat de bine....si s-a dus si 2009
Va dorim si noi ca in anul ce vine sa aveti parte numai de lucruri bune,fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

bine v-am gasit in 2010!

si la noi a fost frumos.. eu as mai fi vrut.. dar deja cam se spargea gasca pe la 2.. asa ca pe 1.30 am plecat spre casa.. Andra a fost de exceptie.. a rezistat eroic si s-a dantuit si ea la greu cu un baietel cu care s-a mai jucat ea.. i-am si filmat..
ne-am dantuit si noi niste batute si hore.. am mancat mancare romaneasca si pe la 1 au servit ciorba.. si-a luat omul meu sa manance si cam ne pregateam de plecare.. ei si nu isi terminase el portia (eu nu am putut manca) si fata mea trage castronul in fata ei si incepe sa baloteze singurica.. a fost asa comica.. a mancat ciorba, apoi doua prajituri si pe urma voia la dans.. se bataia pe acolo in timp ce ne pregateam sa plecam.. va spun parca nu s-ar fi dat dusa .. ei in masina a adormit instantaneu.. dar oricum ne-am simtit bine si azi intr-una a venit la mine sa ne dantuim..

mai tarziu va arat si cateva poze..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

V-ati distrat nu gluma, ma bucur!! Si eu o astept pe bufloasa sa ne delecteze cu povestile ei. Imi venea sa ii dau telefon sa o chem sa ne povesteasca mai repede, da' am zis ca poate deranjez soacra :)) Asa cu biserica ne distram si noi cand locuiam in California, ce frumos era! Aici nu e la fel.

Dar si noi ne-am simtit excelent si nu numai aseara, ci in tot sezonul asta. Noi cum nu petrecem timp mult impreuna ca familie, locuind in state diferite, am vrut sa stam mai mult in familie astea doua saptamani. Aseara am fost la prietenii nostri greci, care au un restaurant aici in oras. Am fost la restaurant la ei si am stat cu ei pana pe la 9.30. Apoi am venit acasa si am luat-o de la inceput cu masa, sampania. Fi-miu super incantat cand a coborat bila aia in Times Square, topaia de incantare. Cica vrea si el sa mergem in Time Square. I-am promis ca poate la anul. Azi ne invitasera grecii la ei si ma dadeam de ceasul mortii ce sa duc la petrecere, am facut un tort mascota, da' e cam greu de taiat, ca de fapt e ca un fel de crema si ajunsesem la concluzia ca o sa cumpar un tort, fructe si vin cand barbata-miu a propus sa nu mergem ca o sa fie toti greci acolo. Asa ca mai facui o friptura si niste cartofi libanezi, plus ca aveam salata boeuf, peste, aperitive, tortul ala mascota si i-am chemat pe prietenii mei cei mai apropiati, care tocmai aterizara din Praga azi noapte si ne puseram azi pe festin pana la 9pm. Aratam cu totii, mai putin barbata-miu, f. grasi si frumosi, ne sta pielea intinsa bine peste tot Ne distraram f. bine:) Da' deja ma apuca jalea cand ma gandesc ca marti ma duc la munca si barbata-miu pleaca duminica. Cam gata, pauza s-a terminat, capu' la fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

La Multi Ani ! ! !
La mine anul s-a terminat dupa definitia Buflea ... am devenit sistem de referinta - Buflea cu multiplii si submultiplii .
Ieri inainte de plecare, am tuns fata de doua ori - o data la vecina mea coafeza si a doua oara, la mine in cada, ca nu mi-a placut ce a facut vecina . Noroc ca e Flavia frumoasa din nastere, ca e a mea si e o scumpa si ii sta bine si fara par, ca nu vreau sa va spun ce frezon futuristo-alegorico-fantastic a iesit din mainile mele de artist .
Apoi am plecat spre CT, drumul a fost perfect, nici un trafic, nici un accident, nici un radar, nici o politie, nici un polei ... am ajuns, am parcat si am inceput sa ne dam jos din masina pe toate usile. Eu am un mini-van - Alex se dadea jos prin spate si cum masina este mai inalta, se tinea cu mana de stalpul dintre usa culisanta si usa de la sofer si se prelingea afara din masina. Barbata-meu s-a dat jos de la volan si zbang, a trantit usa, TAREEEE, exact peste mana copilului ... Saracul Alex nu a mai apucat sa spuna nimic, fetelor, a avut un tzipat de durere care nici acum nu mi-a iesit din urechi si apoi a inceput sa planga asa de si-a pierdut rasuflarea. Si noi ne uitam socati la el si nu stiam CE ARE, DE CE PLNAGE ? Nu pot sa va spun cate secunde sau minute au trecut pana a realizat barbatul ca a trantit usa peste mana lui si a deschis-o. A iesit copilul cu doua degete turtite si rosii ... cum va spuneam eu mai demult - in situatii de criza barbata-meu are nevoie primul de ajutor ...deci s-a intamplat cam asa. Eu am incercat sa iau copilul in brate, barbatul s-a enervat pe el insasi, pe viata, pe situatie si a tras tare 4 pumni in stalpul de la masina si soacra-mea a sarit sa il mangaie pe fi-sau, care dupa parerea ei a suferit un soc mai mare ca copilul meu() si era primul care trebuia protejat. In urma infuziei de violenta care l-a penetrat pe barbat, stalpul de la masina s-a indoit si pumnul atacatorului s-a umflat ... nu stiu exact daca sa ma bucur ca am un barbat atat de puternic, sau sa imi fac probleme ca am o masina atat de firava. Mi-ar parea bine sa fie prima varianta dar mi-e teama ca e a doua.
Deci familia Buflea a intrat in sala de petrecere in felul urmator - Flavia ciuntita in cap, Alex cu degetele zdrobite, barbatul cu pumnul umflat si eu cu nervii la pamant. In parcare plangea masina, careia i se fracturase stalpul dintre usi. Va rog sa retineti ca soacra-mea era cea mai sanatoasa si ne coplesea pe toti cu atentia ei ocrotitoare (Sanzi, dupa ce citesti si tu, promit ca sterg)
De la vestiare, in loc sa ne indreptam spre mese, ne-am dus direct la bucatarie sa cerem gheata pentru umflaturile familiei si uite asa am intrat in sala de bal, cu membrele barbatesti (si nu va mai ganditi la prostii ) ale familiei in pungi cu gheata, unul speriat de ceea ce a facut si celalat speriat de sperietura lui ta-su.
Pana la urma s-a dovedit ca drama nu era atat de mare - Alex a misca degetele, i s-au inegrit cele doua unghii deci banuiesc ca o sa-i cada, dar norocul a fost ca usa i-a venit peste buricul degetelor si nu peste falanga. Barbatul si-a revenit si el din soc, soarca si-a revenit si ea din dragostea materna. Numai eu am ramas cu nervii sifonati, Flavia draga de ea tot ciuntita si masina tot indoita.

Petrecerea a fost foarte frumoasa, sala aceea era super festiv aranjata si enorm de mare, muzica a fost foarte buna si dansanta, copiii au avut si o alta sala numai de joaca plus ca au alergat pe acolo mai ceva ca pe stadion, am dansat de mi s-au umflat picioarele (adica ce, mie sa nu mi se umfle nimic ?) si mi-am pierdut respiratia ... mancarea in schimb a fost super proasta si super putina. Dar faptul ca copiii au avut loc de joaca, au avut jucarii, au avut spatiu de alergat, noi am avut loc de evoluat - toate astea au compensat. Am plecat de acolo pe la 4:00 A,M, si la 6:00 eram deja in pat. Ne-am trezit ca, buimaci la 12:00 si toata ziua ne-am uitat pe Boomerang ca nu stiu de ce dar au dat numai Tom and Jerry ...ne-am uitat cu toata familia si am ras cu lacrimi toti 4. Sunt meseriase animatele astea si cand ma gandesc ca sunt de prin 1943.

Cam asta a fost ... maine luam drumul patinoarului in piept, Alex incepe hochei. Si nemernicii astia au pus clasele de hochei pentru varsta lui la 9:00 A.M. - pedeapsa curata, sa trebuiasca sa ma scol maine la 7:00 ca barbatul a refuzat sa se implice, cica el nu e de acord cu acest sport ca e prea violent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buflea, La multi ani!
citeam mesajul tau si am dat din ras in ah si invers si mi-am facut consortul curios! Am citit cu voce tare si la urma, Victor remarca: pai hockeiul de prea violent, da el a bagat masina in ghips! Ce, el e Dalai Lama de calm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buflea ce de peripetii! ufff..

cam asa a fost Revelion 2010..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani tuturor!

Ce draguta-i Andra! Fain va distrarati Mihutza!

Pumba, la multi ani cu intirziere pentru mama ta.

Buflea, ce am mai ris! Sorry pentru degetele feciorului si chiar si pentru pumnul barbatului. Tot asa-i si masina mea si imi imaginez mereu scenarii din astea, ca am trintit si eu usa milimetric de degetele lui Alex la un moment dat.
Bine ca a fost OK si va distrarati pina la urma.

Mai, dar numai noi nu mergem la parties astea de la biserica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

So....suntem gravizi!! :)

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Felicitari Pantera!! Sarcina usoara!

Ramona, nici noi la biserica, da' m-as duce dc ar fi.

Buflea, ca de obicei, toate ti se'ntampla numai tie. Nu stiu cum faci:) Imi pare rau de Alexutu'. Cred ca m-ai traumatizat, ca am visat azi noapte ca ma tunsesesi tu si eram cam asimetrica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,superba puiutza...si ce bine ii sta cu galben...si la voi am vazut ca era decorata sala cu albastru,hahahaha,si la noi a fost la fel

ADRIANA,felicitari,sa fie intr-un ceas bun!!

BUFLEA...sa-i treaca repede degetelele baiatului

RAMONA,nici noi nu am fost pana anul asta la petrecerile de la biserica,dar acum ca am fost mi-a placut tare mult...cred ca vom mai merge

Am si eu poze de la rev pt cine are chef de vizionat http://good-times.webshots.com/album/576138588kLkpqO

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput