America (187)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada spune:
La multi ani mamei pumba.
Mi-am dat cu sclipici pe umeri, acu il astept pe sotu ca de abia a intrat in baie.
O sa am timp de sarmale si cozonac la cit sta al meu...(cu rochia de seara ca altau ruxi)
Ma duc sa-mi pudrez nasu'. Nici nu stiu daca sa mai incerc drotu' m-a speriat sinzi.
Va imbratisez si sa aveti un 2010 minunat!!
La multi ani americance!
LucasMom spune:
Happy New Year Twenty Ten !
Va urez ca in anul nou sa sa aveti alaturi oamenii care va bucura
, sa fiti mereu alaturi de cei pe care-i iubiti
, sa petreceti bine si des
, sa fiti mereu in
si mult iubite
, sa aveti vreme sa va relaxati
, sa fiti happy
,
sa descoperiti
, sa aveti parte de vremuri usoare la joburile pe care le aveti
, si sa aveti prieteni buni care sa va sustina si incurajeze mereu
!!
conchita spune:
La Multi Ani, americancele, sa fiti sanatoasa, prospere si iubite, cu un an nou ca in povesti. 
miereamara spune:
Andreea, poate, poate pe la sfarsitul anului 2010, haha! Glumesc.
Eu sunt cam varza, am fost la o petrecere, copilul a dormit bine mersi de pe la 10 seara, am luat un patut pliant cu noi, apoi l-am trezit la 1 sa plecam acasa, a dormit in continuare, numa ca s-a trezit la 6
si imi pica ochii in gura de somn,
Sinzi, mai salvasi ceva? am aranjat cu o prietena sa facem ziua lui Aidan la ea acasa, are casa si curte mai mare, ca sa putem invita mai multi copilasi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
philip spune:
neata in noul an
Miere, pai de ce sa glumesti?
desi am spus hotarat ca stam acasa si ne culcam la 8, am facut o exceptie si am mers la prietenii nostri mexicani sa mancam enchiladas. am vrut eu sa ma opun dar Philip voia sa-si vada prietena, lui tati ii era a iesi etc. eu eram la dieta de luni, adica nu mananc carne, dar ieri am facut exceptie. bine macar ca fu pui. ne-am simtit bine, am stat pana pe la 9 jumate, cu N treaz de pe la 4 si am plecat cand deja nu mai facea fata. ajunsi acasa am pocnit artificii, ne-am uitat la ball drop, baut sampanie dupa ora NY-ului, mancat capsuni si pupacit cu tati si Philip. N capitulase de cum am ajuns. deci fu linistit, exact cum trebuia. N s-a trezit la 4 sa pape si inca doarme (e aproape 8).
va pupez pe toate si sa avem un an linistit
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
corinadana spune:
La Multi Ani fetele si un an minunat sa aveti!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
La multi ani 2010! Sa fiti sanatoase, iubite, sa gasiti joburi bune si daca se poate cu bani multi![]()
Oare la ce ora se trezeste Buflea sa ne povesteasca despre 'slujba' de la biserica. Eu de-abia astept![]()

(22+sapt) si