America (187)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La multi ani mamei pumba.
Mi-am dat cu sclipici pe umeri, acu il astept pe sotu ca de abia a intrat in baie.
O sa am timp de sarmale si cozonac la cit sta al meu...(cu rochia de seara ca altau ruxi)
Ma duc sa-mi pudrez nasu'. Nici nu stiu daca sa mai incerc drotu' m-a speriat sinzi.
Va imbratisez si sa aveti un 2010 minunat!!
La multi ani americance!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

La multi ani si un an nou bun tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Happy New Year si de la noi!

Oana (22+sapt) si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Happy New Year Twenty Ten !

Va urez ca in anul nou sa sa aveti alaturi oamenii care va bucura , sa fiti mereu alaturi de cei pe care-i iubiti , sa petreceti bine si des , sa fiti mereu in si mult iubite , sa aveti vreme sa va relaxati , sa fiti happy ,
sa descoperiti , sa aveti parte de vremuri usoare la joburile pe care le aveti , si sa aveti prieteni buni care sa va sustina si incurajeze mereu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani 2010!

La multi ani de Sf Vasile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

La Multi Ani, americancele, sa fiti sanatoasa, prospere si iubite, cu un an nou ca in povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andreea, poate, poate pe la sfarsitul anului 2010, haha! Glumesc.

Eu sunt cam varza, am fost la o petrecere, copilul a dormit bine mersi de pe la 10 seara, am luat un patut pliant cu noi, apoi l-am trezit la 1 sa plecam acasa, a dormit in continuare, numa ca s-a trezit la 6
si imi pica ochii in gura de somn,

Sinzi, mai salvasi ceva? am aranjat cu o prietena sa facem ziua lui Aidan la ea acasa, are casa si curte mai mare, ca sa putem invita mai multi copilasi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata in noul an
Miere, pai de ce sa glumesti?

desi am spus hotarat ca stam acasa si ne culcam la 8, am facut o exceptie si am mers la prietenii nostri mexicani sa mancam enchiladas. am vrut eu sa ma opun dar Philip voia sa-si vada prietena, lui tati ii era a iesi etc. eu eram la dieta de luni, adica nu mananc carne, dar ieri am facut exceptie. bine macar ca fu pui. ne-am simtit bine, am stat pana pe la 9 jumate, cu N treaz de pe la 4 si am plecat cand deja nu mai facea fata. ajunsi acasa am pocnit artificii, ne-am uitat la ball drop, baut sampanie dupa ora NY-ului, mancat capsuni si pupacit cu tati si Philip. N capitulase de cum am ajuns. deci fu linistit, exact cum trebuia. N s-a trezit la 4 sa pape si inca doarme (e aproape 8).

va pupez pe toate si sa avem un an linistit

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La Multi Ani fetele si un an minunat sa aveti!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

La multi ani 2010! Sa fiti sanatoase, iubite, sa gasiti joburi bune si daca se poate cu bani multi

Oare la ce ora se trezeste Buflea sa ne povesteasca despre 'slujba' de la biserica. Eu de-abia astept

Mergi la inceput