America (187)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am avut niste prieteni si fetita lor avea un nume complicat si o intreba pe mama ei tot timpul "mama, cum ma cheama" pe la 3 ani cand o intrebau copii in parc numele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pumba, saru'mana de pont. Imi cam face cu ochiul Gap.
De la inceputul anului ne-am facut calendar si ne notam in el cheltuielile. Saptamanal avem voie sa cheltuim numai $250 pe mancare si benzina. Nu se mai poate. Cheltuim banii numai pe rahaturi. Asa cu tzaraita, cate 5- 10 dolari, si se aduna miile.
Zilele trecute am desfiintat bradul. Si ii spun Evei ca ar trebui sa ma ajute sa desfiintam bradul. Pe balustrada aveam beteala. Eva ma intreaba: "mama, desfiintam si scarile?" Da, mama. ii zic si eu. Mi-o si imaginam cu barosul pe ele .
Am facut bradul bucatele, am muncit 4 ore sa il maruntesc, acum avem 5 saci din care ardem in fiecare seara in semnineu. asa frumos miroase in casa!!!
Lexi, uite aici o poza cu jivina noastra: http://family.webshots.com/photo/2399614600082837760EGFDWB
Si de aici pozele care le-am actualizat, am pus si de la Revelion, pentru cine doreste sa le vada:
http://community.webshots.com/album/575964506TYWudy?start=24

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf super pozele! Ce zapada aveti!! Copiii sunt tare frumosi si seamana foarte bine intre ei!

La noi toarna zapada cu galeata!! Am curatat de 2 ori in fata casei si arata ca si cum nu am curatat deloc. A nins toata ziua ieri, azi, va ninge maine si poimaine asa ca merge Aidan la sanius maine cu sotul! E superb dar atat de frig si vant si toata ninsoarea iti vine in fata cand mergi pe drum.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Ramona, te rog sa nu te superi rau pe mine, ok?

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ma gindeam ca tu si cu Panteruta ati zis de numele asta numai asa, sa ne testati pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Ce frumos e toy poodle-ul ala, josefine! Il stiam de prin gentile unor doamne, ca pe jos nu l-am vazut niciodata.

Liris, stiam ca iese mirosul cu suc de rosii, dar nu mai tin minte daca am vazut la vreun desen animat sau e chiar pe bune. :)

LucasMom, cand o sa ajung la faza in care ne contrazicem pe rasa, inseamna ca-s la un pas de victorie. Pana atunci, sunt alaturi de Andrada, Ramona si alte sotii neintelese.

Ciuf, eu il iubesc deja pe Cezar din ce povestesti tu acolo. Bine, imi da mana, ca-s la departare si nu naparleste in casa mea si nici nu fuge la mine pe strada, dar mi se pare un domn goe canin, pe care nu poti sa te superi si nici sa-l alergi cu parul. :) Ai dreptate, nici eu nu ma dau in vant dupa par de caine, desi ador retrieverii si alde Lassie, imi scapa acum numele de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, :), nu testez lumea, gasisem numele Orion pe o lista de nume a celebritatilor si i-am spus sotului iar el cand a auzit a inceput cu Orion vanatorul bla bla LOOOL

Eu am numele Julian si Isabel Marie de cand l-am nascut pe Aidan :)), io is din aia care plan ahead! :)) de aia nu cred ca voi schimba numele astea....ma gandeam numai ca fiind ultimul copil sa aiba un nume with a bang LOL

Am devenim super fan de wrap!! Ieri l-am probat cu bebele de 5 luni a prietenei mele si e extraordinar, e usor de pus, extrem de comod la spate si copilul e super multumit, eu am vrut numai sa probez iar bebele ei a adormit la mine in wrap! :) O sa imi cumpar unul de vara si unul de iarna.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Lexi ai dreptate, e secventa din Seinfeld, in care lui Elaine ii mirosea parul si se duce la un coafor de fitze s-o spele cu suc de rosii pe cap.. Si parca si masina lui Seinfeld putea... pana la urma a vandut-o
Imi pare rau Liris, de patanie, ce animale scarboase...

Ciuf, ce poze frumoase, Eva e classy rau, o dulceata

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Da' a ce miroase, pana la urma? Liris, acuma rasucim cutitul, nu te supara!

Ciufulet, foarte frumoasa rochita de la revelion, plus culoarea parului. Ca sa nu mai zic de silueta... imi pare bine ca pe tine pot sa ma bazez ca ramai la subiectul asta si nu te duci pe campul de lupta, acolo unde s-a declarat razboi kilelor. :)

Mergi la inceput