America (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Adriana felicitari pentru sarcina, sa fie asa usoara cum a fost a mea si sa o enjoy cat poti de mult!! Tine-ne la curent cu greturi, alea alea, mai facem un pronostic si noi daca va fi baietel sau fetita .

Miere, ce frumos ai inceput anul cu vesti bune pe toata linia! Frumos din partea celor de la daycare sa-ti scrie asa un biletel si cred ca a fost rewarding pt tine! Tare important ca e Aidan fericit si s-a adaptat usor.

Carmen, eu merg la cosmetica din cand in cand, asa, cand am timp si nevoie sa ma simt rasfatata. Nu stiu cat ajuta, cred ca un curatat mai profund, o masca, un masaj nu strica. Cosmeticiana la care ma duc e englezoaica din UK si oarecum obisnuita cu tratamentele stil European. Mergeam si cand eram mai tanara dar nu pot sa spun ca frecventam regulat. O data la doua luni poate.
Crema hidratana si sun screenul la mine sunt sfinte. Fond de ten, pudre si prea multe farduri nu folosesc, desi in ultimul timp mi se pare ca am nevoie de concealer si ceva culoare in obraji... sau poate de un tratament sa aduca pielea la o stare mai radioasa... si am grija sa curat seara, asta fara exceptie. Tratamente acasa nu am facut si nu prea mi se arata sa am timp si sa umblu cu masti, cand piticul e in jurul meu non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Carmen, eu nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Ca tot veni vorba despre pomezi si tratamente, mi-a fost recomandata cremuta asta si pana la urma am comandat-o.

https://us.lizearle.com/products_details.php?range=44&groupid=8

Sa vedem cum o fi cand o primesc. O cunoasteti? a folosit-o careva?
Ce folositi pt cearcane si linii (mai) pronuntate sub ochi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Carmen,pana sa apara copilu...mergeam la facial la 2-3 luni,la masaj iarna cel putin o data pe luna,...dar de cand cu puiul...sunt de toata jena.La pedichiura ajung de 3 ori pe an,de ziua mea,de craciun...si poate de paste,la modul cel mai serios vorbesc.Am grija de mine acasa,sa nu se inteleaga ca nu ma ingrijesc cat de cat,nu ca fac din asta o obsesie.Cand ajung acasa la mama...are mama o prietena de multi ani...pe care o frecventez cand ajung la Deva,e o minunata si o delicata...plus ca nici nu are preturile de aici.Nu-mi vine si pace sa dau 100 sau 200 pe un tratament.Resursele merg in alta parte,...de exemplu inscrisei flacaul la ore de gimnastica de 2 ori pe saptamana,seara;i place enorm si ne costa 120 pe luna...plus 800 gradinitza;ei..sa nu se inteleaga ca ale mele cursuri si carti ar fi pe gratis....Din august in statul florida avem dreptul la VPK,adica se reduce costul gradinitei la jumate pentru cei care au 4 ani impliniti la inceputul anului scolar.Da hai...ca am ajuns de la mere la...cu totul altceva.Pentru acnee...am descoperit si eu produsele lui Badescu,mersi CORINA,...caci am acnee din cand in cand.Am avut doar un curs pe ziua de azi ...si am obosit mental deja..imi pierd firul ca o baba.Cine a aplicat lozinca "ma distrez...deci EXIST"... toata vacanta,in loc sa ma odihnesc?Cica un creieras neodihnit...e exact...ca unul plin de alcool.Am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu merg la cosmetica din An in Pasti. Ce intrebasesi Carmen, ca nu vazui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Delia, ADD scrie pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Andrada...asa e,...daca nu imi respect orele de somn...si ma culc de la 3 dimineata pana la 7...cand vine sefu si imi da trezirea....nu ma mai mira nimic la mine.Dar incepui scoala....si reinforce din nou autodisciplina,la 9 cand merge Rudy la culcare...il urmez.Am niste cearcane...si ochi umflati...de chiar ca as putea folosi si eu niste creme dintr-alea...care mai mascheaza cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Carmen...la cosmetica ma bag io. Merg la facial la vreo 2 luni. Am luat spa-urile in serie prin NYC (Badescu, Bliss, Faina, Aveda, si mai imi aduc io aminte) La mani/pedi vara merg saptaminal si iarna la 2 saptamini. Masaj mai rarut (dar cind am copiii cu mine isi fac ei in timp ce ma bibilesc eu). Imi place teribil sa ma piguleasca cineva (sint mai touchy-feely de gen).

Acuma da-i cu intrebarile...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Carmen mergi la Anastasia, BH. Fetele sunt dragute, preturile mai maricele , si ti zic ele ce tr sa faci. Ii zici Silviei (front desk) ca mi esti prietenuta. Asta daca tii neaparat un salon.
Dar cum zicea si Lucasmom se poate si acasa. Seara curatat tenul bine de tot si daca nu te machiezi si dimineata la fel. Cremuta de seara/zi si cremuta de ochi. Plus un curatat de fata cu malai+ sap. tau lichid si o masca daca ai timp si nervi. Eu pun avocado sau banana de obicei. Se pot adauga cateva pic de lamaie, galbenus de ou.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Carmen mergi la Anastasia, BH. Fetele sunt dragute, preturile mai maricele , si ti zic ele ce tr sa faci. Ii zici Silviei (front desk) ca mi esti prietenuta. Asta daca tii neaparat un salon.
Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Deci cind vin in LA, fac o vizita pe-acolo si eu???

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput