America (187)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sau Carter's, astia sunt peste tot si au lucruri de copii foarte frumoase. Sau Children's Place, Gymboree, chiar daca nu sunt magazine, pot cumpara online (si la gap sau macys la fel).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ruxi, noi am fost la citeva botezuri de romani aici si am dat pur si simplu cec de 50$ sau bani de aceeasi valoare pusi intr-o felicitare si a fost bine primit. La babyshower, da duci mai mult pentru bebe dar la botez cam eu stiu ca se asteapta bani
Sa ai petrecere frumoasa si grija la calorii

Adriana sarcina usoara, bebe sanatos si sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, mai bine ia ceva de genul American Express, Visa prepaid sau bani in plic...(astea exclusiviste gap sau gymboree sunt limitate)
Noi ii luaram bunicii card American Express...ca ea a spus ca vrea card...nu poa sa umble cu cash...hihi...

Io spusei ca nu e genu meu Avatar...lui Radu si David le-a placut!!!!

Mihutza, super Andra in "pada"!!!!! Noi avem temperaturi de 20C si deja tremuram

Cami, da, da...hai in Fl...avem nevoie de fetite frumoase in gasca!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Corinadana, voiam sa te intreb ceva despre asigurarea pe care ai avut-o la nastere- Anthem Blue Cross.. Dar n-ai activat PM-ul..

Cine poate sa m-ajute si pe mine: am avut anul trecut o asig buna de la sot de la servici, plateau 80% si no copayment..
Acum i-au schimbat-o cu una fffff proasta, in care cred ca urmeaza sa platesc cam toata nasterea, si voiam sa stiu daca pot sa ma agat inca de cea de anul trecut?
Miereamara parca tu ai avut ceva probleme cu asigurarea.. Pregnancy nu se considera o situatie speciala?
M-ar ajuta tare mult daca cineva m-ar lamuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Macrina nu stiu ce sa i fac la PM dar da mi mesaj privat. Mareeeeeeeee grija ca i scumpa rau nasterea.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Merci fetelor! Asa am sa fac, cred ca voi lua un card Visa si o jucarioara.

Mergi la inceput

Macrina in cazul meu, asigurarea pe care o aveam la momentul respectiv mi-ar fi acoperit nasterea si analizele, chiar dc inceta asigurarea pe parcursul pregnancy-ului. Era o clauza speciala, ceva pe la termination, nu mai tin minte exact. Citeste cu atentie termenii asigurarii pe care ai avut-o in momentul in care ai ramas insarcinata, erai pe cea veche sau cea noua?

Din pacate sunt si asigurari care nu acopera nasterea&co, dar de obicei cele oferite de firme sunt destul de bunicele, in sensul ca ar tb sa acopere. De ce nu suni la ei sa intrebi?

Tu in ce stat esti? Vezi poate te califici pt vreo asigurare de stat, gen medicare for pregnant women sau una pt cei cu low income, daca aveti asa ceva.

Daca ti-ai face o asigurare privata nu te-ar ajuta cu nimic pt ca tb sa o faci inainte de a ramane insarcinata ca sa poata acoperi, de fapt asigurarea mea privata acopera doar nasterea si complicatiile nasterii pt ca este considerata emergency (asta fara a plati premium special), dar cred ca difera de la asigurare la asigurare.

Trebuie sa faci ceva in sensul asta, pt ca poate fi foarte scumpa nasterea. Daca totusi nu ai nici o solutie in ceea ce priveste asigurarea, fa din timp o intelegere cu spitalul si vezi ce optiuni ai si ce reduceri iti pot oferi. Nasterile la community hospitals sunt in general mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Miere, anul trecut cand am ramas insarcinata eram pe asig veche. Am sa intreb la serv la sot sa vad daca au clauza cu acel termination in caz de pregnancy.. Mersi frumos ca mi-ai spus unde sa ma uit

Eu sunt in NV, si nu poate fi vorba de medicare sau altceva, pentru ca nu ne inscriem la low income..
Cei de la serv sotului au avut o sedinta in care li se povestea despre asigurarea noua, din ce si-a dat seama sotul NIMENI n-a priceput nimic.. astia de la AS vorbesc oare alta limba?

Am vazut cat ar fi nasterea aici, spuneau ceva de 3.600 nasterea naturala, fara anestezie si in caz ca e fara complicatii, dar cred ca se mai adauga ceva.. Plus ca vor sa platesc tot inainte de due date.

Corina, sa incerc sa trimit mesaj pe yahoo.. Mersi
La tine cat a fost bill-ul total?

Mergi la inceput

Macrina pt nastere mie mi-au venit 4 facturi:
-una pt cazare la spital plus consumabile (vreo 7-8000)
- una pt anestezist (in jur de 5000)
- una cu fee-urile doctorilor - vreo 14.000
- una pt Aidan (cazarea lui plus testele plus feeurile doctorilor lui - vreo 12000)

Am platit vreo 1500 din toata polologhia asta.

Dar la mine a fost o situatie cu totul si cu totul speciala datorita complicatiilor mele si ale copilului, noi am stat o saptamana in spital.

Inainte de asta, mie mi-au estimat nasterea normala cu anestezie, fara complicatii undeva la 7500.

Mergi la inceput