America (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si daca Sanzi v-a aratat primavara sa va arat si eu cum a facut cunostinta Andra cu "pada".. nu se mai dadea dusa..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

felicitari panterutza! Sa dea Doamne Doamne sa ai un bebe sanatos! Sarcina usoara!

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

So....suntem gravizi!! :)

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am o intrebare. Sambata aviatoare ma duc la un botez in Chicago. Ce se da la botez? Se dau bani? Dc. da, cat? Se dau cadouri? Ce? Se dau SI bani SI cadouri? Tnx in advance!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare si la multi ani pe anul asta!!

Panterutzo felicitari!! sa fie o sarcina usoara si bebe sanatos!! Super vacanta voastra (din cate spun pozele)

Ruxi noi la botezul fetelor am primit si cadouri(hainute, jucarii) si gift cards, iar cand am fost la botez daca am stiut exact cam ce le trebuie am luat, daca nu am dat gift card.

Mihutza grozava Andra... am mai zis si o repet, aveti distractie toata ziua.

Buflea sorry pentru toate cate se revarsa pe capul vostru, sanatate maxima si la cat mai putine ghinioane anul asta. Din experienta mea cu tunsul propriilor copii(si nu numai..) du fata la coafor,

Sanzi, Mirela.. mai ce party-uri acolo la voi, musai trebuie sa-l pun pe DH sa aplice iar pentru job poate ne mutam...

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

La multi ani, fetele!

Ruxi, de obicei americanii isi fac un baby registry pe la babysrus sau target, sau mai stiu eu ce magazin.. De acolo ii iei ce are nevoie sau ii dai un card. Eu stiu ca de obicei se dau hainute, obiecte...

Mergi la inceput

Merci fetelor. Da' nu's americani, sunt romani si nu e registry. Gift card de unde? Si cam ce suma se da, stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc fetele, mult de tot!

Mihaela, e super Andra in zapada!

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ruxi, daca sunt romani, da bani sau gift card, plus un cadou micut, hainute, jucarii. Cam intre 20 si 50 de dolari.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Miere, tin pumnii maine.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Merci Miere. Macy's o fi bun? Sau sa iau Gap ceva, daca or avea.

Mergi la inceput