Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
86cmm spune:
iunia 82..pe mine abia de 2 zile au inceput sa ma doara..nu stiu ce sa zic ca si eu is la prima sarcina...stai sa intre AELITA..ca ea are rasp la toate

Sheritra spune:
Gagici, LA MULTI ANI CU SANATATE!
Vineri facem si noi morfofetala, cu toate ca stiu ca-s fata si baiat tot am emotii, mi-e dor de ei!
Ieri am fost sa vad Avatarul, belea de film, super-super tare, dar de la 3D, dupa ce mi-am dat jos ochelarii, m-a palit o durere de cap, care a crescut toata seara, de ziceai ca ma taie cu cutitul, groaznic, m-am chinuit toata noaptea, spre dimi am luat doua no-spa ca nu mai puteam si m-a mai lasat, ma mai tine un pic la frunte dar e mai bine fata de ieri cand mergeam cu capul intr-o parte. Naspa!
Ainotna, n-ai pt ce, tips garantat, sa mai creasca si familia la nepoti ca sa se faca legaturi de sange strong! Sunt si ai lor, nu doar ai mei!
Carla, si la mine erau cumintei, Alesia dansa lambada la varsta lor, sau poate ca-s doi nu se veded asa de bine la eco vaginala. Dupa sit-uri ma crezi ca nu m-am uitat, avem o rubrica gemeni/tripleti sau mai multi, sunt 34 cap, destul de frunzarit si citit, parca mi-e frica sa citesc prea mult ca sa nu ma sperii!
Arissa, si ru tot din Tulcea sunt! Multa sanatate eftitei!
Iunia82, stai linistita, ecograful lamureste totul, nu-i musai sa ai mereu sanii tari si umflati. Bafta!
Aa, eu am rezistat pana la 3 la revelion, am adormit intr-un scaun in timp ce ma uitam cu jind cum danseaza poporul, m-am trezit ca se impiedicau toti de picioarele mele!
Shery
+11 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
carla_2008 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
SI BUN VENIT NOILOR BURTICI!!
Lili,Victo si eu de dim am o scurgere maro f inchis,m-am panicat,am sunat la clinica si mi-a zis ca atata timp cat nu e rosu sa nu imi fac probleme;mi-a zis sa stau in pat neaparat(!!!!) si sa beau un paharel de palinca(tuica) pt relaxarea uterului(cica se da si in caz de hematom),zilnic cam 20ml baut dintr-o inghititura.Ei spun ca pana la 12 sapt e nomal sa mai apara scurgeri dar nu e o regula la toata lumea.
Care ati mai avut asa ceva?eu tot ma duc azi la un control ca nu pot sta linistita!!
10+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 86cmm cine ma poate sfatuii si pe mine cum sa ma tratez...sunt racita copzaaaaaa de 2zile..cred ca de cand am fost copil nu am mai fost asa racita..sora mea a nascut in octombrie si prin august a fost racita vreo luna si a luat numa ceaiuri ca nu a stiut ca are voi si altceva,iar cand a mers la contro,i s-a spus ca are voi pracetamol simplu 2 sau 3 pastile pe zi9nu mai stiu exact)...eu am luat de ieri dupamasa pana acum la ora 23 cam 5 in total(nu am depasit 3 pe zi)...si m-am gandit sa ma opresc..sa nu fie vreo problema..nici una din voi nu a fost racita pe timpul sarcinii?ma poate ajuta cineva cu un raspuns?multumec..noapte buna va doresc ![]() 9 + |
si eu am fost racita, am luat homeopate, gen homeogene 9, coryzalia, sirop de tuse poti lua Stodal care e produs naturist,de paracetamol sa nu abuzezi, chair daca uneori se recomanda...in rest...ceaiuri cu miere si lamaie, portocale, chestii de-astea....aaaaa...si ajuta mult o infuzie cu ceai...sanatate!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
carla_2008 spune:
SHERI deja faci morfofetala?nu pe la 20 sapt se face?
tu ai avut scurgeri maro???
10+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainotna Andreea, triplul test se face intre 15 si 18 saptamani, adica imediat ce implinesti 15 saptamani si pana cand ai 17 saptamani si 6 zile. |
mersi de raspuns...
asa ma gandeam si eu, ca trebuie ai sapt implinita...mie dr mi-a zis ca se fac eintre 16-19...oricum, 'cate bordee atatea obicee'..*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
La Multi Ani! 
Fie ca 2010 sa fie un an mai bun decat cel care a trecut si in care sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de cei dragi.
...m-am intors la munca, e greu pana ne intram in programul obisnuit
dupa mini vacanta avuta ![]()
fug sa recuperez ce a-ti scris cat am fost plecata
si revin, mi-a fost dor de povestile cu voi 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
12+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Florentina_C spune:
Ziua buna si de la mine. Un an bun si bb-ii sanatosi si cuminti..
Eu duminica, mi-am vazut mogaldeata din burtica. E mititel, dar crestem noi mari... I-am vazut inimioara batand. A fost foarte frumos, mi-au dat lacrimile...
Doctorul a spus ca suntem bine, ca bb e pozitionat corect, ca e fixat bine si ca cel mai important are o inima mica care bate.
Am vorbit si cu un medic ginecolog: mi-a recomandat analize si mi-a spus sa iau vitamine, ori prenatal ori materna. Azi am fost la farmacie si am cumparat elevit prenatal. Rau nu are ce sa- mi faca, nu-i asa?? Voi ce stiti de asta???
In rest am satri de voma dimineata (care din fericire nu se lasa si cu
), ameteli si ma simt slabita. Sper sa treaca repede. Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***