Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 12

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Pufescu, eu merg joi la doftor, lasa ca o sa fie bine, eu abia sapt viitoare ma duc la munci, nu prea am unde sa ma ascund ca sa dorm .
.

Alina  9+
9+ 
gargarita

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Gata!! M-am hotarat, nani coca , pupici, pe maine, noapte buna burtici!
, pupici, pe maine, noapte buna burtici!

Alina  9+
9+ 
gargarita

ramo1901 spune:
ramo1901 spune:
 Pufescu...si eu trec prin asa ceva.Si eu am tot felul de ganduri din astea. Cred ca e ceva normal. Si eu abia astept sa merg la medic sa vad ce mai face bb-le. 
Hai stai linistita ca e totul ok.....

Alina2005 spune:
Alina2005 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ramo1901 alina2005....buna si eu trebuie sa merg la dublu test pe 13 ianuarie.am asa emotii... in ce consta acest test? Ramo | 
Testul consta in ecografie, il masoara pe bebe si pliul nucal si apoi iti ia sange. Nu ai de ce sa ai emmotii, sa vezi ce frumos e cand il vezi pe bebe cum il masoara...Succes, sa ne spui cum a fost

pufescu, nu mai fi asa paranoia, si eu am fost asa pana la 12 saptamani, dar am ajuns la concluzia ca paranoia asta a noastra ii face numai rau lui bebe, noi trebuie sa gandim pozitiv acum. Asa ca...sa nu te mai aud decat cu vesti bune de la eco!

Alina,
 13+
 13+Cum creste bebe

86cmm spune:
86cmm spune:
| citat din mesajul lui ramo1901 buna burticilor... wooowww...ce mult ati scris de ieri... 86cmm - eu am aflat de sarcina de mos nicolae. ma simteam foarte rau..tot asa .ndat doar paracetamol (3 pe zi), iar ptr tusa sirop naturist Stodal si multe ceaiuri cu lamaie...si comprese cu cartofi r..raceala cu temp. de 39.2 care nu cobora deloc...si dr mi-a recomaasi si otet la maini si picioare (care mi-au scazut temperatura). ai grija de tine si fa-te bine....  Raluk31...la asta ma gandeam si eu....la mine data conceptiei cred ca a fost repede,pe 17-18.11, dar nu stiu sigur...tu cum te simti?... va pup pe toate fetele si sper sa auzim de bine....   | 
fain cadou ti-a adus "mosu"
 eu am avut UM in 31 oct si pe la inceputul lunii nov.cam 1 sapt si ceva 2 ,aveam asa stari de greata...doar atat..si de aflat am aflat intre sarbatori..am fost inainte dee craciun la ginecologie si mi-a spus ca nu se vede nici o sarcina:(..desi am banuit eu ca e,chiar daca nu a vazut-o:P...eu am urmarit saptamanile de cand mi-a intarziat menstruatia si asa mi-am dat seama:)..
eu am avut UM in 31 oct si pe la inceputul lunii nov.cam 1 sapt si ceva 2 ,aveam asa stari de greata...doar atat..si de aflat am aflat intre sarbatori..am fost inainte dee craciun la ginecologie si mi-a spus ca nu se vede nici o sarcina:(..desi am banuit eu ca e,chiar daca nu a vazut-o:P...eu am urmarit saptamanile de cand mi-a intarziat menstruatia si asa mi-am dat seama:)..m-am pus pe ceai de menta cu miere si lamaie si ma simt mai bine..

cristina
 9 +
 9 + 

86cmm spune:
86cmm spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 LA MULTI ANI!! Sa aveti parte de un an mai bun, cu bucurii si implinirea minunii ce o purtati in burtici! N-am mai scris demult, dar v-am citit zilnic, asa ca sunt la curent cu tot ce s-a intamplat. Tina80, eu nu iau vitamine acum, doctora mi-a zis ca nu e nevoie, pentru ca analizele mi-au iesit foarte bine. Se pare ca niciun doctor nu gandeste la fel.. Noname, stai linistita, asa eram si eu, panicata ca si tine, ca nu aveam greturi. Se pare ca noi suntem mai norocoase, si daca nu avem greturi, nu inseamna ca bebe nu e bine. 86cm, desi ti s-a raspuns mai pe larg, iti recomand si eu Oscilococcinum, e foarte bun pentru ca e homeopat si da si rezultate. Asteptam sa ne dai vesti bune, ca a trecut raceala. Noi a fost pe 29 la doctor, la dublu test, i-am auzit inimioara lui bebe, doctora a zis ca e foarte nazdravan, abia l-a putut masura. Insa avem si vesti rele, colul meu este scurt, nu mi-a zis cat de scurt, dar mi-a dat sa iau 2 NoSpa/zi si 1 Gynipral/zi, pe langa acidul folic si fierul de pana acum. Ma simt cam rau de la Gynipral, imi scade tensiunea mai rau decat inainte, ca-s hipotensiva de cand ma stiu. Sper numai sa fie bine, oricum sunt in concediu medical, dar nu pot sa stau in pat, numai ca nu fac efort si daca obosesc, ma asez in fotoliu. Va pupacesc pe toate si va urez o seara placuta! Alina,  13+ Cum creste bebe | 
ioiiii..mersi mult,da tie ti lo prescris medicul ginecolog?sti dece intreb,pt ca am intrebat la farmacie si o zis ca sa-l iau numa daca imi recomanda medicul ginecolog..si eu nu am fost in la medic..am vazut ca toata lumea imi zice de el(ca l-a folosit) si ca e bun..oricum astept pana maine sa vad cum ma simt si daca sunt tot asa,am sa iau..oricum iti multumesc pentru sfat..

cristina
 9 +
 9 + 

Raluk31 spune:
Raluk31 spune:
 Hello,girls!
Am reusit sa-mi fac si eu programare la dr,va fi prima oara cand il voi vedea pe bb2...Am decis sa merg la Brasov,la clinica Eva,sunt curioasa care va fi prima impresie.
Ramo,coincidentele continua Si eu l-am descoperit pe bb de Mos Nicolae,iar vizita la eco o am in 13!
Si eu l-am descoperit pe bb de Mos Nicolae,iar vizita la eco o am in 13!
Eu nu am dubii ca sarcina n-ar merge inainte,atata vreme cat am greturi toata ziua,e clara treaba.Incercati sa ganditi pozitiv,fetele!
O seara buna!
Raluca de Anais Iasmina
 de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

racusor2010 spune:
racusor2010 spune:
 maine mai fac o incercare sa merg la doctor! Doamne ajuta sa fie bine!
si la mine paranoia e la ea acasa... azi nu am avut greturi (bine, sunt in saptamana 14 deja, e oarecum normal), dar am avut burtics ca un pietroi :(( si m-am cam speriat....abia astept sa merg la doctor..
 azi nu am avut greturi (bine, sunt in saptamana 14 deja, e oarecum normal), dar am avut burtics ca un pietroi :(( si m-am cam speriat....abia astept sa merg la doctor..
stie cineva cat dureaza pana sunt gata analizele de la dublu test? le-am facut pe 23 decembrie si Dl Doctor a zis ca ma suna cand sunt gata sa ne vedem...dar cand o fi asta??? nu mai am rabdare :(
Noapte buna burtici si o zi usoara maine!

Bulina  13 +
 13 +

Lili_g spune:
Lili_g spune:
 Sa ma iertati ca n-am mai scris. Multumesc la toate care mi-ati scris.
Pe 1 noaptea sinagerarea a devenit rosie si am mers la urgenta mi-au facut US si mi-au spus ca sarcina e oprita din evolutie de la 6s5z (eu ar fi trebuit sa fiu in 10 sapt). Am trecut printr-un cosmar si imi simt sufletul gol. Nici macar nu inteleg ce/daca am facut ceva gresit. Nadajduiesc ca-mi va arata Dumnezeu.
Am sa mai intru la voi din cand in cand , macar pentru o vreme...Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate, rabdare, intelepciune multe bucurii alaturi de bebelusii vostri.
Doamne Ajuta!
Lili

Lili_g spune:
Lili_g spune:
 Ca va vad ingrijorate...
Intr-adevar daca aveti greturi, sani umflati (nu neaparat durerosi dar mai mariti decat de obicei) inseamna ca bebele e bine.